Čakám na potvrdenie tehotenstva
O tyzden mam kontrolu u dr, mala by som byt v 8tt. Bola som v 5tt ale bolo vidno len dutinku 15mm a vysoku sliznicu. Bojim sa co mi povie velmi verim ze srdiecko bude bit. Len niekedy akoby mi skakali tie priznaky jeden den mi je zle, tazko dalsi v pohode, prsia raz ani dotknut a raz sa celkom da. Aj krize ma prestali boliet, dufam ze to nevesti nic zle. Ste niekto v podobnej situacii a cakate na sono?
@anonym_autor hlavne klud, mne skakali priznaky hore dole cely prvy trimester, dva dni tak tri dni onak, hore dole, viem ze je to narocne ale nepozoruj sa tolko, bude to vsetko vporiadku uvidis, drzim prsty🙂
hlavne bud v klude , dobre spi , prejdi sa a nestresuj
stresovanim to aj tak nevyriešiš , kocky su hodené ,čakaj v klude , vieš to ovplyvniť ? nie tak klud hlavne
@sara07 to ano ovplyvnit neviem nic bud alebo. Prijmem vsetko ale budem pozitivne mysliet.
@anonym_autor hlavne klud, mne skakali priznaky hore dole cely prvy trimester, dva dni tak tri dni onak, hore dole, viem ze je to narocne ale nepozoruj sa tolko, bude to vsetko vporiadku uvidis, drzim prsty🙂
@anonym_e901ed tak tsi ma trocha ukludnila ked ai to mala narovnako 🙂 to nepozorovanie je najtazsie 🙈
@anonym_autor Skákanie príznakov je štandardný jav a nemusí znamenať vôbec nič ;) Buď pokojná, aj keď viem, že je to veľmi náročné. Ja som mala príznaky a napriek tomu to bol nakoniec zamlcany potrat ... Ale mám aj jedno zdravé dieťatko a tam v tehotenstve skákali príznaky tiež 🙂 Chcem ťa len upokojiť, že je to normálne a keby hocičo sa aj stalo, tak realita je taká, že veľmi nemáme šancu to ovplyvniť v tak skorom štádiu. 🙂 Jednoducho užívaj si to a mysli pozitívne ;) Aj keď viem, že je to veľmi náročné. Držím palce, nech je všetko ok 🙏
Ja som mala prvé vyšetrenie v pondelok (7+5) nemám žiadne príznaky a tiež som sa bála, hoci je to už 2. tehotenstvo a ani pri prvom mi nič nebolo... 🙂 Človek tu veľa číta tragické scenáre a potom si ich namýšľa.. tak ako aj ja :D
Všetko bude ok, neboj sa, nestresuj 🙂
Ja som nemala žiadne príznaky do neviem ktorého mesiaca, vlastne prvý príznak bolo rastúce brucho cca v 5-6 mesiaci a prvý kopanec 😁 dovtedy som ani nevedela, že som tehotná a ani okolie mi neverilo...
V 5tt je ma sono vidiet velke prd

hlavne bud v klude , dobre spi , prejdi sa a nestresuj
stresovanim to aj tak nevyriešiš , kocky su hodené ,čakaj v klude , vieš to ovplyvniť ? nie tak klud hlavne