Chybné tehotenské testy: Čo robiť pri zmiešaných výsledkoch?
Baby robila som si testy , a obidva vysli rozne . Menstruacia mi meska uz 8 dni . Viete mi poradit ?

@katka22235 oba v jeden den robene? Kup digi.
@anonym_033220 ano v jeden den , skusim dnes kupit digitalny
@anonym_033220 ano v jeden den , skusim dnes kupit digitalny
@katka22235 ono hovori sa ze v tychto skorych zaciatkoch a mala som aj ja par je vela biochemickych tehotenstiev. Jeden den test pozitiv,druhy negativ a len sa kvazi oneskori ms. Myslim ze digi to rozluskne,alebo sa objednaj k dr na krv a hcg z krvi je najsmerodajnejsie
vieš kedy si mala ovulku? podľa mňa pri meškaní 8 dní by už museli byť riadne kolajnice ak bola ovuolacia +- v strede cyklu.
@katka22235 pri meškajúcej ms 8 dní by si mala koľajnice až do Berlína 😁
Skus ešte iné testy , ale ja by som sa skôr objednala na gyndu a teda potom na krv. To je 100%. Drzim palce✊🍀
vieš kedy si mala ovulku? podľa mňa pri meškaní 8 dní by už museli byť riadne kolajnice ak bola ovuolacia +- v strede cyklu.
@slawka2208 ovulaciu som mala prveho tento mesiac
@slawka2208 ovulaciu som mala prveho tento mesiac
@katka22235 nie si tehotná
@katka22235 nie si tehotná
@slawka2208 ach to dufam kedze som len dokoncila skolu , spravim si este digital a dufam ze mi da lepsie vediet , ale dakujem vam vsetkym ste zlate ❤️
Ak si mala ovuláciu 1., tak ti mešká viac ako 8 dní. Choď na vyvolávačku.
Tehotná nie si ale ked nechceš byt Tehotná tak sa chráňte pre boha, je tisíc možností ako sa chrániť
A este dodám kupuj 10vé testy a nie hneď 25vé
@katka22235 8 dni meskajucej MS by bol vysledok jednoznacnejsi aj pri posunutej ovu... ak tehu byt nechces, chran sa... dobra rada do zivota

@katka22235 oba v jeden den robene? Kup digi.