icon

Čiarka na teste

6. júl 2023

Každý deň tu pribudnú najmenej 2 diskusia či vidíte čiarku na teste baby vážne? Na fotke to úplne skresľuje a keď nie ste si iste test si zopakujte na druhý dej ráno. A nie tu dávaj test s jednou čiarkou a pytat sa či ste tehotné. Ja viem že možno túžite veľmi po bábätku ale pochybujem, že vám pomôže keď vás tu niektorá z nás napíše že nie ste určite tehotná.

Strana
z2
janetinka27
7. júl 2023

@majamat to tvrdis ty, ze je to ako obchod. Ja to tu ako obchod rozhodne nevnimam. A kde si videla vystavene deti leziace na matke tesne po porode? Alebo v ktorom obchode vidis rodinnu pohodu v pyzame atd?

majamat
7. júl 2023

@janetinka27 ja pisem o kabelkach... rodina na vylete, tam vidim zas okolie. rodinu si neobzeram.

janetinka27
7. júl 2023

@majamat ale to je zivot, nadej aj sklamanie. Ked niekomu napisem, ze vidim slabu ciarku, tak to znamena, ze vidim slabu ciarku. Len vynimocne napise niekto na slabulinku ciarku, ze gratulujem, si tehotna. Falosnu nadej tu nikto nedava, obycajne jej odporucaju sledovat ciarku dalsie dni. Ked vidim slabu ciarku, tak je podla mna divne napisat,ze nic nevidim.

majamat
7. júl 2023

@janetinka27 ok, ale osobny zivot niekoho koho nepoznam.

janetinka27
7. júl 2023

@majamat no vidis, teba zaujimaju uplne ine veci ako mna. Kludne ich lajkuj, ci chval. Ja ich preskakujem, nehejtujem zeny, ked sa nejako podla mna strapnia... sme len ludia.budme k sebe slusni a prajni. Ak mam v sebe nechut, radsej sa zdrzim komentara.

bejka90
9. júl 2023

@zuzanockamt ahojcek. Ja len cisto zo zvedavosti, ze ako si vedela podla teploty na 9dpo ze je to tehotenstvo? Ja som si merala 10 mesiacov teplotu a jedine, na co som prisla (aj to z nejakej diskusie) ze ak mi na 10dpo klesne teplota tak pride ms...a naozaj ak som ostala tehotna tak isla o trosicku vyssie na 10dpo. Tak ci etse nejak"inak" sa to da zistit z merania 🙂

zuzanockamt
9. júl 2023

@bejka90 Videla som na 8 DPO implantačný pokles, čiže uhniezdenie a na 9 DPO teplota zase vystúpila a začalo sa tvoriť hcg, čo potvrdil aj test. Tie grafy sú krásne čitateľné, ak máš s BT skúsenosť a niečo naštudované.

zuzanockamt
9. júl 2023

@bejka90 tu je tehotenský graf

majamat
9. júl 2023

@janetinka27 ako dobre ma poznas 😀 si uplna jasnovidka 😀
ako vies ze take nieco ja konkretne sledujem a lajkujem, ako vies ze hejtujem?

len preto, ez sa mi zda nezmyselne vystavovat tu tie testy, to neznamena, ze to co pises robim. ja sa pozastavujem nad hlupostou a zda sa mi to nepochopitelne, ako moze niekto nerozumiet tomu, ze na teste musia byt 2 jasne ciarky -podla navodu.
ako moze niekto nechapat a zvlas po opakujucich sa prispevkoch, ktore si moze navyse aj vyhladat, ze ci mu zeny potvrdia ducha, alebo nie, neovplyvni to to, co v sa v jej tele deje a z komentarov na taky test absolutne, ale ze absolutne nic nema, nic nezisti, nic sa tym nezmeni, ci to tehu je, alebo nie je.
to, ze sa nam to mnohym nepaci, ziadnej zene predsa nesposobi potrat, my jej stav neovplyvnime. hoci sa u poniektore pomaly tak tvaria, akoby sme to robili, my len popisujeme realitu, lebo to co nazyvas ty nadejov, je podla man uplne mimo realitu.

a uplne to zabiju zeny, ktore napisu, ze vidia ducha a pritom je zena pos tyku,c i ovulke uz mesiac. to uz je najvyssi level.

bejka90
9. júl 2023

@zuzanockamt tak ano tu to je krasne vidiet, ale ja mam 2 tehotenske grafy a ani na jednom nemam implantacny pokles :D

zuzanockamt
9. júl 2023

@bejka90 Ja som mala na oboch IP, len ten druhý nemám zálohovaný.

janetinka27
9. júl 2023

@majamat nie som jasnovidka,neviem kto si, nesledujem ta, co lajkujes, reagujem len na to, co si sama pisala, ze su pre teba zaujimave prispevky o kabelkach atd.
Tak som ti iba napisala, ze si tie zaujimave prispevky kludne lajkuj a prispevky o testoch, ked ta nezaujimaju, kudne preroluj.
Ze nechapes, preco pre zenu moze byt zaujimavy test s naznakom ciarky, je pochopitelne.kazdy z nas je iny, len tazko pochopi ineho. Ja som nikdy nemala pozitivny test, nikdy ani najslabsiu ciarku. Testujem kvoli liekom, ktore uzivam a ano, obzeram ten test aj pod baterkou mobilu. Je mi jedno, co si o niecom takom myslis, ale udivuje a, ze cloveka v podobnej situacii mas potrebu okomentovat.su ludia, co na tu ciarku dlhe roky cakaju a keby tam raz nejaky naznak ciarky bol, tak to s nimi pohne. Ty si mozes zit svoj zivot, tak nechaj inych, nech sa udivuju nad ciarkou, ktora moze byt pre nich dolezita alebo na urovni zazraku.

Strana
z2