Čakáme na dve čiarky
Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/
@luciagdt86 ach Lucik..Ani nevies ako to dobre padne sa takto vyrozpravat..Fakt mi to pomaha..
@veronikajajcayova Aj mne... a veľmi. 🙂
jooooj, baby....i ja cakam a cakam....uvidime, co to bude tento mesiac...bola som na preventivke, vsetko je ok, aj vajka boli pekne velke...ked mi pride MS, tak idem na hormonalny profil....uvidime...aspon uz som sa na to dala, zacinam to riesit....uvidime ako to dopadne....uz nechcem sklamanie....uvidime,kedy sa ta nasa tuzba vyplni.....
@klara855 Veľmi držím palce, nech to vyjde. Ja mám práve horm.profil za sebou a je ok, len stery zistili nejakého baktera, takže sa preliečujem... vraj ten bráni otehotneniu... a toto sa mi stalo už minulý rok ... keď som sa preliečila, otehotnela som. Škoda len, že to bolo MMT... ☹ Ale tebe držím palce... nech to vyjde! 🙂
@luciagdt86 drzim prsty, aby sa to po preliecení podarilo a dotiahlo az do upesneho konca....bodaj by! 🙂 drz sa🙂🙂🙂
@klara855 Ďakujem za podporu... aj ja si to veľmi želám! 🙂
ahojte baby pridavam sa k vam ...aj ja čakam na dve // testla som sa skor nevydržala som a zatial nič ☹
Ahojte baby, mam taky problem, chcem strasne otehotniet, menstruacia mi meska 6 den, lne si myslím že to je kvôli mojmu pitiu citronovej vody(vobec som si to neuvedomila že mi to može posunut moje dni) a teraz sa bojim že mi to príde presne na moje plodne dni čo je 2-4 marca poradtte mi čo mam robiť.
@nikusm myslim, ze tak nejako to je. ja som kedysi pouzivala ale len taky digitalny, tam to samo ukazalo, ze kedy. podla dlzky cyklu sa rozhodnes, ze kedy treba zacat testovat a potom testujes kazdy den, pokym nemas obe ciarky rovnako silne... to by malo znamenat, ze v najblizsej dobe ovulka prebehne (ja uz si to nepamatam, tusim do 1-2 dni by to malo byt). ja uz si teraz ovulku urcujem podla inych priznakov (plodny hlien, bazalna teplota, tlak v oblasti vajecnikov), uz to viem na sebe dobre rozpoznat aj bez testov. ja mavam ale relativne pravidelny cyklus, tak o to to mam jednoduchsie.
No ako, žienky, ešte stále sa čaká na dve // ? My áno... snáď sa to už podarí...
@zinocka Meriam si každé ráno... momentálne čakám, či zajtra dostanem... zatiaľ to vyzerá pozitívne... test zatiaľ nie, lebo som len 11 DPO, tak uvidíme...
@zinocka Vždy si meriam ráno... ešte predtým než vstanem z postele...
@luciagdt86 ja zatiaľ nič, caka má laparoskopia, tak potom uvidime... 🙂
@zinocka Neboj nič! Držím palce... všetko bude dobré...a bábo príde... 🙂
Tak ako, žienky, ešte stále čakáte na dve //? Lebo my áno... :-/
@luciagdt86 veru cakame ale zatial nic z toho ☹
no ja tiez snad to uz v maji dame vsetky 🙂
@isabella22 Aj mne zase zistila nejakého baktera, tak to máme preliečiť... ide ma už z toho poraziť...
@siska765 No tak to by sme veru mohli.... už začínam byť značne netrpezlivá.
@luciagdt86 ja dnes 4DC ale po mrche uz len slaby fliacik 😖

@majka002 Maji tiez poznam par ludi co sa snazili a nic a po case sa uz na to tak nesustredili a prislo to..Urcite na tom nieco bude..