Chuť na sex ako príznak tehu
Mám strašne chuť na sex môže to byt priznak? Zažila ste to niektorá???
no baby ja uz tym testom neverim asi. akoze styri dni mi meskaju kramy a dva testy ukazu tehu a ja asi dostavam kramy pomaly.... taky ruzovy vytok alebo co to je.... ako co teraz? nechat to na prirodu ci dat si duphaston?
@zuzkasu uz si si robila? Jooj, asi musime este pockat:((( Ja mam este asi 5 dni do kramov....a bojim sa spravit si este test...dnes rano som ocikala aspon ovulacny.,...ale nic tam nebolo....:( tak som bola sklamana...lebo vraj ovu ukaze skor...a akosi aj tie prznaky uz pomizli, tak neviem, ci som si to tiez len nahovarala tym strasnym chcenim:(
@lussya ved ten ruzovy je dobre znamenie nie?
baby my ked sme sa snazili tak pred muchami (ktore som uz nedostala) ma vobec neboleli prsia a to mi bolo divne. Bola som dost unavena. Ked mi meskali 2 dni test bol negativny a tak isto aj na 8 den meskania. Az na 12 den meskania sa objavili 2// 🙂 Potom ma pobolievalo podbrusko ale nie ako pri menzese ale skor ako pri nachladnuti. A potom zacali pobolievat prsia.
Drzim palce 😉
@pivoniatko no asi to budu kramy alebo ten mikropotrat. a nebol by prvy... ale uvidime... mozno mi vadi, ze sedim, a tlacim si brucho... vsak dam vediet, co a ako...
a ty sa drz, velmi chceme babetko a tie priznaky si az vsugerujeme... 🙂
@lussya presneee...ale zas ma zacalo pichat v dolnom lavom vajecniku :D asi pol hodku, ale aj tak ..ja uz fakt neviem
@lussya ja si myslim ze ruzovy je v pohode.
@pivoniatko ja si to praveveze ani nenamyslam mam dve zlaticka 🙂 ale proste tie priznaky a ten pocit fakt somzetena no dievcata uvidime kazdopadne Vam silno drzim palce piseme co a ako
ale uz som objednana na laparoskopiu, tak pojdeme do toho... uvidime ako nam to pojde v centre..
@lussya to ma mrzí ;((
@zuzkasu My sa o babo snažíme už roko a pol a už SME isli aj do centra asist.reprodukci. tam mi kázali míst na laparku a pod la toho sa bude postupovat dalej.. kedze vidí, ze normálně to asi nepojde....
@pivoniatko aj MNA, ale co už... tak ideme na to cez centrum a pomozeme přírodě... možno už o dva měsíce budem tehu...
@pivoniatko a ty si nedostala??? Testovala si dnes?? Ja zatim nic ale ani nejako necitim ze by som mala dostat.
Ja mám dostať až nejako okolo 11teho... Dnes rajo som nevydržala a spravila som test a zatiaľ nič:((
@pivoniatko no mna zatial neprisla iba spinim som zvedava ale uz zrejme prichdza som sfuknuta jak balin
@zuzkasu no ako si dopadla uz vies?
@pivoniatko dostala som uz mam aj po ☹ a Ty???
@zuzkasu no ja som dostala, ale len dva dni....a potom nic..nechapem...
@pivoniatko ahoj no zazila som too tiez ze som mala velmi chut na sex
@micinka1981 ahoj no too iste som mala aj ja to co ty
@micinka1981 a bola som na gynde pozeral ma a nevidel tam nic ze niesom tehu
spriatelom sa snazime o babo a nedari sa
Priznak? Tak to by som musela byt tehotna tak priemerne kazdy druhy den 😀

@lussya moj pripad - otehotnela som dva tyzdne po nastupe do novej roboty 🙂