icon

Čiarky na tehotenskom teste po missed abort - čo to znamená?

25. júl 2024

Je pravda, ze po odmureti plodu slabnú čiarky na testoch?

Strana
z2
domka222
25. júl 2024

Tak podľa ovulácie ti tam lietajú cca 4 dni. Ak nebral do úvahy dĺžku cyklu,nevešaj ešte hlavu a nemysli ma zlé veci. Ja som mala tiež 2x MA po sebe. Ale pri tom druhom som mala od začiatku pocit,že to zase nebude ok.

autor
25. júl 2024

@domka222 prepáč možno za sprostu otázku, ale ako viem či bral alebo nebral do úvahy dĺžku cyklu? Ja som už ozaj debil z tohto celého. Mrzí má tvoja skúsenosť 😔

butterflyeffect
25. júl 2024

Ciarky slabnu na zaciatku pri biochemickom tehotenstve, v takom stadiu ako si ty ak by doslo k MA zacne klesat hcg ale v tom case uz je dost vysoke cize testy by ti neslabli hned ale az po case ked uz bude hcg nizke.
Drzim prsty, nech ti to dobre dopadne a nech vidis coskoro akciu srdiecka.

spanielka44
25. júl 2024

@autorka velakrat začne srdiecko bit až v 8tt dokonca som sa stretla s tým že až v 9tt začalo biť, dôležité je že embryo rastie… ja by som to nevzdávala nevesaj hlavu a mysli pozitívne

autor
25. júl 2024

@spanielka44 no to ešte nevieme či rastie, lebo sme ho len teraz prvý krát videli, snáď áno 🙏🏻
Ďakujem všetkým za podporu ❤️

ivusa1516
25. júl 2024

Fu takmer 4tyzdne... Tiež najprv po zistený že zaostáva o 2tt že asi nič z toho čiže 2tt už bohužiaľ nežilo a o ďalšie 2 TT a cca 2 dní sa spustilo to som bola už 9+3..ze ak by sa mi od potvrdenia nespustilo do 4tt tak kyret.. Ten som samozrejme odmietla a pockala... Zaostavalo už v 5tt a vlastne srdiečko nikdy nenaskocilo.. Preto som čakala co bude

ivusa1516
25. júl 2024

Vtedy už aj na poslednej kontrole mi povedali ze vak už je aj nepravidelneho tvaru čiže záver MA

ivusa1516
25. júl 2024

Ale poteším ta ze o necelé 3 mesiace som bola opäť tehotná a teraz tu mam takmer 7 mesacnu neplechu 🥰❤️ale ty určite ešte nič nevzdávaj fakt počkaj niekedy ❤️naskočí neskôr a to ze je o 2tt pozadu vôbec nevadí to je povolené +-2tt hore dole 🥰nie každé je tabulkove

autor
26. júl 2024

@ivusa1516 ❤️ ďakujem. Ja tiež kyret odmietam, to v žiadnom prípade, verím však, že to všetko dobre dopadne i keď lekar bol skôr naklonený tomu horšiemu.

biglovemom
26. júl 2024

Ahoj autorka. U mna to bolo takto.
Tiez dlhsi cyklus,ovulacia na 20den. Odsledovane u lekara,aj testami.mali sme vtedy jediny styk.

Sla som lekarke kolo 5tt , a ona ze ze ani vak neni vidno😳nejaky 3tt to bol len! Ani jej to cele nesedelo😄 …a vsetko dobre dopadlo🙏🏻
Sranda bola , termin porodu vypocitany na koniec mesiaca, a prisla na zaciatku (bezproblemove tehotenstvo) .🤷🏼‍♀️ cele zvlastne no😅

autor
26. júl 2024

@biglovemom Nesmierne ma utešujú tieto vaše skúsenosti, ďakujem ❤️

rk123
26. júl 2024

necitala som vsetko, ale mne testy neslabli.
lekar mi vysvetlil ze hcg nevylucuje plod ale obaly ktore su okolo a tie “nevedia” ze plod nezije

ivusa1516
26. júl 2024

Tak mne tam hneď aj povedal vtedy že ťa výstelka maternice nevyzerá dobre tak som už vedela ze je zle... Ale tebe nič okrem toho ze je menšie nepovedal takže veľmi držím palce❤️vieš stačí o 1 mm že namerali menej a už ukazuje blbosť,

autor
26. júl 2024

@ivusa1516 Ďakujem veľmi pekne, snáď to všetko dobre dopadne 🍀

Strana
z2