Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
@lucia2505 ahoj...dakujem za tvoj nazor, no uvidim...zajtra cakam ms, snad nepride. Testnem v pondelok, ak nedostanem..len mi to pride cudne, ze vybledla a je skoro neviditelna..ale stale tam ten naznak je, a proti svetlu je vidiet...jaaa uz neviem, asi mi sibne 😅 Velmi som sa potesila, ked tam ta ciarka nabehla...no a potom prislo sklamanie, ked zacala blednut...hm...ale dakujem, za povzbudive pismenka 🙂
@lucia2505 ahoj, ja mam teraz to iste, ciarocka bleden, ale bola som na krvi, tak iba 1,2 hcg, pozitiv je od 5...odvtedy som testy nerobila, cakam na mrchu...ale mala by silniet, co znamena , ze hcg stupa..
@jajajka1 skus ist do grafov BT, dam su velmi skusene a zbehnute zeny v brani tychto liekov...poradia ti...ale ak negativ, tak asi bohuzial nic( a rapiclear su na figu, skus mamatesty)..
@zvolsiinylogin no ja som test robila dnes a dnes aj zbledla ta ciarka..nerobila som si viac testov..no ved uvidim..tak dufam, ze ti -ze nam 🙂 mrcha nedorazi ....
ahoj dievcata...tak , mam pocit, ze uz uz dostanem ☹ .. ale zatial nic...snad mimi vydrzi...uvidiiiiim...peknu nedelu zelam 🙂
@zvolsiinylogin ... @lucia2505 ... dievcata, tak som si dnes robila test a duch...tentokrat hned duch...ten testik zo soboty sa na ducha premenil pomalsie, az ked to uschlo, dnes bol duch hned..ale obaja duchovia su vidiet...tak co myslite? keby bolo to tehu ok, ciarka uz by bola po dvoch dnoch silnejsia, nie? aj pocity, ze pride ms zmizli, tak uz naozaj neviem, som z toho blazon ☹ ... a vy sa ako mate? 🙂
@lucia2505 no, problem je v tom, ze fotak mi to nechce zachytit..nezaostri ☹... a ked som ratala, dnes som 15 dni od ovulky...tak uvidim o par dni, ci pride ms, ci nie..podla toho testnem..prsia ma bolia, hlavne bradavky, ale da sa to zniest..inak mi v podstate nic nieje, len mi je obcas tak tazko, ale to mavam casto, kedze mam nizky tlak....takze tak..
fuuuha moja s tým krčkom to ti neporadím, to som nikdy nevedela ani neviem ako to je, že kedy má byť aký a ani som to neriešila nikdy, pár krát som si ho skúšala nahmatať a zistiť aký je, ale bolo mi to dosť nepríjemné, tak som sa nato vykašlala, ale babi ti tu určite povedia. No radej sa tam netreba rýpať 🙂 Určite ho máš uzavretý, lebo tehotná si, to neni o čom, len je to ešte moc skoro a nevie sa, či sa babatko bude vyvíjať ako sa má, ale ja verím, že ano!
@lucia2505 dakujem ti, si mila, potesia povzbudive slova 🙂 .. dnes sa chystam do mesta, tak si hned kupim kyselinu listovu, uz som minula, a zabudla som dokupit...nech sa miminko dobre uhniezdi a vydrzi do konca 🙂 .. juuj, taka som zvedava...pri prvom tehu som to takto strasne neprezivala, sa citim ako nejaka pipinka 😠 😀 ..vtedy som skratka na teste nasla dve ciarky, o par tyzdnov som sla na gyndu, kde mi potvrdili tehu a bolo...a teraz toto....😕
@luci452 ja som tiez nevydrzala, a pred MS sa testla...jeden negativ, druhy slabulinky dusok, na svetle sa mi zdalo, ze ruzovy...takze nic, ani mne to netmavne, take som mala aj minuly tyzden...dnes som 29 DC, este vydrzim do zajtra a pozajtra asi dorazi, aj ked nic necitim, ze by mala prist...
@zvolsiinylogin ja som dnes 27DC, mavam 26 dnovy cyklus...takze ked som robila prvy test som bola 25DC, tak uvidim..duch tam bol aj dnes, len neviem posudit, ci tmavsi alebo rovnaky...no ved uvidim...
@lucia2505 no ja tiez papam, len sa minula, tak dokupim...snad este nieje neskoro, lebo som na to uplne zabudla...
ozaj, este ma napadlo, ze mam krce v lytkach, a pomaha mi na to magnezium...ale bojim sa si dat, aby som pripadne miminku neublizila...je to sumiva tabletka rozpustna...co myslite?
respektive ani nemam 26 dnovy cyklus, ako menzes po 14 dnoch od ovulky, a to bolo vcera...takze tak..neratam si od prveho dna ms ale od ovulky, to sa mi osvedcilo viac 🙂
@luci452 aj ja by som rada od ovulky, ale druhy mesiac ju nemam...tak , to si 27 DC dnes? a 14 DC od ovulky?...ja ju cakam zajtra, pripadne v stredu, no necham sa prekvapit...uzivam dufaston a ten mi posunul asi cyklus, lebo obycajne som mavala 24 az 26 DC( a niekedy aj skor)..minuly mesiac s dufikom som mala 33 DC, tak neviem, ci mam cakat po novom, alebo mi uz vlastne meska 3 dni... 😠 nerobila som z ranneho, zajtra urobim z ranneho a uvidim... 😠 kolko ma meskat, aby som mohla s kludnym svedomim oznamit dokimu, ze na vyvolavacku? tyzden, dva? nechcem sa tam strapnit..
@zvolsiinylogin no s tou vyvolavackou vobec netusim, lebo nikdy som si ju nedavala pichat, takze to ti neporadim...No ja si ratam od ovulky ...ale v podstate to vychadza na tych 26 dni skoro kazdy mesiac...tak uvidime. Ano, dnes som 27DC a 15dni od ovulky, vcera bol 14ty den...tak si drzme palce 😉

@jajajka1 Ahoj, to meškanie aj hnedý výtok môžeš mať následkom tej hormonálnej liečby...ak hovoríš, že ti mešká už týždeň, tak testík by ti už pravdepodobne ukázal aspoň slabú čiaročku...ale skúšaj testovať každé ráno...možno, že si nemala ovulku vtedy, keď myslíš, ale neskôr a teda by si mohla byť v skorom štádiu tehotenstva...