icon

Bolesti v podbrušku a negatívny test

wawrita
24. feb 2012

Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?

depi
3. aug 2012

@vejvass ja tiez uz nedufam ze by som mohla byt...tak drzim palce a hlaste sa potom ...uz som totalne zblnuta 🙂

frejka
3. aug 2012

kočky nevydržala som a urobila som si ráno test,...úplne negatívny :( a celý týždeň cítim takú slabú bolesť ako pri MS...tie mám dostať až o týždeň cca... ://

luci452
3. aug 2012

@vejvass no skoda...ale ako vravis...o mesiac..ja som zatial nedostala, ani to nevyzera, ze by sa nieco chystalo...tak snad uz sa ani nic neudeje... 🙂

luci452
3. aug 2012

@depi drz sa...mozno budes milo prekvapena..treba verit 😉 .. ja som stale v neistote, napriek pozitivnym testikom...uvidime..vsetko ukaze cas... 🙂

depi
3. aug 2012

@luci452 keby som mala pozitivny test tak by som nebola vobec v neistote 🙂 Luci sak sa tes a gratulujem ....snad mi o par mesiacov budes aj ty 🙂 ktovie kedy sa nam to podari ...a zabudla som supnut info pred chvilou dosla mrcha 🙂

luci452
3. aug 2012

@depi hm..no skoda teda ozaj...ja sa bojim tesit...budem sa asi az ked mi doki ukaze bublinku s bijucim srdieckom... 🙂 .. ale snad je vsetko ok...je mi stale tazko na zaludku, ked sa nenanejm mi je az na veacanie...bradavky mam stale citlive...sice uz menej, ale stale ma obcas zastipkaju, tak snad je to dobry znak.. 😅 ..stale chodim na vecko kontrolovat, ci som nedostala, mam nenormalne vlhko v nohavickach, ma to znervoznuje... uff...uz si pripadam ako psycho...aj test sa bojim zopakovat, ci ciarocka zosilnie...no ciste psycho... 😅

monika2606
3. aug 2012

@luci452 Ahoj troška som si čítala čo si píšete 🙂 testy vyzerájú teda fakt pozitívne, ale ja som si tiež robila aj zo 4 a stále som neverila,tiež som sa bála tešiť ako aj ty, všetci naokolo sa tešili len ja stále v neistote, a to som musela čakať 2 týždne kým mojej gynekologičky skončí dovolenka, to boli teda dlhé týždne hihi, ale oplatilo sa čakať, bola som tam keď som bola v 7tt a bola tam už taká malá bodočka s bijúcim srdiečkom 🙂 krásny pocit dúfam že ťa to čaká a že mrcha nepríde, prajem veľa šťastia papa

depi
3. aug 2012

@luci452 nejak takto som to pocitovala aj ja..moc som si asi seba vsimala az som to prehnala ...nevadi 🙂 ideme dalej....tak ale ty uz to mas v kapse ked uz mas kolajnice na teste neni o com 🙂

luci452
3. aug 2012

@monika2606 dakujem za povzbudive pismenka...dnes som 31 DC ..ms som mala posledne cykly na 26 DC , tak uz meska v podstate 5 dni...uvidime...tiez neplanujem ist k dr. skor ako ked mmi bude meskat 14 dni...takze bud o tyzden v piatok, alebo az potom v pondelok...snad sa ms nerozbehne... 😅

luci452
3. aug 2012

@depi no od kolajnic to ma daleko...este su slabe tie ciarky, ale viditelne...mozno sa testnem zajtra..uvidim 😅

depi
3. aug 2012

@luci452 ale hlavne je ze uz su ...ja som ich mala sneho biele

luci452
3. aug 2012

@depi jj, su...hadam sa ma krpcek dobre...papam kyselinku aby sa mal dobre... 😵

depi
3. aug 2012

@luci452 no ja by som ju tiez uz mohla zacat brat..dostala som ju ako dar a lezi dakde doma tak ju musim uz vyuzit 🙂

vejvass
3. aug 2012

@depi ahoj tak mame teda zrejme narovnako mrchu sice mne sa este nespustila ale uz pri kazdom utreti je hnedy vytok tak but sa spusti do vecera alebo zajtra tak teda sa mozme pripravovat na dalsiu ovulku a ja tiez mam kupenu kyselinu ale tiez som ju prestala uzivat tak asi zacnem aj ja 🙂
@luci452 Neboj urcite je mu dobre skus urobit este cez vikend test aby si uz bola kludnejsia uvidis ze uz tam budu pekne kolajnicky a budes sa citit hnet pokojnejsie 😉

depi
3. aug 2012

@vejvass kebych ja vedela pri tom mojom cykle kedy mam ovulku 🙂 ale zistovat ju nebudem oznamim len drahemu ze sa musime snazit kazdy den 🙂 slubujem ze od zajtra papam kyselinu ....a aku kyselinu beriete???

vejvass
3. aug 2012

@depi inak od vcera som zacala drzat 90 dnovu dietu aby som stihla co to schudnut pred tehu lebo ak nahodou otehotniem tak sa asi ani hybat nebudem vediet.Zistila som ze vazim tolko co som vazila ked som isla rodit svoje prve dieta 😝
Ani neviem kedy sa to na mna stihlo nalepit 😅 😅 😀 😀 😲

depi
3. aug 2012

@vejvass ja som pred nedavnom zmenila svoje stravovanie a dala dole 10 kilov..drzim si vahu okolo 56kilov momentalne ale kludne by som dala este asi 5 dole..ono sa to mozno zda ze vela ale stale mam na sebe este hodne a to fakt neprehanam.... 🙂 ....nedrz diety ale nejedz biele pecivo, vyrad uplne cukor, rano pi vodu s citronom..a papaj ku vsetkemu co sa da zeleninu....islo to dole ako veter a teraz sa uz len udrzujem ..a ked bude baby planujem este zdravsie papat a zapojit viac zeleniny a ovocia co sa teraz nemozem prinutit

vejvass
3. aug 2012

@depi ja uz tiez neviem kedy tu ovulku mam zvikla som mavat taky lepkavy vytok a mala som aj ovu testiky ale aj tak sa nam nepodarilo otehotniet aj ked som si bola ista ze ovulka bola no tento mesiac je pravda ze som ovulku nezachytila 😠
Ale zrejme zase budeme mat problem otehotniet ale aj tak sa nevzdavam a budem skusat az kym sa nam to nepodari 🙂
ja mam doma FEMIBION 800 a uz si idem hnet aj jednu dat 😉

depi
3. aug 2012

@vejvass ja som v tomto ratani uplny debil..ledva si pisem kedy mam mrchu ....
a ako casto sa uziva kyselinka??? bo ja som ju dostala bez krabicky a bez letaku

vejvass
3. aug 2012

@depi no ja som uz tutu drzala a docela mi vyhovuje nedrzim ssa ale knizky ale varim si to co mam rada v diete je vela zeleniny a aj ovocia tak to sa mi paci naposledy som schudla s nou za mesiac 8kg co bolo aj dost vela ale tak potesilo ma to no ja od tvojich kileckach mam velmi daleko ja siaham pomalicky na 90kg tak to je neskutocne vela mavala som cca 65 az max 70kg na moju vysku 178cm.Ale teraz to dam myslim ze som mala rozhadzane hormony po potrate tak preto som takto pribrala ale uz zacinam na tom pracovat 😕

vejvass
3. aug 2012

@depi Iba 1x denne

depi
3. aug 2012

@vejvass ked vies ako to das lahko... 🙂 tak prajem uspesne dietovanie ...ja mam len 170cm ale na 56 kilvo vyzeram o dost tucnejsie ..kazdy vieme naco sa citime ....

vejvass
3. aug 2012

@depi inak jedno je ista ak nebudem mat na teste dve ciarky cca minimalne na 13 az 17den po tak urcite nebudem tehu lebo vacsinou co si pisem aj z tehulkami tak oni si nasli // hnet po ovulke myslim na ten 13den po az max na 17den po uz vedeli ze su tehu takze asi tak nebudem si uz namyslat ked mi vynde test negativny ze este stale mozem byt tehu ☹

vejvass
3. aug 2012

@depi dufam ze sa co najskor zaradime aj mi ku tym tehulkam 🙂

depi
3. aug 2012

@vejvass nemozes sa porovnavat s ostatnymi..citala som tolko pribehov...nesaktulkuj sa...kazda z nas je ina a jedinecna..inak funguje....a verim tomu ze do konca roka sme v tom

vejvass
3. aug 2012

@depi no akuarat som bola na wc takze uz sa mi spustila cervena takze dorazila na 34dc 😠 no nevadi aspon mozem zacat pocita ovulku dnes som teda 1dc 😀

depi
3. aug 2012

@vejvass no asi to zacnem pocitat aj ja len si musim niekde nastudovat navod 🙂

vejvass
3. aug 2012

@depi no nastuduj ovulku zacinas pocitat od prveho dna mrchy cize od dneska ak si ju dostala tiez a vacsinou ovulka by mala byt tak cca na 14 den cyklu ale vacsinou iba v teda ked mas cyklus 28dnovy co v tvojom a v mojom pripade nepasuje.Takze ak nemas presny cyklus tak je tazsie zistit ovulku a zase naopak od ovulky po mrchu by malo uplinut 14 az 16 dni cize ak som dneska dostala mrchu na 34dc tak som mala ovulku cca 20dc co sme urcite nesnazilkovali 😠
Dufam ze si to trosku pochopila ale aj tak to nieje na 100% najlepsie je robit si ovulacne testy a este lepsie meriat si bazalnu teplotu ale to sa u mna neda ked robievam aj nocne

depi
3. aug 2012

@vejvass pochopila 🙂 ale asi to necham na prirodu ....

luci452
4. aug 2012

@depi @vejvass dievcata, tak som si spravila test..a ciarocka velmi slaba, ani to fotit nejdem ☹ ... som velmi smutna...bolo to az prilis krasne, ked som nasla dve ciarocky...ten test sa mi sice zdal, ze nejako pomaly nasava moc, islo to mokre velmi pomaly smerom hore...cakala som krasnu druhu ciarocku a ono sa objavil duch... 😢 ach jaj..ale dakujem vam tu vsetkym za podporu...musim pockat na mrchu mrchatu, co sa somnou tqkto zahrava....prajem vam pekny dnik ...