icon

Bolesti v podbrušku a negatívny test

wawrita
24. feb 2012

Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?

zvolsiinylogin
31. júl 2012

@frejka ja naozaj neviem, mne ked visiel test celkom slusny, ja som prave ziadne priznaky nemala, a ked som mala vsetky priznaky, tak nebolo z toho uplne nic...kazdy sme ini...skus vydrzat 🙂

zvolsiinylogin
31. júl 2012

@luci452 ja som tiez menila dokiho a bola som aj v podobnom strese ako ty, viem ako ti je...nasla som si lepsieho, ale nie najlepsieho, tak co uz....skus sa najskor informovat z dobrych zdrojov, kto je u vas ten naj a skus sa k nemu hodit... 🙂

frejka
31. júl 2012

@zvolsiinylogin 🙂) hm hej, tak malo staci ...len vydrzat. 🙂)) ah jaj

depi
31. júl 2012

@frejka aj ja cakam ako cvok 🙂 testy negativne ale vsetko nasvedcuje tomu ze som

frejka
31. júl 2012

@depi snad "sme" ... 🙂) uz by bolo na case fakt

depi
31. júl 2012

🙂 no ja by som si kludne aj pockala este asi ale nenastvem sa ak tam budu o tyzden dve ciarky..najradsej by som testovala kazdych 5 minut som nedockava....

depi
31. júl 2012

@frejka 🙂 no ja by som si kludne aj pockala este asi ale nenastvem sa ak tam budu o tyzden dve ciarky..najradsej by som testovala kazdych 5 minut som nedockava....

luci452
31. júl 2012

baby drzim vam palce.. 🙂 Ja stale blbnem, ci sa to moje malicke udrzi...silno verim, ze hej 😵 Uz teraz ho milujem <3 Stale sa divam na ten moj dnesny testik, ciarocka nieje uplne syta a tmava, ale uz je lahko viditelna..netreba natacat, je ju vidno dobre...neviem sa vynadivat 😅 😎 ... a ked si predstavim, ze este aspon desat dni musim vydrzat, kym pojdem k dokimu...
@zvolsiinylogin jedneho dokiho uz mam v merku, kamoska k nemu chodi a velmi ho chvali, tak uvidime...zajdem tam a spytam sa, ci ma vezme... 🙂

depi
31. júl 2012

@luci452 prosim ta po kolkych dnoch meskania si si urobila test a aky??? ja som uz minula tri testy gs mamatest

luci452
31. júl 2012

@depi ja som nevydrzala a spravila den pred ocakavanou ms...to tam bol duch...vyssie na stranke 6 alebo 5 mam foto, mrkni...a dnes je 28dc a uz je ciarocka vidiet pekne...sice nieje este silna, ale uz je lahko viditelna 😎 a prve dva testy b 😎 li od Dr. Max a dnes som si robila s Pepinom...este mam v zalohe jeden, spravim asi cez vikend, hadam budu uz krasne kolajnicky 🙂 .. a ake si mala vysledky? negativne, ci ciarocka? ak si pisala, prepac, asi som prehliadla.... 😅

depi
31. júl 2012

@luci452 negativne ...mam menstruaciu kazdych 37 az 42 dni ...a meska mi asi tyzden tak neviem

vejvass
31. júl 2012

@depi ahoj a ktory si dnes den cyklu presne?
Ja som dnesn31DC a zatial nic no tehu som si este nerobila pre istotu aby som nebola sklamana.Robila som si akurat ovu test a tam sa mi docela ukazala pekna druha ciarocka ale tak neviem vraj aj ovu zvikne ukazat tehu.
@luci452 nemas doma aj ovu testiky zeby si sa testla ze ako ti to ukaze na nom?
No zajtra skusim este ovu a ak nedorazi mrcha pojdem kupit tehu a som zvedava teda 😉

luci452
31. júl 2012

@vejvass nie, tie som nikdy nepouzivala, presne viem, kedy mam ovulku, citim ju dost vyrazne... 🙂 ale tehu testiky pekne silneju 😎

vejvass
31. júl 2012

@luci452 no tak to sa tesim ked silneju je to na dobrej ceste.
A mas aj dake priznaky lebo ja vobec ziadne takze zrejme nic z toho zase nebude.Aj ked kazdy mesiac si dake nahovaram a vzdy si myslim ze som tehu tak mozno teraz to bude opacne nemam priznaky a budem tehu to by bola ale sranda 😀
no ale my to mame trosku tazsie prve mam po IVF druhe spontanne ale o to sme prisli v 13tttehotenstva a teraz som 5 mesiacov po a skusame stale ale zase sa nedari hmmm

luci452
31. júl 2012

@vejvass no to ma mrzi, ze ste prisli o cervicka... 😢 Priznaky nemam ziadne, okrem unavy, ale tu citim cele leto, lebo neznasam horucavy 😀 ... ale inak ma bolia len bradavky, su dost citlive, ale da sa to prezit...inak mi nic nieje...a presne ako ty hovoris..kazdy mesiac som tych priznakov mala milion a nic...a teraz nemam ziadny a vyzera to tak, ze sa zadarilo 😎 ..som nemala cas sa sustredit, sexovali sme len dva krat a aj to mimo plodnych dni..a pozri 😀 ... asi je vela pravdy na tom, ze sa netreba prilis sustredit...i ked je to tazke..poznam to 🙂

vejvass
31. júl 2012

@luci452 no urcite na tom nieco bude ale tak ako kazda vieme ze sa na toneda prestat mysliet ☹
No dobre teda idem uz pozriet niecov telke a hajde spinkat 😅

luci452
31. júl 2012

@vejvass tak tak, je to tazke, nemysliet na to... tak prajem pekny vecer a dobru noc 🙂 Ja este ulozim tu moju neplechu nezbednu a este nieco popozeram na nete, v telke a tiez hajde do perin... 🙂

depi
31. júl 2012

@vejvass poviem ti pravdu nesledujem si takto presne cyklus ...ale od prveho dna poslednej menstruacie ubehlo 48 dni ....a mavam cyklus kazdych 37 az 42 dni ...

vejvass
31. júl 2012

@depi fuha 48 dni tak to by si uz mala byt tehu a test si si robila?
Alebo nebola si tento mesiac chora lebo ja ked som bola chora tak v tedy sa mi posunula na 42dni ale to som brala aj antibiotika
@luci452 dakujem aj tebe pekny vecer a dobru noc 😉

depi
31. júl 2012

@vejvass veru chora som nebola a 3 testy vysli negativne 🙂 tak neviem teda asi ist doktorovi jedine

zvolsiinylogin
1. aug 2012

@luci452 ja som uz zacala spinit ( nezvyknem pred cervenou spinit), tak uvidim...teplotu som ´dnes mala nizucku, ako na menzes..este pockam a uvidim co zajtra..

luci452
1. aug 2012

@zvolsiinylogin no ved uvidis, drzim palce ... ja zatial nic, snad sa uz nedockam 😅 zajtra sa testnem, ci ciarocka silnie 🙂 drz sa! 🙂

vejvass
1. aug 2012

@depi no skus zbehnut na gyndu but ti to potvrdi alebo ti da aspon vyvolavacku.
Ja zrejme tiez nic lebo som si robila z ranneho mocu ale ovu test a uz tam nic nebolo takze asi tak ale pokial nepride mrcha nadej tam je stale 😉
@luci452 neboj urcite sa uz nedockas az o 9 mesiacov 🙂 Ty si kt.den cyklu stale zabudnem uz mam z toho hokej trosku 😅 A v ktorom bysi mala byt tt a kedy si mala naposledy mrchu?

depi
1. aug 2012

@vejvass momentalne sa mi neda..kolegyna na dovolenke a buduci tyzden mame svadbu tak to asi odlozim az po svadbe

luci452
1. aug 2012

@vejvass som 29DC..ms si vzdy ratam od ovulacie, vzdy 14 dni po mi pride ms...a tentokrat mi to vyslo na 26DC a nic, ms neprisla...ms som mala 4.7. a podla tehu kalkulacky by som mala byt v 4tt tusim...tak uvidime... 😵

vejvass
1. aug 2012

@depi ty sa vydavas?Ak ano tak velka gratulacia 🙂
Uz som si bola kupit tehu test ale ako som si odobrala moc tak som sa isla utriet a akoby som zazrela znovu hnedsi vytok fakt iba minimum taksom rovno ten moc aj vyliala a neotestujem sa az o dva dni ak nedorazi mrcha lebo dnes mam nocnu po nocnej budem spat a potom az na ten dalsi den teda ak nedorazi skusim urobit teda test.No dufamze to vydrzim lebo uz citim ze sa mi chce cikat a neviem ci neotestujem 😀 😀 😀 😀 😕

vejvass
1. aug 2012

@luci452 aha no pekne teda tak ak tebe uz ukazal testik tehu tak by mal uz ajmne lebo ja som mala mrchu 1.7 cize o par dni skor nez ty ale neviem ako pisem vysie akoby som mala uz hnedy vytok tak asi pockam este dva dni ak vydrzim 😉

depi
1. aug 2012

@vejvass ja by som to nevydrzala ..ja som testovala jeden aj vecer 🙂 kupila som si ich preto aj viacc lebo to nevydrzim vzdy....a dakujem buduci tyzden budeme mat po svadbicke a dufam ze uz bude klud ...drzim palce s cakanim 🙂 ja taku volu nemam

vejvass
1. aug 2012

@depi ja tiez nemam ale keby ze neuvidim ten hlien tak uz teraz by som vedela na com som ale uz zacinam citit brucho takze fakt asi bude mrcha 😠
tak po svadbe rychlo na gyndu aby si vedela na com si a mozno na svadobnej noci nieco zarobite ak teda uz ste nezamiesili 😉
Tak teda drzim palce aby vam vas den absolutne vysiel ako si prajes 😉

luci452
1. aug 2012

@vejvass no ja som ako na ihlach...mam akosi mokro v nohavickach 😅 a neviem, ci je to v poho alebo to je znak prichadzajucej mrchy...prve tehu si uz nepamatam, tak si pripadam ako prvorodicka 😨 no uvidime... 😎