Chcem sa pochváliť - som tehotná
@anonym_autor 👏🥰💐👍
Ďakujem krásne ❤️mám za sebou už jeden potrat tak silno verím🙏
@anonym_autor Tvoja radost sa da vyjadrit ppctom testov. 😀Gratulujem.
@spongebob1 Áno lebo aj v tedy pred potratom mi začali slabnúť testy a nakoniec deň pred ultrazvukom som skončila na pohotovosti a potratila 🙂 tak ma to núti každý druhý deň testovať a uisťovať sa či to nebude zas aj v tomto prípade také..a ďakujem 🙂
GRATULUJEM!!! 🥰
@anonym_autor gratulujem 🙂 V 5-6tt som mala jediny priznak a to citlive bradavky a stale som si myslela, ze to ms ide. Este som tyzden pred zistenim odbehla tazky polmaraton na bomby :D. Potom az okolo 8. tyzdna mi zacali mierne priznaky, ale nic hrozne. Uplne chapem s tymi testami, ja som mala to iste, lebo predtym som mala biochemicke tehotenstvo a tiez som potom tolko testovala...
@anonym_autor Jesus 🙈 načo toľko testov, snáď je to jasné
Gratulujem nech ste zdravý obaja 😁
Ďakujem krásne ❤️mám za sebou už jeden potrat tak silno verím🙏
@anonym_autor
Blahozelam 😀 Ked som bola v 6 tt, vsafe sme chodilu len v blizkosti jedla. Do lesa by ma vtedy nik nedostal. Mala som stale hlad. Boli sme u cinana a nalozila som si ohromny kopec roznych jedal. Muz sa smial, ze Bude jest so mnou lebo to nedokazem isto zjest sama.
Nasrano som mu povedala, nach to ani neskusa! 😂
Zjedla som skor ako on, ani som nepipla, inak som vtedy pri jedle vzdy kecala. Naramne sa na Tom bavil.
Mne byvalo zle a vedeka Sim to zahnat jedlom len 🙃. za hodinu som znova musela jest.
Ďakujem krásne❤️❤️
@anonym_autor
Blahozelam 😀 Ked som bola v 6 tt, vsafe sme chodilu len v blizkosti jedla. Do lesa by ma vtedy nik nedostal. Mala som stale hlad. Boli sme u cinana a nalozila som si ohromny kopec roznych jedal. Muz sa smial, ze Bude jest so mnou lebo to nedokazem isto zjest sama.
Nasrano som mu povedala, nach to ani neskusa! 😂
Zjedla som skor ako on, ani som nepipla, inak som vtedy pri jedle vzdy kecala. Naramne sa na Tom bavil.
Mne byvalo zle a vedeka Sim to zahnat jedlom len 🙃. za hodinu som znova musela jest.
@svetlonos ani nehovorte to jedlo😂minule som zjedla za cely den viac a celu pizzu rychlejsie ako moj manzel🙈
gratulujem 😍 ja som 5+4tt a priznaky len bolave bradavky a sem tam brusko, a dost mi chuti, kazdu chvilku som hladna 😅
Ďakujem❤️ tiež gratulujem😊ja mam tiez bolave prsia a brucho pobolieva ,dnes ma aj naplo (nas pes lubi prdiet a teraz to uz moj zaludok nezvlada)🤣🤣
Jupiii blahozelam 🙂 a poznam ten pocit, som to chcela zavolat do radia :D Nech ta radost sprevadza cele tehotenstvo a mate sa zdravucko 🙂
Cca v 6tt zacinala mierna nevolnost, a potom som zacala prvy trimester vracat, prsia naliate a unava.
Jupiii blahozelam 🙂 a poznam ten pocit, som to chcela zavolat do radia :D Nech ta radost sprevadza cele tehotenstvo a mate sa zdravucko 🙂
Cca v 6tt zacinala mierna nevolnost, a potom som zacala prvy trimester vracat, prsia naliate a unava.
@katuskamala1 ďakujem❤️

To som bola úplne plná radosti a energie, príznaky žiadne, ak nerátam slabé občasné pobolievanie podbruška a citlivé prsia. V 9tt sa to u mňa rozbehlo, únava, nevoľnosť a také srandy 😊 Silno držím palce, užívaj si a nech máš krásne a bezproblémové tehotenstvo ♥️