icon

Čiarka na teste bola, ale zmizla

Čaute...viem, že je to klišé ale sama som sa ocitla v takejto situácii. Mali sme intimny bašavel s priatelom počas plodných dní. Ja mam 30 on 33 a nepoužívame ochranu, ale ani sa nesnažíme. Hovorime si, že ked to bude tak to bude. Som 2 dni pred krámamy ale uz asi 5 dní mám strasný vytok, mam pocit akoby som sa občas pocikala. Nesvrbí, nepáli len je toho vela. Som strašne unavená posledné dni, chodím spať o 19,00 :D Mám pocit akoby na mna niečo liezlo ale nemam teplotu ani hrdlo ma nebolí. Vcera som si kupila pepino test a dnes rano som si len tak pre istotou urobila test i ked som este len 2 d. pred menstruaciou. Skoro ma porazilo lebo ako sa to vyfarbovala rysovala sa tam ciarka. Aj tam bola. Sice velmi slaba ale bola, viditelna. Po 3 infarktoch som to s trasucimi rukami odfotila. Sla som si spraviť kavu a nakrmiť zvierata a po 10 min. som sa na to so zovretym zvieračom a ciarka zmizla. Tak teraz nechapem celemu. Tu fotku com som spravila, bola taka tmavšia ale ked som dala zvšiť detaily vidiet podla mna. Ale bola tam naozaj ale po 5 min nebolo ani stopy. Prosim kočky, čo to moze znamenať, som alebo nie som? bola ste na tomto niektorá rovnako? mate skusenost s pepino testami? neblbnú? klepu sa mi ruky od nervozity...

Čiarka na teste bola, ale zmizla
Strana
z2
marion30
7. okt 2020

Tieto testy sú o ničom,čiarka tam je pekná,ale niesu spoľahlive,ja som mala krásne čiarky už,urobila som tento test pre doktora a tam čiarka skoro žiadna, som myslela že má vystre,😬😱skús iný

snazilka_bio_mamka
autor
7. okt 2020

@nataly00 stale na to myslim, že co ak.. skusim v den ked mi má prist MS a hodim sem potom komentar ako to dopadlo

snazilka_bio_mamka
autor
7. okt 2020

@marion30 no a stal 4 eura :D a len 1 test :( skusim tie klasicke z Dr. Maxu alebo rapiclear... ah nervna som jak pes

hennyinnsbruck
7. okt 2020

@snazilka_bio_mamka ahoj čiarka len tak nezmizne. Ja na tej fotke ani druhú nevidím 🤷‍♀️. Takže uvidíš ci príde ms, popride urob ešte 1 test. 😊

nataly00
7. okt 2020
avril299
7. okt 2020

uf to co je za efekt na tej fotke.. podla mna nie si tehotna alebo skus neskor test, az ked ti bude meskat

snazilka_bio_mamka
autor
7. okt 2020

@avril299 dala som zvyšit rozlisenie :D ale uz aj tak tam nebolo moc vidno.. ale ked som si ho robila a kukala nan 2 minuty bola tam. potom som to polozila a po 10 min už nič. Nuž, budem mudrejšia pozajtra 🙂

lucks6
7. okt 2020

skus napriklad o nejake dva dni a skus si kupit nejaku inu znacku testu, ak ti teda menstruacia nepride.

katarinka89
7. okt 2020

@cookie29 no lebo učiteľky zvyknú takto prežívať nespisovne výrazy a už tu na mk to začína robiť čoraz viac zien- čo ste všetky pojedli múdrosť sveta? Veď keď ti to vadí - tak nekomentuj, možno ani tvoje vyjadrovanie sa niekomu nepáči a nespliecha ti to do oci

babovka2321
7. okt 2020

@snazilka_bio_mamka zeby si sa nestretla s lalou v porodnici :D :D

nikapuggioni
7. okt 2020

@snazilka_bio_mamka ahoj. Ja som mala miznúce čiarky 3 dni po sebe. Stihla som ich odfotiť a pak do pár min zmyzli. A teraz začínam už 25tt. 🥰

nikapuggioni
7. okt 2020

@nikapuggioni 9, 10, 11DPO tieto čiarky mi vždy zmyzli len čo som ich stihla odfotiť no a na 12DPO čiarka už zostala ❤️

nikapuggioni
7. okt 2020

@hennyinnsbruck mýliš sa 😉 mne čiarky prvé tri dni vždy zmyzli a boli dosť zreteľne až na 4 deň mi zostala. Vyššie som pridala foto.

monik1505
7. okt 2020

Dobrý večer žienky, vidíte to tam aj vy? Či sú to len moje unavené oči? 😂🙈

terka224
7. okt 2020

@monik1505 ja vidim😍

hennyinnsbruck
8. okt 2020

@nikapuggioni tak to je zaujímavé... Zas som o niečo múdrejšia 😂

hennyinnsbruck
8. okt 2020

@monik1505 tvoje unavené oči vidia dobre ✊

monik1505
8. okt 2020

Dnes rano. Nedalo mi to a spravila som este jeden 😉😂

hennyinnsbruck
8. okt 2020

@monik1505 🤩🤩🤩🤩

nikapuggioni
8. okt 2020

@monik1505 potichucku gratulujem 🥰🥰

monik1505
8. okt 2020

@terka224 😉😍

monik1505
8. okt 2020

@nikapuggioni dakujeme😍😊

monik1505
8. okt 2020

@hennyinnsbruck 😊😍😉

nini1010
8. okt 2020

Presne na tomto teste som ja testovala 9dpo a ciatka bola a taktiez do dalsieho dna zmizla.Uz 10 dpo mi ukazalo ciarku aj na dalsich testoch z ktorych uz nezmizlo.Neviem cim to je preco mizne v zaciatkoch,ale v kazdkmmpripade je to velmi citlivy test ktory mi ako uplne prvy ukazal tehotenstvo.

avril299
8. okt 2020

@monik1505 😍 gratulujem

Strana
z2