Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
@luci452 ja som tiez menila dokiho a bola som aj v podobnom strese ako ty, viem ako ti je...nasla som si lepsieho, ale nie najlepsieho, tak co uz....skus sa najskor informovat z dobrych zdrojov, kto je u vas ten naj a skus sa k nemu hodit... 🙂
@zvolsiinylogin 🙂) hm hej, tak malo staci ...len vydrzat. 🙂)) ah jaj
🙂 no ja by som si kludne aj pockala este asi ale nenastvem sa ak tam budu o tyzden dve ciarky..najradsej by som testovala kazdych 5 minut som nedockava....
baby drzim vam palce.. 🙂 Ja stale blbnem, ci sa to moje malicke udrzi...silno verim, ze hej 😵 Uz teraz ho milujem <3 Stale sa divam na ten moj dnesny testik, ciarocka nieje uplne syta a tmava, ale uz je lahko viditelna..netreba natacat, je ju vidno dobre...neviem sa vynadivat 😅 😎 ... a ked si predstavim, ze este aspon desat dni musim vydrzat, kym pojdem k dokimu...
@zvolsiinylogin jedneho dokiho uz mam v merku, kamoska k nemu chodi a velmi ho chvali, tak uvidime...zajdem tam a spytam sa, ci ma vezme... 🙂
@depi ja som nevydrzala a spravila den pred ocakavanou ms...to tam bol duch...vyssie na stranke 6 alebo 5 mam foto, mrkni...a dnes je 28dc a uz je ciarocka vidiet pekne...sice nieje este silna, ale uz je lahko viditelna 😎 a prve dva testy b 😎 li od Dr. Max a dnes som si robila s Pepinom...este mam v zalohe jeden, spravim asi cez vikend, hadam budu uz krasne kolajnicky 🙂 .. a ake si mala vysledky? negativne, ci ciarocka? ak si pisala, prepac, asi som prehliadla.... 😅
@depi ahoj a ktory si dnes den cyklu presne?
Ja som dnesn31DC a zatial nic no tehu som si este nerobila pre istotu aby som nebola sklamana.Robila som si akurat ovu test a tam sa mi docela ukazala pekna druha ciarocka ale tak neviem vraj aj ovu zvikne ukazat tehu.
@luci452 nemas doma aj ovu testiky zeby si sa testla ze ako ti to ukaze na nom?
No zajtra skusim este ovu a ak nedorazi mrcha pojdem kupit tehu a som zvedava teda 😉
@luci452 no tak to sa tesim ked silneju je to na dobrej ceste.
A mas aj dake priznaky lebo ja vobec ziadne takze zrejme nic z toho zase nebude.Aj ked kazdy mesiac si dake nahovaram a vzdy si myslim ze som tehu tak mozno teraz to bude opacne nemam priznaky a budem tehu to by bola ale sranda 😀
no ale my to mame trosku tazsie prve mam po IVF druhe spontanne ale o to sme prisli v 13tttehotenstva a teraz som 5 mesiacov po a skusame stale ale zase sa nedari hmmm
@vejvass no to ma mrzi, ze ste prisli o cervicka... 😢 Priznaky nemam ziadne, okrem unavy, ale tu citim cele leto, lebo neznasam horucavy 😀 ... ale inak ma bolia len bradavky, su dost citlive, ale da sa to prezit...inak mi nic nieje...a presne ako ty hovoris..kazdy mesiac som tych priznakov mala milion a nic...a teraz nemam ziadny a vyzera to tak, ze sa zadarilo 😎 ..som nemala cas sa sustredit, sexovali sme len dva krat a aj to mimo plodnych dni..a pozri 😀 ... asi je vela pravdy na tom, ze sa netreba prilis sustredit...i ked je to tazke..poznam to 🙂
@luci452 ja som uz zacala spinit ( nezvyknem pred cervenou spinit), tak uvidim...teplotu som ´dnes mala nizucku, ako na menzes..este pockam a uvidim co zajtra..
@zvolsiinylogin no ved uvidis, drzim palce ... ja zatial nic, snad sa uz nedockam 😅 zajtra sa testnem, ci ciarocka silnie 🙂 drz sa! 🙂
@depi no skus zbehnut na gyndu but ti to potvrdi alebo ti da aspon vyvolavacku.
Ja zrejme tiez nic lebo som si robila z ranneho mocu ale ovu test a uz tam nic nebolo takze asi tak ale pokial nepride mrcha nadej tam je stale 😉
@luci452 neboj urcite sa uz nedockas az o 9 mesiacov 🙂 Ty si kt.den cyklu stale zabudnem uz mam z toho hokej trosku 😅 A v ktorom bysi mala byt tt a kedy si mala naposledy mrchu?
@depi ty sa vydavas?Ak ano tak velka gratulacia 🙂
Uz som si bola kupit tehu test ale ako som si odobrala moc tak som sa isla utriet a akoby som zazrela znovu hnedsi vytok fakt iba minimum taksom rovno ten moc aj vyliala a neotestujem sa az o dva dni ak nedorazi mrcha lebo dnes mam nocnu po nocnej budem spat a potom az na ten dalsi den teda ak nedorazi skusim urobit teda test.No dufamze to vydrzim lebo uz citim ze sa mi chce cikat a neviem ci neotestujem 😀 😀 😀 😀 😕
@depi ja tiez nemam ale keby ze neuvidim ten hlien tak uz teraz by som vedela na com som ale uz zacinam citit brucho takze fakt asi bude mrcha 😠
tak po svadbe rychlo na gyndu aby si vedela na com si a mozno na svadobnej noci nieco zarobite ak teda uz ste nezamiesili 😉
Tak teda drzim palce aby vam vas den absolutne vysiel ako si prajes 😉

@frejka ja naozaj neviem, mne ked visiel test celkom slusny, ja som prave ziadne priznaky nemala, a ked som mala vsetky priznaky, tak nebolo z toho uplne nic...kazdy sme ini...skus vydrzat 🙂