Cítiť Uhniezdenie vajíčka?
Ahojte dievčatá, MS som mala 15.6, meškali mi 2 dni a boli úplne silne čo je u mna nezvyk chodia ako hodinky, a už posledný týždeň má strašne boli v podbrušku na ľavej strane, akoby má tam pichalo alebo taká tupá bolesť? Robila som si 2x test a nič...s priateľom sa snažíme o babo, a nechcem si zbytočne namyslať lebo veľmi chceme 😏 mala som minuly týždeň nočné zmeny a tuším stredu ako som sla domov a sedela v buse a spala som som sa zobudila na to ako veľmi má natiahlo na zvracanie ale potom má to prešlo, moc ale nemám nejak chut ani jesť a v noci sa dosť často budím že má boli v podbrušku...myslite si že sa bábätko uhniezďuje? ❤️😍
@alexandricka97 ja som mala dokonca také slabšie kŕče ako keď začína MS teda aspoň u mňa tak zvyklo ale brutálne ma boleli prsia ale ze neznesiteľne no myslím ze to je naozaj individuálne ako sa to prejaví. Kamarátka tiež myslela ze je tehotná a bola z toho len cista bohužiaľ. Držím palce nech sa čím skôr podarí 😊
@pralinka99 ja mám dnes čosi nehorázne čo sa mi deje, žalúdok má boli, som nafúknutá na odpadnutie mi je a v podbrušku má boli riadne, kŕče mám nedokážem ani v práci robiť...bojím sa či by to nemohla byt aj cysta alebo neviem...kiežby to bolo bábätko ale dnes mi je fakt zle až moc takto mi ešte nebolo a prsia má nebolia práveže
@alexandricka97 no to môže byť všeličo ja by som asi šla rovno k lekárovi a vysvetlila situáciu nech to pozrie lebo mohlo by to byt aj tehotenstvo ale nemusí no každopádne sa tam niečo deje
@pralinka99 môj gynekológ má dovolenku práve od dnes do 11.7 ak sa mi nepolepši pôjdem z prace na pohotovosť k nám do nemocnice
@alexandricka97 ak má dovolenku musí mať zastupujuceho lekára skúsila by som tam
@pralinka99 má tam zastupujúcich už som pozerala len ja som do 14:00 v práci, a dochádzam 50km do prace a autobus firemný príde až po 2 poobede....a či tam ešte budú neviem
@alexandricka97 tak je to naozaj zle urgent alebo sa zajtra ráno tam vyber
@pralinka99 no zájdem dnes určite
@pralinka99 ver či never bolesti prešli akosi, podbrušku pobolieva ale ostatne prešlo 😳😳😳😳
@alexandricka97 ja by som zbehla zajtra normálne na ambulanciu na urgent by mohli mať výhrady že spekulujes neoprávnene teda aspoň u nás sú často nepríjemni tam
@alexandricka97 to je ako keby si sa spýtala, či je cítiť samotný prienik spermie do vajíčka....
@pralinka99 bolesti mám stále, ale v piatok zájdem ak neprejdú, nemala som fakt čas zájsť nikam :(
@libawet ja som sa normálne pýtala báb chcela som sa opýtať žien ktoré už majú deti 🙂 lebo vieš ako tak čítam tak začiatky tehotenstva sú kadejaké 🙂 a ženy cítia veľa veci 🙂 tak som sa chcela informovať 🙂 blbe komentáre som tu fakt nepotrebovala 🙂
@alexandricka97 z toho si nič nerob ja som si tiež myslela ze to cítim ale neviem ci to tak bolo alebo som si to nahovarala čiže ta chápem
@pralinka99 tak tak to je take to chcem a už všetko mám príznaky :( a nič nakoniec,ja musím ešte čakať
Ahoj ja som citila uhniezdenie vajicka pri kazdom dietati. A mam 3 dievcata. Tupa az pichlav bolest n jednej strane lavej ci pravej a bolest akoby maternice. Tazko sa mi dychalo a bola som nafuknuta. Trvalo to asi 3 dni. Potom preslo ale niekedy ma sem tam este pichlo akoby na vajecnikoch.
ja som bola dva krat tehotna a uhniezdenie som citila ako pichlavu, tupu bolest vo vojecnikoch, zobidila som sa na to... test som este nerobila lebo na to bolo skoro
no mna tieto bolesti už prešli, občas niečo pichne ale malo, prestalo to na plnej čiare. Tak uvidíme či budú dve ciaročky či nie :/ ...
@ivec16 no ja som si testy robila už asi 3 :D to z toľkej nedočkavosti a bola iba jedna / ...musím čakať 😏😏

@alexandricka97 podla mna to v teste asi nebude. Ja ked som si isla robit test pri poslednej tak som nasla este nejaky co som mala doma minimalne 4 roky. V ten den som sa nevedela dostat si mesta a jasne ze zvedavost bola silnejsia. No a test bol pozitivny, krasne dve ciarky. Tak volam segre, ze co sa deje a ci.moze byt test po zaruke, sme sa na tom smiali, ale na druhy den som si zrobila novy z lekarne a ukazal to iste. Predsa len to nieje jedlo, podla mna sa to pokazit nemoze, jedine ze je vadny od zaciatku.