icon

Cítili ste uhniezďovanie?

nikus20
10. dec 2013

Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂

Strana
z6
leren1
3. jan 2014

@petrula21 ahoj prosim ta kolko trvalo to hnede spinenie a kedy prislo?

nely459
3. jan 2014

@zuzanapo uz sa rozbehla?

petrula21
4. jan 2014

@leren1 ahoj pokiaľ viem tak to trvalo pár dní a také niečo som mávala vždy aj pred mrchou preto som si myslela že príde, ale ked neprišla tak som spravila test...ale ja som to špinenie mala akoby ,,nepravidelné" jeden deň ano potom bol hlien zase číry a potom zase hnedé...ale to pichanie trvalo stále niekoľko dní, dokonca som si dávala lieky od bolesti a nakoniec to bolo uhniezdovanie 🙂

leren1
4. jan 2014

@petrula21 cize to spinenie,bolo tesne pred mrchou? Ja spinim hnede,alebo to je hneda krv s hrudkami malymi a Ms az o 4 dni ma prist.vdaka

petrula21
4. jan 2014

@leren1 no mne to tak hlúpo vyšlo že som začala špiniť tesne pred tým ako som mala dostať pretos om si myslela že je to ona...no nebola 🙂 hej aj ja som to mala také sýto hnedé s hrudkami...neviem kedy ste mali naposledy styk, ale ja byť tebou skúsim test..ved už sú čo ukážu aj 5 dní od oplodnenia

leren1
4. jan 2014

@petrula21 styk cele plodne dni a ovulaciu,naposledy vsak 29.12.

petrula21
4. jan 2014

ako mne by zvedavost nedala a spravila by som si aj za cenu ze bude falosne negat...ale ja som až príliš zvedavá tak skús počkať aspoň do pondelka 🙂

zuzanapo
4. jan 2014

urobila som si , bola to MS a berem zasa clostil.... nevzdavam, ideme na IUI 🙂

zuzanapo
20. jan 2014

Dievcata, 11 den cyklu som mala dva 13 mm folikuly, 15. den som si pichla pregnyl a 16. den sme boli na IUI. este v ten den a aj druhy som mala hnede spinenie, potom nic.... a odvtedy ma boli brucho akoby menstruacne bolesti... prv ma sem tam pichlo, potom toto.... mala niektora nieco podobne? mohlo sa to podarit? buduci utorok mam ist na krvne testy, tehot. sa mi neoplati robit kvoli skresleniu pregnylom.... dnes sa mi snivalo, ze som tehotna a bolo to kraaaasne 🙂 dakujem.

kvietok2021dt
12. mar 2022

@nelinqua ahojky aky hlien prosim ta si vtedy mala? aj ked tema je stara ale mozno este si spomenies dakujem

Strana
z6