icon

Odparovacia čiarka na tehotenskom teste. Mám nádej?

weron08
Dnes o 07:40

Ahojtiba sa chcem opýtať na skúsenosti...dnes ráno som si robila test z Kauflandu a výsledok bol s dvoma čiarka ale až tak o 10min...skôr chcem vedieť či ozaj môže byť takáto odparovacia čiarka...ešte mám pred MS cca 4dni. Robila som si druhý test z lekárne a ten vyšiel negatívny. Tak som len chcela vedieť či niekomu sa urobila taká odparovacia čiarka alebo tam nádej je 🙃 P.S. to sklíčko bolo poškodené už pri otvorení 😅

anonym_11ee69
Dnes o 07:46

@weron08 skusila by som treti, tento je sice pozitivny ale poskodeny

weron08
autor
Dnes o 07:51
@anonym_11ee69

@weron08 skusila by som treti, tento je sice pozitivny ale poskodeny

@anonym_11ee69 už mám len jeden tak si ho chcem spraviť zajtra a v pondelok idem do mesta a kúpim ďalšie 🙃 bývam na dedine tak preto si ho sanujem na zajtra. Prvý krát som si kúpila v Kauflande a hneď musí byť poskodeny ako naschvál. Ešte si hovorím 4€ iba jeden..že za takú cenu mám aj dva ale o to bude možno lepší..no tak mám 😅

kavasmliekom
Dnes o 08:41

@weron08 mne prvý test vyšiel negatívny a keď som pozrela do koša, bola tam aj druhá čiarka. A tehotná som bola. O dva dni vyšiel aj s menšou citlivosťou už pozitívny.

zabka79
Dnes o 10:08
@kavasmliekom

@weron08 mne prvý test vyšiel negatívny a keď som pozrela do koša, bola tam aj druhá čiarka. A tehotná som bola. O dva dni vyšiel aj s menšou citlivosťou už pozitívny.

@kavasmliekom presne to sa mi stalo a 2x 😊

anonym_11ee69
Dnes o 10:09
@weron08

@anonym_11ee69 už mám len jeden tak si ho chcem spraviť zajtra a v pondelok idem do mesta a kúpim ďalšie 🙃 bývam na dedine tak preto si ho sanujem na zajtra. Prvý krát som si kúpila v Kauflande a hneď musí byť poskodeny ako naschvál. Ešte si hovorím 4€ iba jeden..že za takú cenu mám aj dva ale o to bude možno lepší..no tak mám 😅

@weron08 jasne pockaj ale vyzera to slubne

weron08
autor
Dnes o 11:04
@anonym_11ee69

@weron08 jasne pockaj ale vyzera to slubne

@anonym_11ee69 no veď dúfam v to 🙏 na tomto teste bolo písané, že ukáže už 5 dní pred MS. Ja musím testovať lebo užívam progesterón tak aby som ho nevysadila keby náhodou 🙃 len neviem či to neni len kanalik..ale zas mi tá čiarka zdá na kanalik silná. No urobím nič len musím vyčkať času.

anonym_11ee69
Dnes o 11:39
@weron08

@anonym_11ee69 no veď dúfam v to 🙏 na tomto teste bolo písané, že ukáže už 5 dní pred MS. Ja musím testovať lebo užívam progesterón tak aby som ho nevysadila keby náhodou 🙃 len neviem či to neni len kanalik..ale zas mi tá čiarka zdá na kanalik silná. No urobím nič len musím vyčkať času.

@weron08 je to pekna ciarka, snad to bude pravda ❤️