Clearblue test po limite
Ahojte, isto ma niektorá zožerete, ale chcem sa predsalen spytať.. robila som si Clearble test a po limite vyzeral takto.. podla vás to nemám vrať vôbec v úvahu? ďakujem
tiež som mala podobný, čiarka bola ešte silnejšia a bol žiaľ negatívny.. to však nemusí byť tvoj prípad samozrejme.
takže clearblue sa rovná len predraženej reklame ako vidím... no nič. Skúsim asi iný
Žiadny test sa hlavne nemá brať do úvahy po limite. Stále a dookola to tu žienky píšu.
@medda_beda videla som tu milion diskusií, kde bol test po limite s čiarkou a bolo to tehotenstvo. Preto som sa pýtala. Ale tento zrejme moj pripad nebude..
@kosatka123 na tomto teste som mala regulernu čiarku a ostatné negat tehotná som nebola. Od clearblue je super len digitálny test.
Autorka skus iný test, môže a nemusí to niečo znamenať. Držím palce nech je podľa tvojich predstav.
Suhlasim aj ja som mala “ducha” a nebola som tehotna tieto clearblue su otrasne uz by som si taky nekupila nikdy
Tak ja som tiez mala len takeho polovicneho ducha a tehotna som bola. Skus digitalny.

nie je to len zaschnuty kanálik...viem s vlastnej skusenosti