Čiarka na tehotenskom teste po limite

17. dec 2022

Ahojte, na teste mi v limite neukazalo viditelnu ciarku, ale cca o pol hodinu tam bola. O dve hodiny pekna jasna ciarka, ziadne lovenie duchov.
Vysledok uvidim o par dni, avsak mna zaujima, preco sa po limite neodcitava vysledok, aka moze byt pricina, ze tam druha ciarka je, ked nejde o tehotenstvo. Ved hcg nelieta vo vzduchu?

autor
17. dec 2022

Co myslite?

saska.j
17. dec 2022

Po limite to je negatívne ak sa neukázala v limite tak nič z toho

zuzanockamt
17. dec 2022

Pri prvom tehotenstve sa mi 10 dní po ovulácii ukázala čiarka niekoľko hodín po limite (slabá, no viditeľná). Tehotná som bola, o 2 dni už ju bolo vidieť v limite. Takže test by som pokladala za pozitívny.

zafir01
17. dec 2022

Pri synovi som to mala tak, že urobila som si test asi na 30 DC myslím (bolo to 12 rokov dozadu).
Cítila som sa zvláštne. Mala som 2 mes po potrate. .. Pozriem na test po pár minútach a sneho biely. Slahla som ho do koša... Asi o hodinu mi to nedalo a znovu dom pozrela a tam síce nie úplne hrubá čiara. Ale slušne viditeľná.. Mysleka som, že možno po potrate nejaké hcg.. A nie. Ozaj som bola tehotná.

esmeronka
18. dec 2022

skus o 2 dni otestovať znovu len nie pepinom ten robí tehotnú aj vodu a uvidíš či bude v limite aspon slaba čiarka

autor
19. dec 2022

@esmeronka dakujem za radu. Skusila som dnes dr. Max a tak isto, v limite este nic, po limite slaba ciarka. Nie duch, ze lupou treba hladat, pekne viditelna, ale slaba. No tak uz len cakat. Ale fakt mi neslo o moje tehotenstvo, len som zvedava, preco to tak robí, ci to je reakcia so vzduchom... Alebo ci naschval vyrabaju aj chybne testy, aby sa predavali? 😁 Ved ked je duch, tak sa kupuje dalsi test😁

nikavuk
26. dec 2022

Ja som tak mala ze po limite sa ukázala druhá čiarka a aj bolo baby 🙂 ale teraz som robila clear blue a ten po limite nejaký kanalik tak tomu neverím. Ale tieto papierikovske mňa neklamali ani po limite

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre