Budeme mať bábo?
Baby, chcem sa spýtať že priateľ sa mi urobil na ehm.. ale vytiahol asi až o takú sekundu neskôr. Ale dosť stieklo a myslím že aj niečo potom vytieklo. Mám plodne za 2 dni ovulku. Prvý krát som otehotnela hneď ako sa prvý krát do mna urobil. Myslite že by to mohlo byt byt aj tento prípad aj keď sa ro stalo takto ? ĎKujem
@martinaju kvapôčky lásky, je to len tekutina z ktorej sa čistí močová trubica. Kde sa môžu nachádzať spermie pokial sa už raz urobil a nešiel na wc.
@karolonakarol Hlavne treba vedieť, že pri nechránenom sexe je vždy šanca otehotnenia.
Môžem otehotnieť keď som mala nechránený sex cez 3.4.5.deň menštruácie ?(mávam 5 dní, lenže potom som už moc nekrvacala...a na siedmy deň som trochu začala)neviem na 100% či sa do mňa partner urobil alebo nie...
ďakujem za odpoveď...
@katarinakata301 Ano, mozes.
@surama
Aj keď sa neurobil ?
@katarinakata301 hore pises, ze nevies. ani my nevieme, ci mu neuslo, takze ano, sanca tam je vzdy.
Kedy by som mohla po styku pociťovať že som tehotná?
@katarinakata301 nemusis to pocitovat vobec, preto existuju tehotenske testy. test by som robila najskor po 10 dnoch. ak nechces byt teraz tehotna, tak odporucam tabletku po a nabuduce sa chranit.
@deedol test po 10 dňoch po styku ? Nerobí sa to 2-3dni pred očakávanou menštruáciou?
@katarinakata301 pisem, ze "najskor". a ono to cca tak vychadza, ci nie? zavisi od dlzky cyklu... mne napr. ukazal az PO ocakavanej menstruacii a po vyse 2 tyzdnoch od styku, ale ja mam dlhy cyklus.
@deedol cyklus mam 25-30dni niekedy je to 27..
o oplodneni a uhniezdeni, je tam cca pocet dni: https://www.brendon.sk/znaky-a-cas-uhniezdenia-...
@beata_k 🤣🤣🤣🤣🤣

@lalenka33 áno, prepáč. Položila som otázku ako Maďar. Ale asi nevieš teda čo je to nevyspatosť 24hod mat niekoho na očiach a na seba nemať chvíľku čas. Tento príspevok som písala 23:30 keď som aspoň 5min mohla byt na mobile predtým ako som si išla na 3hod ľahnúť. Neviem koľko ty spavaš denne ale potom raz uvidis a hlavne keď sa budeš zamýšľať aj nad tým ako sa sama volaš. 🙂