Je možné, že testy ukazujú zvyškové HCG?
Ahojte, minulý mesiac som mala biochemické (ukončené v 5tt na sone nebolo vidno nič) 21-27.4 som mala ms. Je možné že ešte testy ukazujú "zvyskove" hcg?
Mám cca 7 dní do MS a áno viem, testovať sa ma až keď nepríde ms atď ...
Len teda či nemá niekto skúsenosť či môže ísť ešte o zvyskove hcg na teste z minulého mesiaca .. ďakujem za normálne komenty
Na tých fotkách toho moc nevidím, ale pri biochemku je HCG tak nízke, že to klesne na nulu za pár dní. Čiže ak budeš mať teraz pozitívny test, určite to nebude z aprílového biochemického tehotenstva.
@dixitka ďakujem 🩷 pozerala som, že tieto fotky majú zlú kvalitu o niečo lepšie je to keď ich človek otvorí ale aj tak zlá kvalita
Áno je to možné, ja som tak mala ... ešte mesiac "po" pozitívne tehotenské testy.
Toto mi príde ako blbosť aby to bolo zostatkové. Ešte k tomu z 5tt. Ak to bude pozit, je to nové tehotenstvo
Toto mi príde ako blbosť aby to bolo zostatkové. Ešte k tomu z 5tt. Ak to bude pozit, je to nové tehotenstvo
@lenik98 ďakujem uvidíme nasledujúce dni
Áno je to možné, ja som tak mala ... ešte mesiac "po" pozitívne tehotenské testy.
@dzulli1980 a v ktorom tt ste mali ukončene tehotenstvo?
Ano môže to byt zvyškové aj mesiac po....
@anonym_autor po biochemickom som mala zvyšky - mne bral Dr. krv dvakrát, až do menzes, to isté po potrate v 16tt.
@anonym_autor po biochemickom som mala zvyšky - mne bral Dr. krv dvakrát, až do menzes, to isté po potrate v 16tt.
@michaela329 len ja už mam po menstruacii takmer 3týždne, ale možné je všetko. Mne krv nebral, vraj prenho je doležite že na sone nevidi nič, resp či uvidi na sone niečo

Na tých fotkách toho moc nevidím, ale pri biochemku je HCG tak nízke, že to klesne na nulu za pár dní. Čiže ak budeš mať teraz pozitívny test, určite to nebude z aprílového biochemického tehotenstva.