Cítili ste uhniezďovanie?
Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂
ahojte, ja prispejem tiez, som 5den cca po ovulke, snazili sme sa 🙂 od dnes ma pichlave bolesti vo vajecniku, zacali ma boliet krize, a maternica abo co ma tiez akoby ju niekto natahoval...... ma niektora skusenosti ,,,,som velmi citliva, / citim aj ovu, vsetko/ je mozne teda, ze citim vsetko intenzivnejsie???tak velmi velmi si prajem byt tehulka a mat prve babätenko, aj ked by ma to stalo tieto pichlave bolesti 😉
mna bolelo podbrucho a mala som krvavy vytok
@pingu1 no ja mam uz tehu testiky, som objednala cez jednu kocku na modrom koniku 🙂 ovu a aj tehu, su tusim tiez take ze sa daju skorej 🙂 ja vyskusam na 9den rano 24.12. ♥ a ak neukaze tak skusim 27.12. ♥ ale este sa asi neuhniezdilo,........ citim pichanie a mozno budem smiesna, citim sa na MS ..krize ma bolia a akoby ma tam svrbelo v brusku, ake si mala ty priznaky ????? vsetko ma zaujima ♥ dik 🙂 si teraz cerstvo tehu?
@nikus20 niekedy je lepšie nesledovanie.. toto posledné tehu som ani len nechcela otehotnieť, bolo to neplánované, vôbec som sa nesledovala a v práci som obedovala s priateľom a zrazu mu hovorím - asi som tehotná.. tesne predtím som mala to zvláštne pichnutie a ešte zvláštnejší pocit, že áno 🙂 🙂
@nikus20 stava sa to, Vela zien su tehu a ani o Tom netusia🙂 dojdu kramy a vsetko sa vyplavi, ked sa neuchyti, produkujes tisic vajicok pocas Zivota ale len kazde 10te je plodne, a zdrave na oplodnenie..... ....dik, ja som dnes 25DC, a 7-8DPO , no citim sa tiez na MS, tak neviem co to............picha ma vajecnik, prisa bolia, a aj krize, presne ako na MS ☹ viem, ze Vela zien tak malo, ze rovnake priznaky ako na MS a boli tehu, no neviem.......... mam dostat do stvrtku..........zajtra skusim test a este stvrtok, ale citim sa bohuzial na MS :( a este nieco : krasne vianoce ( :
@lenushka058 co si chcela napisat ? nic si nenapisala 🙂
@nikus20 to je dobry cajik, MS sa upravi po 2mes ako hodinky 🙂 tak ti drzim palce na Novy rok ♥ a dakujem, nadej umiera posledna,,,,,,dakedy asi 4dni po ovu som mala pocit, ze je to tehu, tak inak sa citim, a pichalao ma uplne inak ako na MS, take stuchanie, take svrbkanie, take ine, no ale dnes zu priznaky MS, tak uviidme, 🙂 rano robim zajtra testik, ale neviem, ci zu ( ak som ) ukaze tak skoro, zavisi kedy sa uhniezdilo 🙂 a ci sa uhniezdilo,)papa
@sara32 ach nič, bola som prihlásená cez mobil, a ten si robí čo chce, ani som si nevšimla, že som niečo pridala 😉
Myslím, že sa ničíme týmto všetkým. Baby si užívate ten sex? Máte orgazmy? Príde to keď to bude mať prísť. Cca počúvam svoje telo ale sa už nestresujem. Mám perfektne výsledky a raz sa musí predsa podariť!
Ahojte dievcata, vidim, ze mate skusenosti 🙂 pisete o pichani v podbrusku, mna picha skor len nalavo 🙂 snazime sa, som po ovulke s 3 folikulmi - brala som clostil a teraz je 30 dc. ale nikdy som nemala pravidelnu MS. co myslite? mam doma testy od kamosky, ale bojim sa urobit si 🙂 dik
tiez tak tyzden po ovulacii som mala pichanie take tupsie, tusim napravo, alebo nalavo, neviem uz... do toho obcas tak strasne silno pichlo, ze som musela ostat zaseknuta v jednej polohe, strasne som sa cudovala co to moze byt, miesto menzesu prislo len dvojdnove hnede spinenie, nikdy som sa nepovazovala za ,,snazilku ani za tehulku,, vobec som sa o tieto veci nezaujimala, tak som sa strasne cudovala co to je, chystala sa stanovacka, vravim si, hm, asi som prechladla, teraz este aj idem stanovat a budem spat na zemi...na stanovacke sa mi nejak viac chcelo spat...po tyzdni som dosla domov a unava, ospalost hrozna, stale mi nedopinalo, pozerala som stale na oblohu, bolo zatiahnute, vravim si, ze ta malatnost bude bliziacou sa zmenou pocasia. za par dni mi prestala chutit kava, zmena chuti...stale to pichanie...a to uz mi zaplo, ze idem si kupit test, ledva som ho omocila, dve ciarky jak hovado, hned po vikende som isla ku gynekologovi- ,, ste v 7tt 🙂 ....
ja som citila. ale az teraz, pri tretom dietati. bolo to velmi prijemne. malicky so mnou pekne komunikoval 🙂
no teraz je asi 33 DC, ovulku som mala niekedy 13-14.12. ale uz mi asi zacina MS, mam spinenie. a som na prasky, ze to nevyslo :(
Nic som necitila a to som sa aj sledovala pri druhom dietati.
ja som cítila také pichanie a bolesť v podbrušku (myslela som si, že mám dostať mrchu, ale predsa to bolelo inak) a mala som aj hnedé špinenie 🙂 neboj ono sa to poddá a zadarí sa 🙂
Ahojte holky,ja som 5.den po ovulke a uz druhy den mam bolest v krizoch a v podbrusku,ale nie pichanie,ale taka bolest ako pred mrchou,myslite ze sa zadarilo? Mali ste niektora take? Mrcha ma prist 8.1 az
nely459 tak to je MS jak vysitaaa 🙂 to sa poznaaaa a test negat ;) pockaaame si na dalsi mesiac, nevadi
ja mam tiez teraz pichanie skor na pravej strane..malokedy boli na lavej strane..je mozne,ze inofolicom sa mi nieco upravuje...bolia ma prsia strasne.

@helulik
@nikus20 babule ale to bol taký pocit, že som okamžite vedela, že je to ono 🙂 🙂 aj predtím ma popichávalo, ale to bývalo iné a vždy to končilo menzesom