Čiarka na teste bola, ale zmizla
Čaute...viem, že je to klišé ale sama som sa ocitla v takejto situácii. Mali sme intimny bašavel s priatelom počas plodných dní. Ja mam 30 on 33 a nepoužívame ochranu, ale ani sa nesnažíme. Hovorime si, že ked to bude tak to bude. Som 2 dni pred krámamy ale uz asi 5 dní mám strasný vytok, mam pocit akoby som sa občas pocikala. Nesvrbí, nepáli len je toho vela. Som strašne unavená posledné dni, chodím spať o 19,00 :D Mám pocit akoby na mna niečo liezlo ale nemam teplotu ani hrdlo ma nebolí. Vcera som si kupila pepino test a dnes rano som si len tak pre istotou urobila test i ked som este len 2 d. pred menstruaciou. Skoro ma porazilo lebo ako sa to vyfarbovala rysovala sa tam ciarka. Aj tam bola. Sice velmi slaba ale bola, viditelna. Po 3 infarktoch som to s trasucimi rukami odfotila. Sla som si spraviť kavu a nakrmiť zvierata a po 10 min. som sa na to so zovretym zvieračom a ciarka zmizla. Tak teraz nechapem celemu. Tu fotku com som spravila, bola taka tmavšia ale ked som dala zvšiť detaily vidiet podla mna. Ale bola tam naozaj ale po 5 min nebolo ani stopy. Prosim kočky, čo to moze znamenať, som alebo nie som? bola ste na tomto niektorá rovnako? mate skusenost s pepino testami? neblbnú? klepu sa mi ruky od nervozity...
@nataly00 stale na to myslim, že co ak.. skusim v den ked mi má prist MS a hodim sem potom komentar ako to dopadlo
@marion30 no a stal 4 eura :D a len 1 test :( skusim tie klasicke z Dr. Maxu alebo rapiclear... ah nervna som jak pes
@snazilka_bio_mamka ahoj čiarka len tak nezmizne. Ja na tej fotke ani druhú nevidím 🤷♀️. Takže uvidíš ci príde ms, popride urob ešte 1 test. 😊
@snazilka_bio_mamka skus digi
uf to co je za efekt na tej fotke.. podla mna nie si tehotna alebo skus neskor test, az ked ti bude meskat
@avril299 dala som zvyšit rozlisenie :D ale uz aj tak tam nebolo moc vidno.. ale ked som si ho robila a kukala nan 2 minuty bola tam. potom som to polozila a po 10 min už nič. Nuž, budem mudrejšia pozajtra 🙂
skus napriklad o nejake dva dni a skus si kupit nejaku inu znacku testu, ak ti teda menstruacia nepride.
@cookie29 no lebo učiteľky zvyknú takto prežívať nespisovne výrazy a už tu na mk to začína robiť čoraz viac zien- čo ste všetky pojedli múdrosť sveta? Veď keď ti to vadí - tak nekomentuj, možno ani tvoje vyjadrovanie sa niekomu nepáči a nespliecha ti to do oci
@snazilka_bio_mamka zeby si sa nestretla s lalou v porodnici :D :D
@snazilka_bio_mamka ahoj. Ja som mala miznúce čiarky 3 dni po sebe. Stihla som ich odfotiť a pak do pár min zmyzli. A teraz začínam už 25tt. 🥰
@nikapuggioni 9, 10, 11DPO tieto čiarky mi vždy zmyzli len čo som ich stihla odfotiť no a na 12DPO čiarka už zostala ❤️
@hennyinnsbruck mýliš sa 😉 mne čiarky prvé tri dni vždy zmyzli a boli dosť zreteľne až na 4 deň mi zostala. Vyššie som pridala foto.
@nikapuggioni tak to je zaujímavé... Zas som o niečo múdrejšia 😂
@monik1505 tvoje unavené oči vidia dobre ✊
@monik1505 🤩🤩🤩🤩
@monik1505 potichucku gratulujem 🥰🥰
@nikapuggioni dakujeme😍😊
@hennyinnsbruck 😊😍😉
Presne na tomto teste som ja testovala 9dpo a ciatka bola a taktiez do dalsieho dna zmizla.Uz 10 dpo mi ukazalo ciarku aj na dalsich testoch z ktorych uz nezmizlo.Neviem cim to je preco mizne v zaciatkoch,ale v kazdkmmpripade je to velmi citlivy test ktory mi ako uplne prvy ukazal tehotenstvo.

Tieto testy sú o ničom,čiarka tam je pekná,ale niesu spoľahlive,ja som mala krásne čiarky už,urobila som tento test pre doktora a tam čiarka skoro žiadna, som myslela že má vystre,😬😱skús iný