Čakáme na dve čiarky
Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/
@sunshine85 Jeej, tak nie som sama... 🙂 Takže sme dve v očakávaní... ach bože, kiežby...
@luciagdt86
@sunshine85 drzim Vam silno,silno prsty vsetky kolko mam,... 🙂 🙂 🙂
@luciagdt86 drzim palce 🙂 presne viem, ako sa citis 😉 moje nadeje v utorok splasli, graf BT nadherny, vsetko sme robili ako treba a zase nic 😠 ale dufam, ze tebe sa to tentokrat podari 🙂
@luba28 Ďakujemeeee!!!! 🙂 potrebujeme to, lebo to každomesačné sklamanie je už neznesiteľné...
@zinocka Ja som toto všetko (BT, výtoky a pod.) začala sledovať v januári. No to som ale bola u doktorke a tá mi povedala, že vtedy zrovna ovulka prebehla na vaječníku, kde nemám vajíčkovod (kvôli MMT), takže tento mesiac bol z toho druhého (aspoň dúfam) a prvýkrát sme to všetko odsledovali... tak uvidíme...
@luciagdt86 ja BT tiez sledujem len druhy cyklus zatial. a ten predosly graf vyzeral veru nadejne, ako z ucebnice, len ten zaver nebol podla mojich predstav 😉 silno drzim palce, nech ten tvoj zajtra pekne stupa 🙂
Ahojte Babulky, ja mam nepravidelný cyklus som 26DC a uz som nevydrzala a vcera som spravila testik mamatest10.vcera som mala slabeho ducha..dnes rano dusik zosilniel , tak este testnem zajtra ci silnie som veelmi netrpezliva ale tisko sa uz teskam😀 buduci tyzden chcem ist dr. ci nebude to skoro?pockam este? Jaaj to cakanie
Ahojte kocky..Ja sa pridavam 🙂 Cakam ze v pondelok navsteva nepride..Testovala som sa skor ja koza a bol negativny..Tak duuufam ze klama ;(
ja sa pridavam kočky🙂 sice do ms este ten nejaky cas je,ale tiez som v ocakani ako kazdy mesiac...uvidime co to bude tentokrát.....mam blby pocit,ze to bude tak ako stale...sklamanie....ale nadej zomiera posledna,vsak?🙂
Klari aj ja mam taky pocit ze budem sklamana ☹ Drzim silno palce!!!
No.mne meška 5den dúfam že mi nepride..lenže mne stále príde na 6den..ale tak dúfam že tak tentokrát to nebude tak..pobolievaju má prsia A vaječníky.ročník
raz jeden potom druhý
@luciagdt86 Drzim palceky Lucka a verim,ze dnes nepridu
Pridavam sa aj ja, dnes mam 32 DC a menzes zatial nikde. Normalne mavam cyklus tak 29-30 dni tak neviem, ci si mam uz urobit test? Poradte mi baby prosim. Mam stale pocit ze uz ma prist kazdu chvilu menzes, aj brucho ma tak pobolieva ako na kramy. Ovulku som mala približne okolo 30.1. až 2.2. no a potom som hned na to prechladla, nevladala som ani vztat z postele. Tak neviem ci to preto mam ten cyklus taky dlhy alebo to risknuť a urobit si test?
@majka002 este si zbytocne nerob..ja mavam tiez take cykly ako ty a moj minulomesacny cyklus (inak to bol prvyy, po tom, ako sme sa zacali snazit) prisiel az na 36. den...nechapala som to...ani chora, ani nic...prvykrat tak neskoro...dnes som 29 DC, tak ani neviem, ze kedy mam teda cakat 😉 ci ako kedysi normalne zajtra by dosla alebo co sa zas vykluje....
@sunshine85 dnes som uz trikrat mala taku bolest v podbrusku ako ked mam kramy a stale nic. no tak este pockam, som asi moc nedockava lebo sa snazime uz od septembra a asi mi to uz lezie na mozog 🙂
@majka002 viem, si predstavit, my sme sa zacali koncom decembra a ked mi prvykrat meskal M, tak som nechapala a bola som v tom, ze som tehu....
@zinocka Zatiaľ nechcem robiť test, lebo sa len sklamem. Mnohé baby mali 12DPO ešte stále negatívny test... je poobedie a zatiaľ som nedostala... a to mi chodí presne... ale zatiaľ som ešte pri zemi, nelietam v oblakoch... uvidíme...
@veronikajajcayova Presne ako ja. Aj ja som už predtým testovala skôr a bol negatívny, tak tiež čakám, že sa to zmení... Držím palce. 🙂
@klara855 Presne tak, stále treba veriť... 🙂
@zuzicek88 Tak to verím aj ja, že neprídu... zatiaľ nič. 🙂
@luciagdt86 12 DPO nie je vela, vsak vydrz este, ak to dokazes 😉 ja som v tomto strasna, vacsinou 1-2 dni pred ms uz testujem a samozrejme nic tam nie je a nechcem tomu verit 😀
No mne ak buduci tyzden dojde ms tak uz mimozaj hrabne stoho 😀
@luciagdt86 ja mam pokusenie otestovat sa v nedelu.Den pred mrchou ale asi to neni dobry napad.. :( sibe mi uz.Stale sa pozorujem :( Luci drzim palce
@tomasko27 aj mne.Drzim palce aby nedosla.Kedy mas dostat?
@veronikajajcayova Ahoj,v decembri som mala 27 a v januari 21 ale to sa mne takto posuva a preto mam ovulaciueste cez ms alebo na dalsi den po ms.Takze ani neviem kedy pride.
@zinocka Presne aj ja tak.. ale obávam sa, že moje obavy sa potvrdzujú. Dala som si pre istotu vložku a mám pocit, že tam už badám niečo ružovkasté... ☹ :( :( Takže asi zase nič.... ☹ :( :(
@veronikajajcayova Nie je to až taká blbosť, lebo viac žien tu napísalo, že mali dve // už od 8 DPO... takže ktovie... môže sa stať... ale čím neskôr, predsa len je väčšia šanca, že výsledok bude skutočný... Ďakujem a aj ja držím palce... 🙂
@luciagdt86 a BT si merala rano?

@luciagdt86 aj ja by som mala zajtra dostat 😉 snad nedojde... uvidime....