Čiarka na tehotenskom teste
Dobry den chcem sa opytat mate s tymto skusenost ? ciarka tam je ale ci je pravdiva alebo chybna to uz neviem viete mi poradit??
@maria6382 potichucky gratulujem, nech je csetko ok...toto je pozit testik...ktory den cyklu si?
@miskamicha Netusim nic.. menstruaciu som nemala skoro 2 mediace ale u mna je to bezne mam stym problemy a tento test vysiel takto a druhy vysiel ze negativ
@maria6382 a z toho isteho moču boli robene oba??sprav rovnaky zajtra rano
@miskamicha nie z toho isteho 🙁 Dobre spravim si dakujem
@maria6382 ak si robila poobede mohol byt viac zriedeny moč.zajtra resp.pozajtra rano. Drzim palce😊
@simbatko riesite v CAR? 🙂
@miskamicha áno poobede jak som prišla z roboty ...Rok do zadu laparoskopia a teraz v júli som bola na hysteroskopii+kyretaz mám problém so sliznicou...Od doktora sme dostali rozkazom že máme na to 6mesiacov aby sa to podarilo.....
@simbatko drzim palce. Na sliznicu maternice si kup macu paeruansku v prasku, caj ludmily mojzisovej a zacni poctivo cvicit cviky ludmily mojzisovej, tie cviky su na prekrvenie panvoveho dna. Mne to pomohlo. Nech sa coskoro zadarí!
@simbatko test po meskani ms, by bol jednoznacne jasne pozitivny, takze tento je negativny.
@miskamicha ďakujem veľmi na pekne za radu..Určite sa na to dám...
@anavianavi uvidíme.....ešte není nič čo stratené
@simbatko maca posobi estrogenne, zvysuje hladiju estradiolu a tym podpori raat sliznice maternice. A cviky zlepsia prekrvenie.
@miskamicha
dnes som bola na gynde robil mi sono a povedal ze nevidi nic .. tak zrejme .. test bol chybny inak si to neviem vysvetlit zobrali mi krv a pondelok mam volat z vysledkou povedia ci som alebo niesom tehu
@maria6382 je to mozne ze bol aj chybny 🙂 stane sa. Na Usg nieco vidno ak je hcg 1000 a viac... ak si mala test dnes negat zrejme tehu nebudes..ale verim ze sa coskoro zadari😊

Vyzera ze tam je. Zopakuj test o 2-3 dni z ranneho mocu a uvidis ci silnie. Drzim palce