Nie, kľudne môžeš digi
@luluska1234 no pôjdem dnes kúpiť a spravím z ranného zajtra 😁 ak vydržím 🤣🤣🤣
Podľa mňa ti ukáže aj teraz večer, ja som si ho robila poobede a ukazal 1-2t 😍😂
Ja len dúfam ze ten co som robila ráno není falošný 😁 aj keď sa mi to ešte nikdy nestalo žeby mi hneď na skočila taka ciara 😁
Aši ho urobím aj večer 🤣 kúpim dva 🤣
Autorka ako si dopadla ?
@anazuz20 akurát kráčam z obchodu 😁🤣
Akooo
Hneď v momente som mala čiarky bez dlhého čakania a hľadania 🥲
Kedy ste to povedali vášmu partnerovi? Až keď vám to potvrdil lekár alebo skôr?? Môj ma v piatok narodeniny ❤️
povedz mu to na narodeniny.. sprav v piatok test a daj mu ho do krabicky
Tak super!
Ja som mojmu hovorila hned vecer, ako som mala pomerne jasnu tehu ciarku.
Iba poznamenal, ze uz cakal, kedy to na neho vybalim lebo si vsimol, ze este nemam... Testovala som, prosim pekne, na druhy den meskania 🤣
@kitycat ja by som to môjmu najradšej povedala hneď 🤣 ale musím vydržať do jeho narodenín určite bude rad 😍
Mne to ešte nemeska, ale mala som taký pocit že je niečo inak 🥹
Podľa mňa budeš mať viac ako jedno dieťatko v brusku. Pretože takéto silne testy a ešte aj digi keď ukazuje že si 2-3t bývajú pri dvojičkách keď to je pred MS. Alebo posunutá ovulacia jedno alebo druhé. Daj potom vedet keď budeš u dr
@luluska1234 iste ozvem sa, len najbližšie sa dostanem ku dr až začiatkom septembra pretože chcem ísť ku svojej. Teraz som ešte pracovné v zahraničí.
Hlavne aby bolo všetko v poriadku ❤️
No...bud bola ovulacia skor ..ovela skor v cykle a nie v strede 🙂 alebo viacplodove tehu. Daj vediet ako si dopadla🤣 ja cakam dvojcata a to nam.v cAR povedali ze asi nikdy bez pomoci iVF neotehotniem /pred ivf sa podarila dcerka/ a teraz toto🙈 xaciatkom septembra staci..naj medzi 8-9tt ak.nemas tazkosti
Drzim Vam palce
Mne tiež začala posledná ms 7.7 a mám na tehu teste slabého ducha a digitálny robiť nejdem lebo to vyjde negativne ešte. Tiež som robila clearblue taký ako ty a tam mi vyšiel nepatrný duch takže toto bude podľa mňa viacplodove tehu 😍😍
Gratulujem 🥰
Ďakujem ❤️, neskutočne sa tomu teším. Teraz som zvedavá ako to dopadne ci bude jedno alebo dve 😊 ach to čakanie 😁
Gratulujem z celého srdiečka ♥️ nech všetko dobré dopadne
Blahoželám 🤰🏼 ❤️
Takto skoro digitalny 2-3 ,bud bola skoro ovulacia alebo su to dve babatka...Gratulujem, veľa zdravia! 😊
Gratulujem 🙏 super 🙏❤️
Dnes mi ukázal 3+ ❤️
Potom daj vediet ci nie su trojcatka🤣
Jedno bábätko je ❤️
Tak si mala potom skorej ovu 🙂 gratulujem a veľa zdravia 🙂

No uvidíme, snáď nieje falošný.
Myslíte že na digitálny je skoro? Ten s indikátorom týždňa