icon

Chuť na sex ako príznak tehu

pivoniatko
3. jún 2014

Mám strašne chuť na sex môže to byt priznak? Zažila ste to niektorá???

kaktusik
6. jún 2014

@lussya moj pripad - otehotnela som dva tyzdne po nastupe do novej roboty 🙂

lussya
6. jún 2014

@zuzkasu, ale to este moze byt... ti meska ms?

lussya
6. jún 2014

@kaktusik a co si povedala? ak so naozaj tehu, tak im to mam oznamit alebo mam pockat nech mi skonci skusobna doba alebo ako? mam este cas, vsak este nic nemam potvrdene a uvidime, ako dopadneme

kaktusik
6. jún 2014

@lussya ja som povedala az po skusobnej, dovtedy som to tajila, aj ked bolo to fest tazke - grcat na tajnasa to bolo hotove umenie 🙂

zuzkasu
6. jún 2014

@lussya no uz neverim tomu ☹ inak pri prvok so ostala tehu mesiac po skonceni skusobnrj doby a hned na pn takze mali zo mna radost ale platili za mna odisla som od nich az ked mal maly 4 roky 🙂

zuzkasu
6. jún 2014

@lussya mam dostat v pondelok

lussya
6. jún 2014

no baby ja uz tym testom neverim asi. akoze styri dni mi meskaju kramy a dva testy ukazu tehu a ja asi dostavam kramy pomaly.... taky ruzovy vytok alebo co to je.... ako co teraz? nechat to na prirodu ci dat si duphaston?

pivoniatko
autor
6. jún 2014

@zuzkasu uz si si robila? Jooj, asi musime este pockat:((( Ja mam este asi 5 dni do kramov....a bojim sa spravit si este test...dnes rano som ocikala aspon ovulacny.,...ale nic tam nebolo....:( tak som bola sklamana...lebo vraj ovu ukaze skor...a akosi aj tie prznaky uz pomizli, tak neviem, ci som si to tiez len nahovarala tym strasnym chcenim:(

pivoniatko
autor
6. jún 2014

@lussya ved ten ruzovy je dobre znamenie nie?

micinka1981
6. jún 2014

baby my ked sme sa snazili tak pred muchami (ktore som uz nedostala) ma vobec neboleli prsia a to mi bolo divne. Bola som dost unavena. Ked mi meskali 2 dni test bol negativny a tak isto aj na 8 den meskania. Az na 12 den meskania sa objavili 2// 🙂 Potom ma pobolievalo podbrusko ale nie ako pri menzese ale skor ako pri nachladnuti. A potom zacali pobolievat prsia.
Drzim palce 😉

lussya
6. jún 2014

@pivoniatko no asi to budu kramy alebo ten mikropotrat. a nebol by prvy... ale uvidime... mozno mi vadi, ze sedim, a tlacim si brucho... vsak dam vediet, co a ako...
a ty sa drz, velmi chceme babetko a tie priznaky si az vsugerujeme... 🙂

pivoniatko
autor
6. jún 2014

@lussya presneee...ale zas ma zacalo pichat v dolnom lavom vajecniku :D asi pol hodku, ale aj tak ..ja uz fakt neviem

zuzkasu
6. jún 2014

@lussya ja si myslim ze ruzovy je v pohode.
@pivoniatko ja si to praveveze ani nenamyslam mam dve zlaticka 🙂 ale proste tie priznaky a ten pocit fakt somzetena no dievcata uvidime kazdopadne Vam silno drzim palce piseme co a ako

lussya
6. jún 2014

@baby, tak nic... kramy.. a cervene..

lussya
6. jún 2014

ale uz som objednana na laparoskopiu, tak pojdeme do toho... uvidime ako nam to pojde v centre..

zuzkasu
6. jún 2014

@lussya to ma mrzi ☹ a preco laparoskopia?

pivoniatko
autor
7. jún 2014

@lussya to ma mrzí ;((

lussya
7. jún 2014

@zuzkasu My sa o babo snažíme už roko a pol a už SME isli aj do centra asist.reprodukci. tam mi kázali míst na laparku a pod la toho sa bude postupovat dalej.. kedze vidí, ze normálně to asi nepojde....
@pivoniatko aj MNA, ale co už... tak ideme na to cez centrum a pomozeme přírodě... možno už o dva měsíce budem tehu...

zuzkasu
7. jún 2014

@pivoniatko a ty si nedostala??? Testovala si dnes?? Ja zatim nic ale ani nejako necitim ze by som mala dostat.

pivoniatko
autor
8. jún 2014

Ja mám dostať až nejako okolo 11teho... Dnes rajo som nevydržala a spravila som test a zatiaľ nič:((

zuzkasu
10. jún 2014

@pivoniatko no mna zatial neprisla iba spinim som zvedava ale uz zrejme prichdza som sfuknuta jak balin

pivoniatko
autor
18. jún 2014

@zuzkasu no ako si dopadla uz vies?

zuzkasu
18. jún 2014

@pivoniatko dostala som uz mam aj po ☹ a Ty???

pivoniatko
autor
19. jún 2014

@zuzkasu no ja som dostala, ale len dva dni....a potom nic..nechapem...

zuzana256
4. júl 2014

@pivoniatko ahoj no zazila som too tiez ze som mala velmi chut na sex

zuzana256
4. júl 2014

@lussya ahoj prosim ta uzivas duphaston aj mne to predpisal gynekolog a napisal mi ze 1 den menzes a potom 13 dni ratat a uzivat tie tabletky chcem len vediet ako presne to mam brat tie tabletky dik

zuzana256
4. júl 2014

@micinka1981 ahoj no too iste som mala aj ja to co ty

zuzana256
4. júl 2014

@micinka1981 a bola som na gynde pozeral ma a nevidel tam nic ze niesom tehu

zuzana256
4. júl 2014

spriatelom sa snazime o babo a nedari sa

horana
4. júl 2014

Priznak? Tak to by som musela byt tehotna tak priemerne kazdy druhy den 😀