Čiarka na teste nesilnie
Dobrý deň. MS mi mešká 8 dní. Robila som si test pred týždňom vyšiel pozitívny, napisane 1-2. Včera som si robila ešte jeden klasicky a tiež ale len slabá čiarka, to bolo poobede. Dnes som si robila z ranného moču a čiarka vôbec nesilnie. Môžem byť tehotná? Nekrvacam, nemám bolesti, prsia ma neskutocne bolia. Je možné že mi pomaly rastie HCG preto nesilnie ciarka? Ovulacia prebehla lebo som bola na kontrole a dr videl tekutinu, ale neviem kedy presne prebehla. Cyklus mam 27-30 dňový. Alebo je to biochemické? K DR idem až o 2 týždne. Ďakujem.
@martinaju ja idem v podstate zajtra len na krv a uvidí sa co ďalej.
Ako si dopadla?
@kika109 zajtra budu výsledky. A ty si ako na tom?
@kika109 myslím ze ti môžem gratulovať lebo to sú krásne čiarky.
Beriem progesteron 1tbl vaginalne vecer.. a ascorutin 2x denne..
@kika109 no volali mi. Mam hcg 47. Ze to je take ani, ani. V pondelok zas na krv. Ak bude 100 tak je to v poriadku. Ak nie tak 6.10 idem k doktorovi. Mimomaternicove vylúčili hneď. Takže už len bud babo alebo zamlknute tehotenstvo. Mna porazí z toho čakania.
No tak dufam, ze to cakanie dobre dopadne 🙏 budem na teba mysliet 😊 ja som mala hcg 45 v stvrtok a zajtra idem zas.. tak som zvedava co bude..
A im neprasi trosku na hlavy??? Dnes je streda a oni chcu porovnavat hcg po tyzdni???? To co je? Ved hcg ma obden sa zdvojnasobit cize ak by ti dnes brali krv tak by si uz dnes mala mat tych 100... 🤦🤦🤦
Ja som chodila na hcg kazdy treti den a stupalo...ale slabšie...cize hned neprosperujuce tehu a to som mala 1550, 1800,2040,2400,2887 a tam sa to zacalo znizovat
Uplne ta chapem. Ja som toto prezivala pred vianocami len mna strasili aj mimomaternicovym.este 23.12 mi volali ze mam okamzite prist na sono este pred vianocami, tam potcrdili vnutromaternicove ale bolo to hrozne.do nemocnice,do vysetrovne tam 6lekarov,pred nimi sa vyzliect,na kozu a kazdy mi chodil okolo p..e aby sa kukol na monitor a zhodnotil ci to co vidia je gestacny vak... Ach... Najhorsia je ta neistota ze nevies na com si. Stale.dufas. ja som kyrer chcela aj kvoli tomu ze doma potratit u mna by bolo.riziko lebo som trombofilka a beriem silne lieky a injekcie na riedenie krvi. Prijali ma do nemocnice a nastastie v den prijatia mi podali nejake.tabletky do posvy na byvolanie potratu. Po 4 hodinach zasa a uz zacal samovolny potrat. Hned mi dali do infuzky silne lieky od bolesti lebo by som skrabala.steny od bolesti.citila som ze som zacala krvacat.sla.som na wc.na toaletnom som.uvidela nieco co som nikdy mevidela a povedala som si ze asi som prave potratila ze to bol ten gestacny... A tak aj bolo.rano ma pred kyrerom pozerali sonom a bola som pekne cista a ina som slabucko spinila.
Neviem odkial si. Ale v BA je ruzinov jedina nemocnica kde tieto tabletky legalne podavaju do 10tt myslim... Ja som bola 8+4
@zuzsat len som rada ze to nieje mimomaternicove. Dúfam ze ešte samé pôjde aby ma nemuseli čistiť ak to tak bude. Ako nádej mam aj ja. Ze som mala posunutu ovulaciu a ze je to ešte ok.
Ale nezdá sa mi to samozrejme. Niesom z BA bohužiaľ. Čítala som o tom. Možno začnem krvácať a bude pokoj.
Treba to nechat na toho hore. Nic s tym neurobime. Ak to nema byt zdrave tak radsej takto skoro...a potom sa zadari... Nam sa podarilo po 4tom.cykle
@zuzsat ja som mala v máji biochemické a teraz neviem co je toto. Takže už ma to popravde ani nebaví. Myslím ze keby som sa mala znova teraz snažiť tak som paranoidna natoľko ze testujem každú hodinu.
No zienky ja som po toalete zakrvacala.. nasla som na toaletnom papieri cerstvu krv k tomu menstruacne bolesti.. utekala som ku gynekologicke, na usg je naznak gestacneho vaku, ale povedala ze to nevyzera dobre v spojeni s krvacanim, spinenim a menstruacnymi bolestami.. tak sa pomaly mozem rozlucit zas..
@kika109 kľud. Neboj sa. Pevne verím že to aspoň tebe vyjde. Uvidíš zajtra. Posielam objatie.
Držím palce.. Ja len na ukludnenie.. Mne 2 týždne čiarky nesilneli. Teraz pri poslednom dietatiAj hcg také nizke. Bola som 45 DC keď sa 9bjavila riadna silná koľajníca. Tehotná som bola 6 x.. Ani raz som nemala hneď krásne čiarky. Vždy mi to aspoň týždeň " duchovalo" a to som testovala vždy až po vynechanie menzesu
@kika109 ja mam cely čas menštruačné bolesti. Stále chodím na WC ci už. A to už je veľa dní.
Dakujem, ale stracam uz aj poslednu nadej 🥲
Ale aspon nekrvacas ani nespinis
@zafir01 a dopadlo to dobre? Dieťatko zdravé?
@kika109 to je pravda. Ale mam nižšie hcg ako ty
Dlhšie mi to mešká a nestíha to. Nestracaj nádej. A nedali ti niečo na zastavenie??
@zafir01 takže ešte mam nádej na zdravé bábätko.
Nie nedali nic.. ze nechame to tak ako to bude.. ked to ma byt dobre tak to bude aj bez liekoc ze pre nu je dolezity ten progesteron..
@kika109 tak už uvidíš. Zajtra ideš na kontrolu?
Držíme palce!

@martinaju ďakujem veľmi pekne. Verím že to bude naozaj malé.