Bolo všetko v poriadku, aj keď na sone nič nevidno?
Ahojte, je tu niekto komu v 5tt nebolo na sone vidno nič a bolo potom všetko okej?
@anonym_autor načo si šla tak skoro?
A čo chceš vidieť v 5 tt ?
@anonym_142d4f
@anonym_e6f788 lebo som v sobotu krvacala a dnes rano zase. Objednana som bola až v 9tt nešla som tam len tak z nudy..
@anonym_e6f788 gestačný vak?
@anonym_autor v 5 tt vidiet tak len výšku sliznice. .. 5tyzden tehotenstva je ešte len obdobie, keď ti vynechá maternica a nie aby bolo ešte niečo vidiet
@anonym_autor a doktor ti nedal progesteron ? Na udržanie
@anonym_autor a doktor ti nedal progesteron ? Na udržanie
@anonym_e6f788 nedal mi nič, že v tomto období len čakať... Mne povedal, žeby už malo vidieť aspon vak, sliznicu som mala vysoku 12mm čo ale môže byť aj pre ms nie?
@anonym_e6f788 nedal mi nič, že v tomto období len čakať... Mne povedal, žeby už malo vidieť aspon vak, sliznicu som mala vysoku 12mm čo ale môže byť aj pre ms nie?
@anonym_autor ano, moze to byt aj pre ms, este daj tomu čas, doktor ťa len vystrašil, ale veru v 5tt nič nebolo vidiet ani mne
@anonym_autor ano, moze to byt aj pre ms, este daj tomu čas, doktor ťa len vystrašil, ale veru v 5tt nič nebolo vidiet ani mne
@anonym_e6f788 ďakujem ❤️
Ahoj, ako to dopadlo? Tiež som spinila tak som išla k dr skôr, mala som byt 5+2, dr na ultrazvuku nevidela nič
Mala som určite posunutú ovulaciu minimálne o týždeň
1den hcg bolo 580 a o 2 dni už 1550😊
V pondelok idem na kontrolné hcg aj ultrazvuk, snad bude všetko ok

Príliš skoro. Väčšina vola až tak okolo 7-8tt.