icon

Čiarka na teste nesilnie

25. sep 2022

Dobrý deň. MS mi mešká 8 dní. Robila som si test pred týždňom vyšiel pozitívny, napisane 1-2. Včera som si robila ešte jeden klasicky a tiež ale len slabá čiarka, to bolo poobede. Dnes som si robila z ranného moču a čiarka vôbec nesilnie. Môžem byť tehotná? Nekrvacam, nemám bolesti, prsia ma neskutocne bolia. Je možné že mi pomaly rastie HCG preto nesilnie ciarka? Ovulacia prebehla lebo som bola na kontrole a dr videl tekutinu, ale neviem kedy presne prebehla. Cyklus mam 27-30 dňový. Alebo je to biochemické? K DR idem až o 2 týždne. Ďakujem.

autor
26. sep 2022

@martinaju ďakujem veľmi pekne. Verím že to bude naozaj malé.

autor
26. sep 2022

@martinaju ja idem v podstate zajtra len na krv a uvidí sa co ďalej.

kika109
27. sep 2022

Ako si dopadla?

autor
27. sep 2022

@kika109 zajtra budu výsledky. A ty si ako na tom?

kika109
27. sep 2022

Dnes je ciarka silnejsia sa mi zda.. dolny test..
Ale stale po trosicku spinim, neni to nic hrozne intimka by mi vydrzala cely den ale tak aj tak..

autor
27. sep 2022

@kika109 myslím ze ti môžem gratulovať lebo to sú krásne čiarky.

zuzsat
27. sep 2022

@kika109 krasne silna... Nebola si u lekara ? Nech ti hned da utrogestan alebo progestenol na udrzanie. Ocividne babo bojuje aby sa udrzalo.... Ja som takto spinila dva mesiace od 7tt do asi 18tt

kika109
27. sep 2022

Beriem progesteron 1tbl vaginalne vecer.. a ascorutin 2x denne..

zuzsat
27. sep 2022

@kika109 tak to je dobra kombinacia.... Ak je vsetko ok v maternici tak bude dobre. Niekedy sa to.moze stat ze ked sa roztahuje maternica tak praskne nejaka.zilka.
Fazulku pohladkaj a povedz ze ste v tom spolu

kika109
27. sep 2022

@zuzsat tak ja dufam, ze bude vsetko dobre.. nechcela by som zas toto vsetko prezit co minule 🙁
Dakujem za podporu 🙏🤗

autor
28. sep 2022

@kika109 no volali mi. Mam hcg 47. Ze to je take ani, ani. V pondelok zas na krv. Ak bude 100 tak je to v poriadku. Ak nie tak 6.10 idem k doktorovi. Mimomaternicove vylúčili hneď. Takže už len bud babo alebo zamlknute tehotenstvo. Mna porazí z toho čakania.

kika109
28. sep 2022

No tak dufam, ze to cakanie dobre dopadne 🙏 budem na teba mysliet 😊 ja som mala hcg 45 v stvrtok a zajtra idem zas.. tak som zvedava co bude..

zuzsat
28. sep 2022

A im neprasi trosku na hlavy??? Dnes je streda a oni chcu porovnavat hcg po tyzdni???? To co je? Ved hcg ma obden sa zdvojnasobit cize ak by ti dnes brali krv tak by si uz dnes mala mat tych 100... 🤦🤦🤦
Ja som chodila na hcg kazdy treti den a stupalo...ale slabšie...cize hned neprosperujuce tehu a to som mala 1550, 1800,2040,2400,2887 a tam sa to zacalo znizovat

autor
28. sep 2022

@kika109 aj ja budem myslieť na teba. Zajtra sa ozvy ze co.

@zuzsat co ti mam na to povedať ja som zmierenia s tou druhou možnosťou. Len by som radšej bola aby to samé odišlo. Nechcem ísť na nejaké čistenie. Len som rada ze nieje mimomaternicove.

zuzsat
28. sep 2022

Uplne ta chapem. Ja som toto prezivala pred vianocami len mna strasili aj mimomaternicovym.este 23.12 mi volali ze mam okamzite prist na sono este pred vianocami, tam potcrdili vnutromaternicove ale bolo to hrozne.do nemocnice,do vysetrovne tam 6lekarov,pred nimi sa vyzliect,na kozu a kazdy mi chodil okolo p..e aby sa kukol na monitor a zhodnotil ci to co vidia je gestacny vak... Ach... Najhorsia je ta neistota ze nevies na com si. Stale.dufas. ja som kyrer chcela aj kvoli tomu ze doma potratit u mna by bolo.riziko lebo som trombofilka a beriem silne lieky a injekcie na riedenie krvi. Prijali ma do nemocnice a nastastie v den prijatia mi podali nejake.tabletky do posvy na byvolanie potratu. Po 4 hodinach zasa a uz zacal samovolny potrat. Hned mi dali do infuzky silne lieky od bolesti lebo by som skrabala.steny od bolesti.citila som ze som zacala krvacat.sla.som na wc.na toaletnom som.uvidela nieco co som nikdy mevidela a povedala som si ze asi som prave potratila ze to bol ten gestacny... A tak aj bolo.rano ma pred kyrerom pozerali sonom a bola som pekne cista a ina som slabucko spinila.
Neviem odkial si. Ale v BA je ruzinov jedina nemocnica kde tieto tabletky legalne podavaju do 10tt myslim... Ja som bola 8+4

autor
28. sep 2022

@zuzsat len som rada ze to nieje mimomaternicove. Dúfam ze ešte samé pôjde aby ma nemuseli čistiť ak to tak bude. Ako nádej mam aj ja. Ze som mala posunutu ovulaciu a ze je to ešte ok.
Ale nezdá sa mi to samozrejme. Niesom z BA bohužiaľ. Čítala som o tom. Možno začnem krvácať a bude pokoj.

zuzsat
28. sep 2022

Treba to nechat na toho hore. Nic s tym neurobime. Ak to nema byt zdrave tak radsej takto skoro...a potom sa zadari... Nam sa podarilo po 4tom.cykle

autor
28. sep 2022

@zuzsat ja som mala v máji biochemické a teraz neviem co je toto. Takže už ma to popravde ani nebaví. Myslím ze keby som sa mala znova teraz snažiť tak som paranoidna natoľko ze testujem každú hodinu.

kika109
28. sep 2022

No zienky ja som po toalete zakrvacala.. nasla som na toaletnom papieri cerstvu krv k tomu menstruacne bolesti.. utekala som ku gynekologicke, na usg je naznak gestacneho vaku, ale povedala ze to nevyzera dobre v spojeni s krvacanim, spinenim a menstruacnymi bolestami.. tak sa pomaly mozem rozlucit zas..

autor
28. sep 2022

@kika109 kľud. Neboj sa. Pevne verím že to aspoň tebe vyjde. Uvidíš zajtra. Posielam objatie.

zafir01
28. sep 2022

Držím palce.. Ja len na ukludnenie.. Mne 2 týždne čiarky nesilneli. Teraz pri poslednom dietatiAj hcg také nizke. Bola som 45 DC keď sa 9bjavila riadna silná koľajníca. Tehotná som bola 6 x.. Ani raz som nemala hneď krásne čiarky. Vždy mi to aspoň týždeň " duchovalo" a to som testovala vždy až po vynechanie menzesu

autor
28. sep 2022

@kika109 ja mam cely čas menštruačné bolesti. Stále chodím na WC ci už. A to už je veľa dní.

kika109
28. sep 2022

Dakujem, ale stracam uz aj poslednu nadej 🥲

kika109
28. sep 2022

Ale aspon nekrvacas ani nespinis

autor
28. sep 2022

@zafir01 a dopadlo to dobre? Dieťatko zdravé?

autor
28. sep 2022

@kika109 to je pravda. Ale mam nižšie hcg ako ty
Dlhšie mi to mešká a nestíha to. Nestracaj nádej. A nedali ti niečo na zastavenie??

autor
28. sep 2022

@zafir01 takže ešte mam nádej na zdravé bábätko.

kika109
28. sep 2022

Nie nedali nic.. ze nechame to tak ako to bude.. ked to ma byt dobre tak to bude aj bez liekoc ze pre nu je dolezity ten progesteron..

autor
28. sep 2022

@kika109 tak už uvidíš. Zajtra ideš na kontrolu?

ankare
28. sep 2022

Držíme palce!