Chalan sa na mňa vystriekal. Som tehotná?
Ahojte...
Mám taký problém. Priateľ a ja sme sa maznali,nemali sme sex ale potom sa na mňa "urobil" na prsia. Mám pocit, že ejakulat zašiel aj ku pošve, hneď sme to poutierali vreckovkami.. mám strach, môžem byť tehotná? :(
@noemikatka prečo ma tak ponizujete ? Normálne sa bojím tak sa pýtam :( prosím len o radu :(
@benitka78 no pride mi to smiesne ak si dospela mala by si vediet niečo o oplodneni či o sexe keby si napísala napr. Že sa vystriekal na teba a nevycikani nesprchovany ho do teba zasunul tak by som chápala prečo otazka môžem byť tehotná 😁🤦♀️ ale toto čo si sa spýtala prepáč ale musis mať malo rokov😥
@benitka78 a spermie prežijú na vzduchu pár sekun🤷♀️
Dobre ze ti nestrekol na celo....by to stieklo do ust A ty by si to zhlthla a to by bola dalsia TOP tema 😂😂😂
Podla mna to pise niaky uchyl a sa tu odbavuje na komentoch tipu striekanie ci vagina atd 😂
@bambulienka25 teraz este aj za slovicka sa tu budeme chytat? NEJAKÝ
@benitka78 veď ti už viackrát povedali, že je to blbosť, nemožné, aby si tak otehotnela. Jasne, ze potom už si to len na srandu každý otočí, veď stačí, ak trosku logiky zapojís, pripadne pozrieš cez Google, ako je možné oplodnenie. Aj pre prípad budúcnosti si mrkni, ako vôbec je možné otehotniet.... Spermie nie sú bežci na dlhú trať, že sa ti rozbehnú rovno po tele do cieľa
Jasne,ze mozes. Hlavne ak sa ti vystriekal na hlavu.
@animator ono ide o to, že tak základnú a podstatnú vec o vlastnom tele a vôbec o možnosti otehotnenia jedna, sexuálne už aktívna osoba musí ovládať. Hlavne v dnešnej dobe existujú milióny spôsobov, ako prísť k informáciám aj bez verejných for, kde jednoducho budú odpovede aj ironické ho typu, a nestresovat potom seba aj partnera.
NIE SI TEHOTNÁ neboj ... ach nech skončia prázdniny už 😒😒😒
Mozes byt tehotna ak ta "oplodnil" Chuck Norris... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Joj dievca uz si si davno mala vybavicku kupovat, nie tu na mk vypisovat 😀.
@benitka78 tak uznaj sama ved určite si sedela na prírodovede prirodopise biológii anatómia tela a všetko čo ako funguje teda aj ženské organy ako funguju tiež oplodnenie hádam ovládaš a ak nie nech ti to mama vysvetli a štandardné platí ze veciam ktorým nerozumieš sa vyhybaj😂
Nik sa nesmeje ale načo sa hrabes sexovať keď neovládas ani to ako prebieha oplodnenie.
Podľa mňa chlap to napísal😁 overuje si výhovorky. Osobná skúsenosť (otec staršieho dieťaťa)
@animator ty si na to asi jedina skočila toto je troll fake tema profil založeny tento mesiac otazka uplne primitivna no urcite nejde o nevzdelanu osobu ked piśe interpunkčne znamienka aj d’ a ñ. A urcite nejde o mladu osobu ., Mozno to ani žena nie je. Neber to tak važne je tu vela cvokov co tu pišu taketo hluposti lebo ich to zabava .
Hlavne, že naši politici chcú presadiť zákaz interupcii a obmedzit IVF. Ozaj si nikto neuvedomuje, že pozornosť by sa mala zamerať na výchovu, vzdelanie a prevenciu? Autorke diskusie by som bez hejtu len chcela odporučiť, že predtým ako sa nechas nabudúce “postriekat” si prosím skús trosku niečo o tom prečítať na internete. Sama budeš pokojnejšia, že sa spravas zodpovedne, a nebudes tu poburovať spolocnost😊
Už nech skončia prázdniny!🤦

Juj toto musí pisat 15rocna 🤦♀️😂