Cítim sa tehotná, ale nie som
Ahojte zienky dávala som sem už diskusiu o tehotenstve pretože mi vyšiel pozitiv.test.. cítim sa ako tehotná a je mi fakt na pikaču.. No tehotná nie som zatiaľ nechcem robiť paniku a radim sa tatko vie niekto pomôcť? ..🥺
Pozerám, že si s Partizánskeho.. Tam som bola s druhým... Nidal ma operoval aj sme sa trošku tiež poharkali... A robí si z toho srandu.. Tiež hľadal týždeň hádam 🤔
@paja293 ahoj môže byť že si tehotná ale si ešte v nízkom štádiu tehotenstva kedy ešte ti to nevidno, čiže s krvi by ti to zistiť mala.. Co to máš za gynekologicku? Podľa príznakov si tehotná. No ale neviem. Odporúčam ti urobiť si baby test CLEANBLUE ten ti ukáže aj v ktorom týždni si 😍
Akože z toho čo som tu čítala a ak som všetkému pochopila si robila test ktorí ti raz vyšiel pozitívny a raz negatívny .dr tehotenstvo vyvrátila, ty si od vtedy test už nerobila a je ti na Pikaču .takže dám otázku 1. Ms bola či nie ?
2.ak áno tak aká a prišla s meškaním ?
3.k dr si bola kedy ? Hneď po pozitívnom teste ?
4.preco si si neurobila test ? Mať príznaky mne by to nedalo a urobila by som si test
5. Ak tehotná niesi nemôžeš si to len skôr pripúšťať? A preto ti je na Pikaču
,. Psychická robí veľa niekedy sa tým vedia aj príznaky urobiť lebo si si vsugerovala že si tehotná
@paja293 nechápem ako to že ti je zle musí znamenať to že sa cítiš ako tehotná, môže ti byt proste len zle z niečoho iného
Ak bol test pozitívny, ale doktorka nič nevidela, mohlo bud ešte byť v nízkom štádiu alebo mimomaternicove alebo si mala biochemické tehotenstvo. Mala ti urobiť odber na hcg, to by bolo jasnejšie. Ale ak si už medzitým krvácala, pravdepodobne slo o biochemické tehotenstvo. Neviem co máš za doktorku, ale postupovala zvláštne.
Existujú aj situácie, že je pozitívny test a nie je zo tehotenstvo, ale to sú už ochorenia onkologickeho typu, čiže dúfajme ze toto nie je ten prípad
@mariska1989 1. Bola s oneskorením 5 dni a 3 dni iba špinenie a dva dni ms. Tyzden po pozitívnom a myslím že psychicky to nebude síce dieťa chcem no nejak na to netlačím ..
@chrumka120 však ja nehovorím že som tehotná tuto otázku som sem dávala s tým že nechápem to je celé 🙃
@paja293 urob si tehotensky test. Ak si tehotna, určite bude pozizivny.
Ak bude negativny, chod k svojmu vseobecnemu lekarovi a on Ta posle dalej. Neurologia, gastro.... pod.
@kvetinka1797 ale určite že môže https://www.benulekaren.sk/kedy-si-urobit-tehot...
Dobre ženy ďakujem za každú radu a odpoveď🙏🏾 Snáď dopadne všetko v poriadku nech to už dopadne akokoľvek 😅
@paja293 tak je jasné že dr to tdholu vyvrátila keď si šla k nej týždeň po testovaní ak si mala aj posunutú ovu bolo to fakt ale že fakt skoro .ale môže byť že si mala biochemické tehotenstvo ..urob test a budeš vedieť na čom si
@poopsie ahoj, prosím ta ako si dopadla? Ja som mala inú MS ako zvyčajne na 5.den som zašla k lekárke lebo mam cystu 10cm a strašne nafúknuté brucho, na sone videla, ze v maternici je gestačny vak, blahoželala mi k tehotenstvu, vzala krv, ale na druhý deň volala, ze hcg je nízke a tehotná nie som. Ja sa ale cítim inak, nemôžem sa dotknúť ani bradaviek a brucho mam nafúknuté ako v 5mesiaci tehotenstva. Obcas ma pichne slabo pravý vaječník. Test včera robený bol negatív. Tak ja len ci môže HCG ešte stúpnuť alebo to bol falošný poplach. Ale niekde som čítala, že ak sú príznaky tak aj HCG už ukáže z krvi. Idem tam pondelok tak som zvedava co mi povie, lebo najskôr ma potešila (keď konala unáhlene) a teraz som z toho iba smutná.
Inak je tu niekto kto mal chuť na pochutkovu smotanu 33% ???😃😃😃 co si mam o tom myslieť? Mlieko vôbec nepijem ako je rok dlhý, či mi iba chýba vápnik ?😊

Išla by som na tvojom mieste do nemocnice, že ti je veľmi zle.. Na príjem.. Popísala by som situáciu... Ja som vedela, že mam nízke hcg.. MUDr mi dal duphaston na udržanie.. Lebo som spinila jasnou krvou... Šla som na pohotovosť.. Lekárka na mňa nahukala ale keď mi spravila sono...už bola krotka... Videla tekutinu v bruchu.. A začalo sa hľadanie