icon

Čakáme na dve čiarky

luciagdt86
13. feb 2014

Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/

veronikajajcayova
15. feb 2014

@majka002 Maji tiez poznam par ludi co sa snazili a nic a po case sa uz na to tak nesustredili a prislo to..Urcite na tom nieco bude..

veronikajajcayova
15. feb 2014

@luciagdt86 ach Lucik..Ani nevies ako to dobre padne sa takto vyrozpravat..Fakt mi to pomaha..

luciagdt86
autor
16. feb 2014

@veronikajajcayova Aj mne... a veľmi. 🙂

klara855
17. feb 2014

jooooj, baby....i ja cakam a cakam....uvidime, co to bude tento mesiac...bola som na preventivke, vsetko je ok, aj vajka boli pekne velke...ked mi pride MS, tak idem na hormonalny profil....uvidime...aspon uz som sa na to dala, zacinam to riesit....uvidime ako to dopadne....uz nechcem sklamanie....uvidime,kedy sa ta nasa tuzba vyplni.....

luciagdt86
autor
22. feb 2014

@klara855 Veľmi držím palce, nech to vyjde. Ja mám práve horm.profil za sebou a je ok, len stery zistili nejakého baktera, takže sa preliečujem... vraj ten bráni otehotneniu... a toto sa mi stalo už minulý rok ... keď som sa preliečila, otehotnela som. Škoda len, že to bolo MMT... ☹ Ale tebe držím palce... nech to vyjde! 🙂

klara855
23. feb 2014

@luciagdt86 drzim prsty, aby sa to po preliecení podarilo a dotiahlo az do upesneho konca....bodaj by! 🙂 drz sa🙂🙂🙂

luciagdt86
autor
23. feb 2014

@klara855 Ďakujem za podporu... aj ja si to veľmi želám! 🙂

dia290
24. feb 2014

ahojte baby pridavam sa k vam ...aj ja čakam na dve // testla som sa skor nevydržala som a zatial nič ☹

nikusm
26. feb 2014

Ahojte baby, mam taky problem, chcem strasne otehotniet, menstruacia mi meska 6 den, lne si myslím že to je kvôli mojmu pitiu citronovej vody(vobec som si to neuvedomila že mi to može posunut moje dni) a teraz sa bojim že mi to príde presne na moje plodne dni čo je 2-4 marca poradtte mi čo mam robiť.

karmela
26. feb 2014

@nikusm a ako vies kedy máš mat ovulaciu?? Testujes ci merias BT ? Daj si červene vinko a teplý kúpeľ a ked mrcha ma prist tak pride 😉 držím palce a neboj ked sa posunie ms tak aj ovu by mala

zinocka
4. mar 2014

@nikusm to ti nemoze prist na plodne dni 😀 bud mas jedno alebo druhe. ak sa posunie ms, tak sa posunu aj plodne dni. na to je dobre merat bazanu teplotu alebo robit ovulacne testy, aby si vedela kedy mas plodne dni 😉

nikusm
4. mar 2014

@zinocka no chapem len vies ja som si davala vypocitat plodne dni od Jonasa a teray ked sa mi to posunulo tak neviem vlastne kedy ich budem mat, tak asi si budem musiet kupit ovulacne testy a zistit to tak, neberiem HAK uz od januara a stale nic

zinocka
4. mar 2014

@nikusm skus tie testy 😉 neviem o tom jonasovi vela, ale posobi to na mna dost sarlatansky, nespoliehala by som na to 😕

nikusm
4. mar 2014

@zinocka neviem napr mojej svokre to vyslo, mala problem otehotniet a on jej vypocital len jeden krat v roku ze ma moznost a aj vtedy otehotnela, tak neviem co je na tom pravdy, ale tak dufam ze aj bez toho sa nam uz tento mesiac podari, musi.

zinocka
5. mar 2014

@nikusm ak tomu veris... vsak skus a daj vediet potom 😉 a ms uz ti prisla alebo stale meska?

nikusm
5. mar 2014

@zinocka ms uz prisla v nedelu dnes uz mam koniec, vcera som si kupila ovu testy tak idem na tie, tento mesiac musim otehotniet ked nie tak bude problem tak dufam ze sa mi to podari

zinocka
5. mar 2014

@nikusm a aj ste skusali v tie "plodne dni" 2-4 marca? lebo aj pocas ms sa da otehotniet (napr. ak mas kratky cyklus)

nikusm
5. mar 2014

@zinocka nie neskutusali tak preto chcem skusit tie ovu testy, ale nejako to nechapem som si citala navod k tomu mam si robit kazdy den aby som vedela kedy mam ovulku? lebo som mala nepravidelnu ms. a ked tam budu 2 ciarky tak mam ovulku ako pri tehot teste?

zinocka
5. mar 2014

@nikusm myslim, ze tak nejako to je. ja som kedysi pouzivala ale len taky digitalny, tam to samo ukazalo, ze kedy. podla dlzky cyklu sa rozhodnes, ze kedy treba zacat testovat a potom testujes kazdy den, pokym nemas obe ciarky rovnako silne... to by malo znamenat, ze v najblizsej dobe ovulka prebehne (ja uz si to nepamatam, tusim do 1-2 dni by to malo byt). ja uz si teraz ovulku urcujem podla inych priznakov (plodny hlien, bazalna teplota, tlak v oblasti vajecnikov), uz to viem na sebe dobre rozpoznat aj bez testov. ja mavam ale relativne pravidelny cyklus, tak o to to mam jednoduchsie.

luciagdt86
autor
20. mar 2014

No ako, žienky, ešte stále sa čaká na dve // ? My áno... snáď sa to už podarí...

luciagdt86
autor
8. apr 2014

@zinocka Meriam si každé ráno... momentálne čakám, či zajtra dostanem... zatiaľ to vyzerá pozitívne... test zatiaľ nie, lebo som len 11 DPO, tak uvidíme...

luciagdt86
autor
11. apr 2014

@zinocka Vždy si meriam ráno... ešte predtým než vstanem z postele...

zinocka
11. apr 2014

@luciagdt86 ja zatiaľ nič, caka má laparoskopia, tak potom uvidime... 🙂

luciagdt86
autor
12. apr 2014

@zinocka Neboj nič! Držím palce... všetko bude dobré...a bábo príde... 🙂

luciagdt86
autor
24. apr 2014

Tak ako, žienky, ešte stále čakáte na dve //? Lebo my áno... :-/

isabella22
24. apr 2014

@luciagdt86 veru cakame ale zatial nic z toho ☹

siska765
24. apr 2014

no ja tiez snad to uz v maji dame vsetky 🙂

luciagdt86
autor
24. apr 2014

@isabella22 Aj mne zase zistila nejakého baktera, tak to máme preliečiť... ide ma už z toho poraziť...

luciagdt86
autor
24. apr 2014

@siska765 No tak to by sme veru mohli.... už začínam byť značne netrpezlivá.

siska765
24. apr 2014

@luciagdt86 ja dnes 4DC ale po mrche uz len slaby fliacik 😖