icon

Čiarka na teste nesilnie

25. sep 2022

Dobrý deň. MS mi mešká 8 dní. Robila som si test pred týždňom vyšiel pozitívny, napisane 1-2. Včera som si robila ešte jeden klasicky a tiež ale len slabá čiarka, to bolo poobede. Dnes som si robila z ranného moču a čiarka vôbec nesilnie. Môžem byť tehotná? Nekrvacam, nemám bolesti, prsia ma neskutocne bolia. Je možné že mi pomaly rastie HCG preto nesilnie ciarka? Ovulacia prebehla lebo som bola na kontrole a dr videl tekutinu, ale neviem kedy presne prebehla. Cyklus mam 27-30 dňový. Alebo je to biochemické? K DR idem až o 2 týždne. Ďakujem.

Strana
z5
autor
3. okt 2022

@kika109 preto som aj mužovi ten folandrol dala. Véd co vitamíny. Hádam neuskodia.

kika109
3. okt 2022

Hlavne, ze nemusis ist na kyret.. ja este neviem co ma caka 🙁

zoeeoz
3. okt 2022

Mne nesilnela 2 tyzdne a už mám doma dcérku🙂

autor
3. okt 2022

@kika109 to som rada. Ale aj tak. Ja neviem ci to chcem ešte skusam. 2x mi stačí. Prvé dieťa som mala ani som nevedela ako. Obávam sa že ak je to v partnerovi keďže nieje otcom môjho prvprodeneho. Dúfam ze ty máš ešte šancu. Co ti povedali. Kedy na sobotu alebo co.

kika109
3. okt 2022

Ja tiez to vzdavam.. my nemame ziadne deti o to je to horsie.. ked si predstavim, ze zas sa to zopakuje tak uz teraz mam dost.. ale verim, ze aspon sa vycistim sama 🙁

petamich
3. okt 2022

@kika109 ja ta uplne chapem, stalo sa mi to 2x a ten 2 krat ma celkom zlozil, kazdopadne som ti len chcela povedat, ze u nas prave vedla odfukuje nase "do tretice vsetko dobre" - mne zistili hematologicky problem, pichala som fraxiparine a dobre to dopadlo

velmi ti budem drzat paste!

zuzsat
3. okt 2022

@kika109 ked.nahodou tak ja by som sla na genetiku. Kamoska napr. Mala syna..a dva krat potratila a zistili jej ze nevie donosit dievca... Ked otehotnela hned jej nasadili nejaku liecbu a uz ma 5r.Rebeku... ze mozno aj vam by zistili ze hned treba nasadit napr aj len na riedenie krvi injekcie...ja nie som lekar ale toto by podla mna mala uz aj gynekologicka navrhnut nejake geneticke testy alebo profily ked sa. To stalo dva krat za sebou. Alebo by som skusila do CAR ist. Nech urobia vsetko potrebne...ja mam prvu dcerku z tretej inseminacie... Teraz mam noveho partnera a som za dva roky treri.krat tehotna... Prvy krat bohuxial muselo prec, druhy krat sa nevyvinulo embryjko a teraz dufam V januari budeme mat Elišku.

kika109
3. okt 2022

Ja som bola po prvom potrate na endokrinologii aj hematologii.. na endokrinologii mi zistili autoimunitnu tyreoditidu.. beriem euthyrox.. na hematologii mi zistili trombofilny stav.. bola som tam jak som zistila, ze som tehotna dali mi fraxiparin, ale aji som si ho nezacala pichat lebo hcg za tyzden stuplo z 45 na 165.. cize neprosperujuce a tym, ze aj krvacam tak mi gynekologicka povedala nech si ani nepicham uz..

tatianaba
3. okt 2022

Baby,mrzi ma velmi,co tu citam. Ale idem vas povzbudit... Prve tehotenstvo 2017 mimomaternicove, dalsie 3 mesiace potom,bohuzial den pred terminom porodu babo zomrelo a teraz uz mame dvojrocne zdrave dieta. Niekedy je to proste narocnejsie. Vydrzte. 🙂

autor
3. okt 2022

@tatianaba
@kika109 u nás je to tak ze muž je na tom ešte horšie psychicky ako ja. Keďže on deti ešte nemá. Dnes mi povedal ze do tretice všetko najlepšie. Ale ja neviem. Som rada ze to nieje mimomaternicove. Na druhej strane mi je smutno. Skúsime tie vitamíny ale potom som mu povedalala ze už do toho viac nejdem ak to dopadne zle.

zuzsat
3. okt 2022

Baby prosim.nevzdavajte sa. Viem, ze je to tazke, ale nevzdavajte to... Velmi vam.drzim.palce...kazdej ktora sa snazi...viem co to je... Ja s exmanzelom takmer dva roky a nakoniec sme sli do CAR.

autor
3. okt 2022

@zuzsat ja tomu dám poslednú šancu kvôli mužovi. Viackrát to neznesim. Ak sa teda ešte niekedy zadari.

kika109
6. okt 2022

Zienky. Ja som nakoniec mala mimomaternicove.. vcera ma operovali

zuzsat
6. okt 2022

@kika109 drz sa... Musel aj vajcovod von?

kika109
6. okt 2022

@zuzsat ano museli 😒

autor
6. okt 2022

@kika109 preboha. Moja. Drz sa. Skóre uzdravenie.

martinaju
6. okt 2022

@kika109 🥲 skoré uzdravenie ❤️

Strana
z5