icon

Čiarka na teste slabne

saskia222
7. nov 2021

Ahojte, robila som si test ked mi menstruacia meskala 2 dni, pozitivny. Clearblue ukazoval 2-3 tt.
Priznaky som uz mala, no pobolieva ma stale brucho, nie velmi ale jemne, dnes som mala zly pocit tak som urobila druhy test. Cize tak 5 dni od prveho. Ciarka je slabsia a Clearblue ukazuje 1-2 tt. Nebol to vsak ranny moc ako predtym, ale poobedny.
Viem co to asi znamena ale chcem sa opytat ci ste mali nieco take a skoncilo to nakoniec stastne?

Strana
z2
majamat
Autor odpoveď zmazal
matus7030
10. nov 2021

@saskia222 počuj nemusí ísť vôbec o mimomaternicové. Nestresuj sa zbytočne. Kým nemáš obrovské bolesti, počkaj ešte. Mne sa to už stalo viac krát a najskôr presne špinenie a MS sa rozbehla v plnom prúde vždy až po pár dňoch. Biochemické tehotenstvo. A ver mi, že viem ako sa neisto cítiš. Tiež to bohužial opäť prežívam. A tiež stále len špiním a MS nikde. A to už som dnes 46DC a ja mávam MS 28- 30 dňový cyklus pravidelne. Gynekologička mi včera povedala, že ešte aj týžden môže trvať kým príde, lebo hcg mi kleslo ale stále nie je na nule. Idem ešte na kontrolný odber krvi v utorok, ci sa všetko vrátilo do normálu. Drž sa!

saskia222
autor
15. nov 2021

Nakoniec HCG kleslo, vcera mi robili kyret. Utesujem sa tym, ze to aspon nebolo mimomaternicove. Snad nabuduce 🙂

Strana
z2