Čakáme na dve čiarky
Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/
Kulivaciu mocu mam v poriadku...u gyn..ked som bola,cysta neni..preco mi meska ms?priznaky tehu,ale testy negativ..
Kebyze mam zapal to zistia z kultivacie nie?
Kultivacia mocu v poriadku.to by zapal ukazalo nie?tak ja neviem uz..kupim test,a ked nic,tak vyvolavacka.prvy krat.. 😒
Test negativny..... 😠
@anitu Daj tomu čas. Kopec žien tu spísalo, že malo aj 3 mesiace menzes, aj že test dlho ukazoval negatívny výsledok a nakoniec predsa boli tehotné... Tak len trochu počkaj...
Tak ako, kočky, koľajničky sa ešte neobjavili??? U nás nie ☹ Ale bežíme nový mesiac, tak zase nové nádeje... uvidíme... 🙂
Čaute babenky. Tak ako? U nás stále nič nové, ale svitá snáď na krajšie časy. Bola som u Dr. a pichla mi dvakrát Pregnyl, vraj to pomôže dozretiu a prasknutiu vajíčka, tak uvidíme.... Máte s tým niektorá skúsenosť?
Pred 4 mes. Som 7 mesiacov v kuse na sebe hladala znaky tehulky..bolo mi zle jupiii vyslo to ..nedostala som rano jupiii som tehu..bolela hlava, nafuknute bruchoo, bolia ma prsia predyym neboleli..aa stale to iste sklamanie , testy som pozerala zo vstkych stran a pokazde som tam nieco videla plakanie..citala som si vsetky.mozne rady, clanky a neuspesne..v aprili sme estw s priatelom isli na dovolenku donizraela samozrejme celu dovolenku som prezila v proseni o dar byt matkou...neuzila som si nic a posledny den dovolenky som si sama sebe povedala dost je na case prestat na to mysliet hlave aj telu treba dat oddych..a kedze som veriaca viem , ze pan boh mi dal onedlho najkrajsi darcek emoticon pred 4 mes. Som nahodne spravila test kedze som mala rozlucku zo slobodou a buum 4 dni pred MS a bez ziadnych priznakov konecne druuha vidietlna nie len mojim okom.ciarisko sa zjavila emoticon
A preto ..sama viem ake to je tazke na to nemysliet, neda sa to..no dolezite je verit , ze ked bude mat to pride .
baby 4dni meska test negativny co teraz kedy ist ku doktorke
@alexandra1104 ja mam taky isty problem len mne ukazuje test duchov slabuckych a meska mi 4 dni
@julinka55 mne ani ducha uz 6dni meska zaludok ma boli po vsetko co zjem neviem co to moze vobec byt
ahoj baby, čítam tu veľa o pichaní v podbrušku a v ľavom vaječníku pred MS. Mám presne taký istý problém. S priateľom nepoužívame ochranu a boli sme spolu aj počas ovulácie a len zrejme polovičato sme si dávali pozor. V deň keď mám najsilnejšiu ovu tak to cítim, len som teraz prekvapená že po dvoch dňoch od skončenia obdobia ovulácie mi bolesti neprestávajú. Ráno ma pichá v ľavom vaječníku a cez deň v podbrušku. Keď zdvihnem niečo ťažšie cítim takú tupú bolesť a aj v krížoch presne ako pred MS. Ja mám 32 dňový cyklus a dnes som v 22 dni cyklu. Prsia ma nebolia, len keď zaspávam mám pocit ako keby som bola na kolotoči až ma tak strhne niekedy. Iné príznaky nemám zatiaľ. Môže to byť tehotenstvo? Mal niekto podobné príznaky? 😕
Baby pridam sa k vam nedockavym snazilkam. Ja som mala plodne dni okolo 5.8. Pocas nich sme to s drahym robili ako sa povie naplno trikrat.prvy test som si robila 10.8 dalsi 15.8.prvy bol okolo ibeda a druhy rano.oba negativne.mrsku mam dostat v utorok 19eho a ide ma slak trafit z toho cakania ci pride alebo nie.cyklus mam ako hodinky nastavene na 27-28 dni.uvidime co bude😉
@miculiatko mna ide tiez trafit slak z cakania. Tiez som mala ovulaciu okolo 05.08 a vcera som si robila test poobede a nic. Chcem si spravit zajtra rano, tak uvidim.
@nikki77 ja s mojou nedockavostou som robila test aj dnes rano lebo si neviem vysvetlit ten neurcity pocit ale coraz viac som presvedcena ze sa nam to podarilo. Aj napriek predchadzajucim negativnym testom. Doverujem svojmu telu a verim tomu ze bydeme mat babo. Urobila som si test aj dnes rano v podstate den pred ocakavanou mrchou a po viac ako 5 minutach sa mi na teste zn. Gravitest s citlivistou 10 objavil velmi ale fakt velmi slabunky duusik. Je ho vidiet len z nejakeho uhla. Ukazem ho poobede drahemu ci tam vidi nieco alebo mi len sibe 😀
@nikki77 ahoj tak ten moj neurcity pocit co som spominala je fuc. Este vecer prisla nepozvana. No nic tento mesiac skusame zase
@miculiatko ani mi nehovor, ja tiez z nic. Uz som z toho tak unavena. Ja som po dvoch MA a po druhom sa snazime asi 5 mesiacov a nic. Aj teraz som verila, ze to vyslo, mala som vsetky pocity, ach jo. Drzim palce aj vam.
@nikki77 je to tazke a bolestive kazdy mesiac zit v nadeji mozno sa budem opakovat ako mnohe ine baby ale treba mat nadej a verit ze si to bábätko ku kazdej z nas najde cestu. Musis mysliet napriek tomu ze to je taaaak zlozite pozitivne a pozitivne veci k tebe pridu. Ja to takto riesim cely zivot s vychadza mi to. S istotou ti mozem povedat ze nie vzdy to bolo med lizat. Zelam ti vela trpezlivosti a hlavne inych myslienok ako myslienok na babatko lebo ked to budeme silit nepodari sa. Ked to budeme najmenej cakat tak pridu tie vytuzene dve //. Vela sily do dalsich dni. Inak autorovi tohto webu skladam klobuk dole. Myslim ze pomohol vela zienkam. Drzkaj sa a priebezne ma informuj!
baby ja tiez cakam na ciarku uz mi dva tyznde meska mrcha a ciarky nikde :( vysadila som HAK tak neviem nechodi zato alebo som tehotna bez //
@bandikovajana ako si dopadla? Prisla mrcha?
@nikki77 no calaka 3týzdne a potom prisla ale uz je po nej a snazime sa dalej 😉
@bandikovajana aj my 🙂 tak drzi palce.
@nikki77 snazime sa o 100 6 😀
@nikki77 ahoj tak co skusate aj tento mesiac? Ja som mala akurat tento tyzden plodny predvcerom v noci a vceta rano total husty biely vytok tlaky v podbrusku a bolest krizov cize plodne dni sa mi krasne ukazali. Tutu mutu bolo ako sa patri kazdy druhy den a uvidime co bude. Povedala som si ze sa vykakam na vsetky tehu testy a nebudem ziaden robit az kym mi mrcha nebude meskat pripadne kym nebude nejaka divna. Lebo tak ako intenzivne som hypnotizovala tehu testy minuly mesiac teraz na to kaslem. Nemalo to zmysel. Ty si na tom ako?
@bandikovajana prijemne snazilkovanie! Som zvedava ktorej z nas sa to podari ako prvej. Drzim vam paste!!!
@miculiatko ahojky, no ja som mala tiez tieto dni plodne, tiez sme sa snazili 🙂 boli sme si aj oddychnut na predlzeny vikend k moru, mali sme prekrasne pocasie. Tym, ze sme boli mimo Slovenska, tak som nerobila ziadne ovu testy, nebola na folikulometrii, proste som to nechala volne, intuitivne a podla chuti 🙂 tak uvidime, tiez sa nebudem plasit tehu testami, nicim. Tak to snad aj vydrzime 🙂)
@bandikovajana drzkajte sa aj vy a urcite napis 🙂
Ahoj no to je super ze ste boli na dovolenke. Vraj zmena prostredia pomaha k otehu a more este viac. Nam tento rok dovilenka nevydala tak mozno nabuduce. Akurat zajtra nastupujem po dvojtyzdnovej pauze do prace tak ani ja nebudem mat vela casu na testovsnie a sledovanie sa. Ale ked som uz pri tom sledovani😀😀 som 3 dpo s vkuse ma pobolieva pidbrusko tak ako pred mrchou vsetko tam dole tak divne taha a akoby pali presne ako pri pms. Lenze to je este daleko.vobec nerozumiem co by sa so mnou mohlo diat. Je to sprevadzane vytokom bielym hustym. Nie je to vsak prechladnutie ci mykoza to som uz mala ale to aj svrbelo a stipalo. Toto nie.
@miculiatko Ahoj, no tak zostava iba cakat 🙂 Ako si si odsledovala ovulku, iba tymi priznakmi? 3DPO je este asi skoro nieco vnimat, aj ked som tu uz citala kadeco, tak clovek sa asi musi predsa trosku sledovat. A aj sa pripravujes nejako na tehu? Myslim vitaminy, atd?