Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
@luci452 ahoj tak ako moja no tehu urcite si to je zrejme jasne ale tak ta ciarka zrejme nieje silnejsia ale to mozno sa takto len zda .Rychlo pohladaj noveho gyn.a zbehni k nemu velmi ti to prajem pokial nepride mrcha alebo spinenie nic nieje stratene popripade skus uplneš iny testik 😉
@depi no tak uz aj mne sa teraz vecer rozbehla ta mrcha konecne ale tentokrat uz naozaj a poriadne cize si prepisem v dennicku ze az na 36dc som ju dostala 😠 tak snat nabuduce 😉
@frejka No zrejme mas aj v niecom pravdu ale nieje to az tak.Ja ked som ostala tehu ani by ma v zlom sne nenapadlo ze potratim a predsa a bola som uplne kludna tesila som sa asi ako nikto a ................
😢 Ta 😢 kze nemozes napisat ze si to same privolavame ak ma zena uz raz taku zlu skusenost tak uz sa jej nezbavi si myslim pretoze ak by som ostala teraz tehu tak by som bola natom asi ako kazda baba co stresuje ☹
Vies v podstate stresuje aj mozno opravnene pretoze na 33dc uz tam ma niektora tehulka poriadne kolajnicky a ona zatial nie.Samozrejme mozno to nemusi znamenat nic zle a nase dohady aj tak nemaju vyznam najpresnejsie to bude mat len u lekara,ale ako pise zatial ho nemam a jej terajsi je blb 😒 Takze zhana ako taku psych.oporu tu na fore.
@luci452 ahoj tak je mi to velmi ale velmi luto priroda si zrejme tak ci tak urobi po svojom ☹
Musime to tak brat ze kvoli niecomu to bolo a je to tak spravne zrejme ako to dopadlo ☹
tak teda hlavu hore a na dalsi mesiac mozeme zacat spolu aj s depi 🙂
Aspon vies ze predsa mozes otehotniet to je dobre u mna je zase zrejme aj tu problem nie a nie a ked konecne ano aj tak to zle dopadlo ale presne frejka ma aj pravdu treba mysliet pri kazdom dalsiom tehu pozitivne a brat to tak ze je to uz iny a hlavne silny zdravsi plod 🙂 🙂
Ak nieco kludne napis rada pomozem ak budem vediet 😉
@luci452 ahoj nemas zaco jasne ze mozeme aj o vareni skusime najst potom ale inu temu aby tuto nezrusili kvoli nam 😀 😀 😀
Ja mam tiez takeho drobca ale on ide az o rok do skoly takze ma to este obislo tym ze je az decembrovi tak 6 rokov bude mat az v tedy.Ale tiez by bolo pekne mat este jedneho drobceka ale ak nie tak som nesmierne vdacna a stastna aj za to srdiecko co uz mame 🙂
@luci452 mrzi ma to moja ze prisla...boli to pekne ciarocky...tak tento cyklus to uz vyjde 🙂
awojte babenky tak aj nam to uz konecne vyslo budem mat babetko asi tak v maji..... 🙂
@mirka1473 gratululujem 🙂
@luci452 Ahoj ako sa mas uz si dlho nic nepisala 😉 Snazilkujete dalej?ja som dnes 39dc a zatial mrcha nikde ale test som si robila na 33dc a bol negativny tak teraz cakam kedy dorazi no nemusela by pockam ete cca 2 dni a urobim si znovu testik.U mna je to zlozite ked mam dost dlhy cyklus aj 36 dnovy 😠
Mirka a ty si kedy zistila ze si tehu v ktory den cyklu?
awojki luci mam sa super teraz ked uz viem ze sa nam to konecne po roku snazilkovania podarilo..Ja som mavala po tabletkach pravidelny 28 dnovy ciklus ale chodili mi da sa povedat ze presne tak ked mi meskali dva dni tak som si urobila testik a vyslo to boli tam dve ciarocky aj ked jedna troska slabsia a potom som bola na odber krvi a tam mi lekarka potvrdila ze som na zaciatku tehu tak ze ja som to zistila pomerne skoro na 30 den ciklu ale babeno este nie je vydiet na ultrazvuku 25 mam ist na poradnu tak sa uz tesim kedy uvidim tu bodku noo ako yvdim tak este nadej nestracaj mozno ze cakas babo ale si len an zaciatku a nie kazdemu to ukaze hned 🙂
@mirka1473 juj moja uz mas tak skoro nevolnosti?Ja si pamatam ze ani pri prvom som ani raz nezvracala a ani teraz pri druhom som nemala ziadne nevolnosti ale tak to nedopadlo dobre tak ci tak ☹
Inak ked si bola u lekara tak skoro nemal dake pripomienky ze naco tak skoro si tam bola?Lebo niektori sa tvaria akoby zeny otravovali alebo co a neviem ci aj moja lekarka k nim nepatri.neviem sa rozhodnut ci ju mam vymenit alebo pockam ci som tehu alebo co lebo ak niesom tehu tak mi to je aj jedno to k nej zbehnem raz za rok 😒
awoj vejvas pri tomaskovi som mala nevolnosti tak isto skoor od zaciatku tak ze pre mna nic nove vies ja si hovorim ze radsej ist skor ako neskor aj ked mi babo este nevydela nevadi vsak za dva tyzdne na poradni ho uz bude vydiet krasne auz mozno bude aj fotecka nemas sa coho bat ale najlepsie je tam ist ked budes vediet ze si tehu mne to test ukazal na ten 30 den ciklu 🙂
@vejvass ahojcek moja...no ja sa mam fajn, zatial stale nic...akosi nemam cas na nic, veru, velmi dlho som tu nebola... 🙂 stale kdesi lietam, dom, vybavovacky, s dcerkou do skoly, zo skoly, ulohy, varim, upratujem...a taaak 😀 Je toho kopec 😎 ms mam dostat pozajtra, tak uvidim, co bude, co nebude 🙂 Tebe drzim palceky, nech uz ms nedorazi...a ostatnym snazilkam tiez drzim palcoky, a tym co zistili, ze uz mimiska cakaju, zo srdca gratulujem 😵 ...drzte sa baby 🙂
Ahojte baby! Prepácte ze sa sem vtierkam, ale ste tu taká zlatá skupinka 🙂 Rada by som si vypocula, resp. precitala vase nazory. Ja tehotenstvo este nemam potvrdene. Som 36DC , ovulaciu som mohla mat posunutu, lebo nemam pravidelny cyklus, testy su este negativne, vcera som bola u dr a zobral mi krv. Vysledky budu v utorok 🙄 Mam z toho celeho cudny pocit. Hlava sa mi dost casto toci, prsia ma z boku bolia ako pred ms (ale ako keby to ustupovalo 😒 ), a kazdu chvilu citim v podbrusku,ako keby som mala dostat ms. Vela cikam a moc mi nechuti jest (toto mozno ze je aj z nervozity, ze neviem, na com som). Vytok nejak extra nemam, skor sucho. Sliznicu mam krásnu, hrubu, zatial tam dr nic neviedel, ale ked som mala posunutu ovu (co je pravdepodobne), moze na to byt skoro. HCG v krvi mozem brat na 100%, ze som tehu? Tam sa nemozu pomylit?
SOm v rozpakoch, neviem co z toho bude, pretoze testy su zatial negativne. A uz rok a pol sa pokusame o babo 😢
Niekto nejake skusenosti? Dopredu velmi pekne dakujem 🙂
@zvolsiinylogin ahoj,citam tu archiv,lebo som ejdna z vas..no mozno uz ani je..kedze je october a vy ste uz mozno vsetky tehu..ale mam otazku.co znamena skratka DC? Asi som priblba,ale fakt neviem...Dik za odpoved.Ja som mala dostat vcera MS ale nedosla...zatial
baby ja mam zas tyzden po ovulke take bolesti v podbrusku...lol keby sa konecne podarilo :/
@vejvass tak tento mesiac menzes prisiel o den skor...no uz na druhy den som mala tampon polosuchy a dalsie tri dni tiez..predvcerom mi ostalo zle, na vracanie, bradavky mam citlive, tak som si dnes spravila test, citlivost 25...a bol tam taky duch, ze som ho ledva videla...ale zmizol, uplne...takze mimi asi nebude...neviem, co si mysliet... 😔
Ahojte babulky, ja by som sa len chcela opytat, ci ste sa niektora stretli s podobnym pripadom ako som ja :D. Ja som dnes 50 DC, ovulku neviem kedy som presne mala, ale podla hlienu, tak cca 25-30DC. Uz som si skusala asi 4 tehu testy ale stale su negativne. K doktorovi mam v plane ist v pondelok, ale som bola zvedava, ci mi este nemusi tehu test ukazat // ciarky ked uz som 50DC. Ci sa to niektorej z vas stalo. Nejake slabe tehu priznaky mozno mam (slaby vytok kazdy den, bolenie podbruska, unava, a krcok mam dole a tvrdy - ale toto stale neviem ci tak ma byt) ... Ste tu niektora co mala 50DC stale negativny test a boli ste tehu? 🙂
Velmi pekne dakujem. 😉
@luci452 inak ak si mala citlivost 20 a mala si tam slaby duch tak este vyskusaj citlivost s 10 mamatestom ten by ti uz teda mohol ukazat.predsa ak si mala ducha s 20 tak sanca tam je ale my zeny sme take ze len dufame a nakoniec pride sklamanie.Drzim palce aby ti to teda vyslo zatial pa pa

baby nic v zlom ale same si to privolavate....namiesto toho aby ste rozmyslali pozitivne a verili v to ze vsetko je ok a aj bude, tak tu v kuse debatujete ako sa bojite ci sa daco nestane, ci toto, ci tamto... potom ste z toho v strese a cudujete sa preco sa vam deju zle veci... :(