icon

Chalan sa na mňa vystriekal. Som tehotná?

benitka78
29. aug 2020

Ahojte...
Mám taký problém. Priateľ a ja sme sa maznali,nemali sme sex ale potom sa na mňa "urobil" na prsia. Mám pocit, že ejakulat zašiel aj ku pošve, hneď sme to poutierali vreckovkami.. mám strach, môžem byť tehotná? :(

Strana
z3
blabla22
30. aug 2020

@benitka78 ahoj, súhlasím s niekoľkými komentármi predomnou - pre svoje vlastné dobro si zisti, ako funguje ženské telo. Odporúčam napríklad knihu Bez hanby o ohanbí, myslím že tam sa veľa dozvieš. K tvojej otázke - tehotenstvo je vylúčené, bolo by vylúčené aj keby ejakuloval zvonku priamo na vulvu. Pošva nie je "otvorená" rúra, že by spermie do nej mohli sami "vojsť" (tak ako do pošvy nevojde voda v bazéne napriklad), jej steny sú na seba "nalepené", tzn dotýkajú sa, žiadna tekutina do nej len tak sama od seba nenatecie. Preto je na otehotnenie potrebný prienik penisu do vagíny a ejakulacia vovnutri. Inak sa do pošvy nič nedostane len tak. Druhá vec je, že spermie toho ani nie sú schopné. Neboj sa, bez sexu (penetrácie) otehotnela len panna Mária ;) ale vzdelanie si dopln.

mpg
30. aug 2020

Je to veru tak, že lepšie je najprv vedieť o sexe aspoň základy a až potom ho praktizovať,
ale zistila som, že mladé dievčatá prichádzajú k závažným veciam dospelosti veľmi nepripravené, mali by ich v škole učiť aj takéto veci, aj ako žiť vo vzťahoch, ako si rozdeľovať financie, ako uspieť v práci a postupne sa vypracovať. Keď som prijímala absolventov do práce bolo vidieť, že im chýbajú základy a potom majú strach alebo sú prekvapení aj z úplne bežných vecí.

kitycat
30. aug 2020

@benitka78 jeeezis... Ostriekal ti kozy a ty si sa pozerala ako ti to steka na pipinu? Kapesnicky dosli? Bud si z nas robis pi-srandu alebo si vtom... Dufam, ze inteligenciu zdedi po otcovi, ktory ti v pude srbazachovy striekal na kozy... 🤣

katkabg
30. aug 2020

@benitka78 upokojila ci uspokojila 😉

benitka78
autor
30. aug 2020

@katkabg myslíš, že uspokojila keď som sa donedávna bála?

thoughtfulweirdo
30. aug 2020

@benitka78 Toto je žiarivý príklad, prečo je sexuálna výchova na školách tak zúfalo potrebná.

katkabg
30. aug 2020

@benitka78 ako ja teda neviem ci tvoj priatel ma take bega objemne semeno s prepacenim ze z prsa az na vaginu docestuje....a teda az dnu ked sa pytas ci si nahodou neotehotnela...lebo to musi ist az dnu ku krcku maternice...TAK MOJA ODPOVED POKIAL SI DO TOHO NENAMOCIL PRSTY A NEVSUNUL HLBOKO DNU.....tak zrejme NIE SI TEHOTNA 😉

akbara77
30. aug 2020

@benitka78 nie si tehotna, si blba

lalenka33
30. aug 2020

Skús sa spýtať v stredu svojej triednej učitelky.

monicka2912
31. aug 2020

Toto ma fakt pobavilo, hned mam krajsi den. Uz som videla a pocula vselico, ale toto je mega. Treba otvorit ucebnicu biologie a tam sa vela toho docitas a hlavne naucis... a pre tvoje info.... spermia neoplodi vajicko v posve, ale hlboko v maternici. Ked ti stiekol eakulat az tam, tak gratulujem, si tehotna...

petra19972001
12. dec 2023

@sante81 to vážne?

sante81
13. dec 2023

@petra19972001 áno. Dcéra mala 2 roky

petra19972001
13. dec 2023

@sante81 to som.ani nevedela

Strana
z3