Budem mať pozitívne testy?

6. máj 2021

Bola som dnes u doktorky na preventívke. Menštruácia mi mešká a spravila som si test, ktorý bol negatívny. Pri prehliadke sa ma spýtala či som si robila test lebo bola tam "čierna machulka" , čo môže byť tehotenstvo. Ale ak na ultrazvuku už niečo vidí, testy by mali byť pozitívne už tiež, nie?

nafka0483
6. máj 2021

Mohla si mat posunutu ovulaciu a velmi zriedeny moc, cize test este nemusel zachytit nic. Mala ti vziat krv na hcg a odpoved by bola jasna ;)
Na ultrazvuku to inak mohol byt mozno myom, cysta, ktovie... uvidis o par dni. Ak nepride menstruacia, tak zopakuj test z ranneho mocu.

anjelicek26
6. máj 2021

Machulka na ultrazvuku je vacsinou hcg nad 1000 a tym padom meratelne kazdym tehotenskym testom... uvidis, ako sa to vyvinie.

petamich
6. máj 2021

ako pise @anjelicek26 UTZ "nieco" zachyti pri HCG vyssom ako 1000, takze bezny 10tkovy test by uz mal vyjst pozitivne - aj ak by bol moc rozriedeny, skus pripadne iny test napr. ten digitalny, ten je celkom presny (aspon moja skusenost)

autor
6. máj 2021

Fotka je požičaná ale toto bolo vidieť na ultrazvuku. Vraj buď je to začiatok tehotenstva alebo sa mi už odlupuje sliznica a zachviľu začne menštruácia

nafka0483
6. máj 2021

Pozri sa, ked ani lekar - odbornik, ktory ta vysetroval, nevedel s istotou povedat, ci je to tehotenstvo alebo zacinajuca menstruacia, tak my ti to nepovieme.
Nic ine ti neostava ako pockat par dni a ak nepride menstruacia, tak si urobit test. Alebo si v sukromnom labaku zaplatit test z krvi.

anjelicek26
6. máj 2021

Je to dutinka bez plodu...ktory sa moze do par dni vyvinut, alebo nie. Ale ako pisem ked je toto vidno, tak uz to hcg je meratelne veru. Kedy mas dalsiu kontrolu?

autor
6. máj 2021

Ak nedostanem MS mám ísť o týždeň a pozrie ma znova v prípade zoberie krv.. chápem, že mi neviete 'vyveštiť' čo to je. Len ma zaujímal váš názor, či je ešte šanca na tehotenstvo napriek negatívnym testom

anjelicek26
6. máj 2021

Tak urcite je, ved kolko zien menstruuje, ma aj v 6-8.tyzdni negativne testy (s mocu), pritom v krvi hcg je, len to telo nejak inak filtruje. Nehovorim, ze vynimky neexistuju.

hennyinnsbruck
6. máj 2021

Ked som bola tehotná 1x začala som krvácať, bola som u gynek a presne takýto utzv som mala 😔
Uvidíš na budúcej kontrole ci bude plodik 😊

autor
6. máj 2021

Dám to sem pre prípad, že niekto bude mať podobný problém. Vyjadrenie od gynekologa😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre