icon

Bolesti v podbrušku po ovulácii

gerry22
3. máj 2016

Ahojte babenky. Chcem sa opýtať či má niektorá z vás skúsenosti s bolesťami v podbrúšku po ovulácii?.. S manželom si myslíme, že je pravdepodobné, že by som mohla byť tehotná. Počas ovulácie mám silné bolesti, ale už po nej som ich nikdy nemávala. Mám aj zvláštne šteklenie v podbrúšku, nafúknuté brucho a chodím často na malú potrebu, ale žiadne pálenie necítim takže nachladnutie to nebude. Menštruáciu mám mať 15.5. viem, že je to skoro,na zistenie tehotenstva ale nemávala som takéto pocity ani pri prvom dieťati. Tehu test som si robila dnes ale bol negatívny, ale moc tehu testom neverím, lebo pri prvom dieťati som bola už v 5 týždni tehotenstva a tehu test som mala negatívny. Je možné, že som v tom? mala niektorá z vás takéto niečo a nakoniec zistila že je tehu?

Strana
z2
dianka3
1. aug 2023

@gerry22 ahojky,tak ako nakoniec si bola tehotná ? Si už nepísala

gerry22
autor
25. aug 2023

@dianka3 ahojky. Áno bola som ale vyskytli sa nejaké problémy a tehu a muselo prerušiť

anonym_7bd7a0
10. sep 2025
@gerry22

@bajana Takže neviem kto tu ma chaos v týchto pojmoch alebo odkial presne vieš, že ovulacia a oplodnenie netrva rozhodne niekolko dni?....hmmm

A) Ženské vajíčko je schopné oplodnenia do 12 hodín po ovulácii. Toto krátke obdobie plodnosti sa môže predĺžiť o životnosť spermií v ženskom genitálnom trakte. Predpokladá sa, že spermie sú schopné oplodniť vajíčko 24 až 48 hodín po pohlavnom styku.

B) Cesta embrya vajcovodom do maternice trvá asi týždeň, niekoľko dní trvá jeho uhniezdenie v maternici.

Takže tento celý proces trvá cca nejaké 2 týždne plus, mínus. Moja diskúsia a otázka nebola založená na tvrdení, že som tehotná ale či je možne, že by som mohla byť tehotná alebo sú to príznaky niečoho iného. Preto som sa pýtala na názor žien, či mali takáto bolesti a príznaky ako ja.
Ale tvoje názori sa stále točia len okolo tehotenstva a príznakoch a podobne, ktorá predpokladám súdiš len podľa vlastnej skúsenosti a nepripúšťaš inú alternatívu lepšie povedané iné príznaky a podobne. Keďže každá sme iná všetko prebieha indivuduálne u každej ženy tak je tu taká možnosť, že by som mohla byť tehotná ale nie s tohto mesačného cyklu ale minulo mesačného. A keďže je pravdepodobnosť že možem byť približne v nejakom 4tt tak je ešte skoro testovať. A ešte nechápem ako možes spochybnovat moje tvrenie ze pri prvom ietati som mala MS ktora trvala len 3 dni a to som bola cca v nejakom 2-3tt. Spýtaj sa na nazory a skusenosti zien co sa týka MS a tehotenstva.

Samozrejme nemienim a nemám za potreby s nikým sa tu hádať mojím cieľom bolo prečítať si názory ,za ktorý dakujem aj tebe.
Mimochodom dnes som už aj zvracala ráno, čo je samozrejme keď nemá žena problem zo žalúdkom alebo nič take nezjedla co by jej zaludok mohlo podrazdit tak je aj samozrejme ze nemoze zvraciat. či nie?

@gerry22 ja som pri prvom mala MS do 4mesiaca a pri druhom do 3 mesiaca. Momentálne som 3DPO a mam bolesti pod bruškom a bolia ma prsia, tiež som to nikdy nemala, MS cakam o týždeň ak sa dostaví...

Strana
z2