Bolesti v podbrušku, som nafúknutá a unavená. Som tehotná?
Ahojte babuľky, mám na vás jednu velikánsku prosbu. Potrebujem vedieť váš názor bo si nie som istá. V januári sme sa snažili ale bohužial náš drobček sa neudržal a odplával spolu s ms. Teraz po mesiaci snažilkovania a to mám cyklus pravidelný 28 DC keď už som 23DC som včera v noci aj dnes mala výtok nažltnutej farby miestami sa mi zdal byť až žltozelený bol hustý až ako hlien a je bez zápachu, svrbenia a bez akýchkoľvek komplikácií len sa cítim ako keby stále mokrá. Nikdy predtým som nič také nemala ani keď mala prísť ms. Cítim bolesti v podbrušku taká nafúknutá sa cítim, sem tam aj pichnutie ale nie silné. V posledných dňoch som unavená a zaspím aj uprostred dňa, keď dám dolu podprsenku ako keby som mala v prsiach kamene tak sa chcem spýtať či ste to už niektorá zažili. Neviem čo si mám o tom myslieť, nechcem sa tešiť dopredu potrebujem len počuť vaše názory a rady čím ste si prešli vy.Viem, že nie ste lekárky ani sestričky len sa chcem informovať 🙂 Ďakujem veľmi pekne 🙂
co keby si urobila testik?? to vsetko, co opisujes sa tvari ako tehu priznaky..
Na tehotenske priznaky je to este prilis skoro. Aj ked bola ovulacia 14dc este to nie je uhniezdene tym padom ziadne priznaky nemozu byt lebo ani tehotenske hormony sa neprodukuju. Okrem toho tehotensky hlien je ako biely tvaroh a jeho mnozstvo sa zvyraznuje okolo 6. mesiaca. Podla mna mas normalny hlien pocas menstruacneho cyklu, resp. ak si mala potrat mozes mat potom par mesiacov rozhadzany cyklus. Nepozoruj sa az tak velmi. 😉
Ďakujem za vaše odpovede ale moja hlavná otázka bola na ten hlien či výtok. Neviem prečo sa názov mojej diskusie zmenil. Volala sa uplne inak a nie takto. Ja sa nepozorujem len píšem ako mi je a či ste sa stým niektoré nestretli lebo nikdy som taký výtok nemala. Preto som sa chcela informovať....

Ešte som zabudla dnes teda už včera ma celý deň pálila záha čo u mňa nebýva skoro vôbec. Teraz na večer už je ten výtok (hlien) bielo žltej farby, naťahuje sa ako bielko a je naozaj bez zápachu, bez svrbenia a bez akýchkoľvek komplikácií ako som už písala a nikdy som také nič nemala. Ďakujem ešte raz za každý jeden komentár veľmi si to cením 🙂