Čakáme na dve čiarky
Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/
@luciagdt86 vacsinou pred ms klesne a podla toho sa vidi, ze ms pride... ale nemusi to tak byt. ja som napr. teraz mala tak, ze rano teplota este vysoka a vecer ms prisla. ak to mas odsledovane, ze to mas tak isto (ze teplota klesne az s ms), tak by to bolo zbytocne 😉
@zinocka Ja už nič neviem... som sklamaná, bojím sa ísť aj na záchod, aby som to tam nevidela... ☹ LEbo tie neustále sklamania ma už nebavia... vždy si poviem, že už na to kašlem a že to už nejdem sledovať, ak príde, tak príde, ale potom zase sa všetko opakuje dookola...
@luciagdt86 ahoj ja som mala v pondelok pozitivny aj dnes,no nebolo to dako silnee ale vidno to tam,no lenze sa citim ako keby som mala mat ms,tak neviem aj sa obavam toho,a tiez sa bojim ist na zachod.Len ked ja len prejdem okolo zachoda uz mi treba ist cikat.
@tomasko27 Len pozor na jednu vec: ja som už po jednom mmt a vtedy pomaly rastie HcG v krvi, tým pádom je aj na teste slabá čiarka. Radšej potom chodď k lekárke, aby to tiež nebolo ono, lebo to by mohlo byť nebezpečné.
@majka002 Myslím, že áno... ale treba si to jednoznačne potvrdiť o deň-dva. Držím palce! 🙂
@luciagdt86 presne ti rozumiem, ja som mala teraz par dni pred ms tremu ako pred skuskou 🙂 aj na wc som chodila s obavami... ale neboj, ak sa nezadari teraz, zadari sa inokedy a po rokoch sa na tej nasej posadnutosti este budeme smiat 😉
@luciagdt86 hmm dakujem za radu,ked ja mam nepravidelnu ms.
@luciagdt86 a pri tom mmt su priznaky tehotenstva?
@tomasko27 Áno, veď to je mimomaternicové tehotenstvo. Máš aj dve //, bolesti v krížoch, zvracanie... proste všetko. Len HcG rastie pomaly a žene hrozí nebezpečenstvo vykrvácania.
@zinocka Ach, keby si tak mala pravdu a hlavne, aby to bolo čím skôr. :/
Ahojky,pridavam sa k vam....tiez cakam,kedy to uz vystreli.... 😉 co sa tyka mmt,ja som ho mala a zo zaciatku bolo vsetko ok,hcg ako pri riadnom tehu a v 7tt som isla s ukrutnou bolestou k dr. a este v ten isty den ma robili,vzali mi jeden vajecnik aj s vajcovodom,ale som tu a mala nadej tu este stale je...tak skusame.....
ahojte ja som mala na teste este slabsiu ciarocku a bola som, tak drzim palce silno moc
@luciagdt86 ved prave.Vela bab pisalo ze mali dve ciarky pred MS tak som sa skusila testovat aj ja a vysiel negativny..Tak predpokladam ze sa to asi nepodari tento mesiac :(
@majka002 ja tam vidim druhu ciarku 🙂🙂
@veronikajajcayova Ja už som začala aj tak na ružovo špiniť, takže vyzerá, že do rána dostanem... ☹ A zse sa posúvame o mesiac. ☹
@luciagdt86 aj my Luci..Robila som si zase test a negativny.. ☹ ☹ Tak menstruacia pride..
@veronikajajcayova hmmm... musíme sa prestať na to sústrediť... a dúfam, že o mesiac si už napíšeme čosi iné....
@luciagdt86 hej,mas uplnu pravdu..Snazim sa na to nemysliet ale niekedy je to tazke :( Tak snad buduci mesiac sa to podari.Kupim si asi ovulacne testy..Snad pomozu.Nemas s tym skusenost?
@veronikajajcayova Pozdri si, mám tu ďalšiu diskusiu "A zase ďalšie sklamanie - žiadne dve čiarky" a tam na 2.strane dala taký dlhý príspevok Bombulka. TO mi nejako otvorilo oči a asi to idem urobiť ako ona. Má to podľa mňa význam. A čo sa týka ovulačných testov, tak som ich skúsila tento mesiac prvýkrát...aj mi ukázalo, kedy bola ovulka v spojitosti s bazálnou teplotou a aj tak som včera dostala ☹ Tak už neviem....
@luciagdt86
@veronikajajcayova
baby drzim vam palce nech sa vam to podari, ja stale nemôzem tomu uverit. Bola somt totizto tento mesiac na preventivnej a ta moja doktorka mi povedala ze nebudem mat tento mesiac ovulaciu lebo mam male folikuly no a cuduj sa svete 🙂 dnes rano som mala uz kolajnice
@majka002 Majka, srdecne ti gratulujem 🙂 Kedy si si robila prosim ta prvy test?
@luciagdt86 Luci citala som.Krasne napisane.Musim sa aj ja pozitivne naladit a nesustredit sa na to moc..Uprimne som si myslela ze to pojde sup sup a budem.Pri prvej som otehotnela hned ☹
@majka002 Veľká gratulácia... 🙂
@veronikajajcayova Aj ja som si to myslela, ale bohužiaľ, nie je to tak. Ale vieš si to predstaviť, ako si to veľmi budeme vážiť, keď sa to konečne podarí? Aké to bude, keď budeme mať v náručí ten malý batôžtek?
@luciagdt86 boze viem si to presne predstavit !!!! Dnes sme boli v jednom nakupnom centre a videla som jednu mamicku ako v satke mala mesacne dieta a ja som nevedela zrak otrhnut od nich a prihluplo som sa na nich usmievala 😕
@veronikajajcayova prvy test som si robila vcera poobede, kramy mali prist tak okolo 13teho a nemohla som to vydrzat, mala som take tusenie. Ale asi na tom nieco bude ze ked sa clovek nesnazi a hlavne na to stale nemysli tak to potom pride. Vsak som pisala ze po prehliadke som bola smutna ze asi nebude ovu a manzel - ten stale do mna hudol aby som si nerobila z toho take starosti no a asi to zabralo 🙂
Baby rozbehli ste si tu krásnu diskusiu, chcem vám k tomu povedať len toľko, skúste na to nemyslieť, po prípade sa trošku pripite pri sexe, aby bol spontánnejší a hlavne sa úplne nespoliehajte na plodné a neplodné dni, pretože my sme nášho krpca splodili práve deň pred očakávanou menštruáciou a na druhý deň som ju dostala, takže som sa dozvedela až o mesiac, že som naisto tehotná. Viem to naisto, lebo to bol náš prvý nechránený sex a dali sme to na prvý šup...
@veronikajajcayova Vôbec nie prihlúplo. Proste to bol pohľad ženy túžiacej po dieťati... Ale nenoj, to príde... aj na nás tak raz budú pozerať tie ďalšie, čo nemôžu mať...

@zinocka Nie.... už po ovulke pár dní som prestala... lebo vždy až do ms mám nad 37, takže som to nepovažovala za dôležité... mala som?