icon

Clearblue ultra včasný

3. aug 2022

Ahojte, mam 4 dní do MS, už tretí deň mam mierne kŕče v podbrušku ako pred ms ( ale nemávam to až tak dlho) a test mi vyšiel takto len sa teraz neviem vysomarit ci je to pozitívny alebo negatívny ( letacik som vyhodila)

Clearblue ultra včasný
autor
3. aug 2022

No uvidíme, snáď nieje falošný.
Myslíte že na digitálny je skoro? Ten s indikátorom týždňa

luluska1234
3. aug 2022

Nie, kľudne môžeš digi

autor
3. aug 2022

@luluska1234 no pôjdem dnes kúpiť a spravím z ranného zajtra 😁 ak vydržím 🤣🤣🤣

luluska1234
3. aug 2022

Podľa mňa ti ukáže aj teraz večer, ja som si ho robila poobede a ukazal 1-2t 😍😂

autor
3. aug 2022

Ja len dúfam ze ten co som robila ráno není falošný 😁 aj keď sa mi to ešte nikdy nestalo žeby mi hneď na skočila taka ciara 😁
Aši ho urobím aj večer 🤣 kúpim dva 🤣

anazuz20
3. aug 2022

Autorka ako si dopadla ?

autor
3. aug 2022

@anazuz20 akurát kráčam z obchodu 😁🤣

luluska1234
3. aug 2022

Akooo

autor
3. aug 2022

Ja asi odpadnem, spravila som tri naraz a určite nieje možné aby boli falošné 🥲
Celá sa trasiem, je to pre mňa nečakane keďže sa nám dlhšie nedarilo mali sme od toho pauzu a teraz vlastne na prvý šup 😍

autor
3. aug 2022

Hneď v momente som mala čiarky bez dlhého čakania a hľadania 🥲

autor
3. aug 2022

Kedy ste to povedali vášmu partnerovi? Až keď vám to potvrdil lekár alebo skôr?? Môj ma v piatok narodeniny ❤️

sweet20
3. aug 2022

povedz mu to na narodeniny.. sprav v piatok test a daj mu ho do krabicky

kitycat
3. aug 2022

Tak super!
Ja som mojmu hovorila hned vecer, ako som mala pomerne jasnu tehu ciarku.

Iba poznamenal, ze uz cakal, kedy to na neho vybalim lebo si vsimol, ze este nemam... Testovala som, prosim pekne, na druhy den meskania 🤣

autor
3. aug 2022

@kitycat ja by som to môjmu najradšej povedala hneď 🤣 ale musím vydržať do jeho narodenín určite bude rad 😍
Mne to ešte nemeska, ale mala som taký pocit že je niečo inak 🥹

luluska1234
3. aug 2022

Podľa mňa budeš mať viac ako jedno dieťatko v brusku. Pretože takéto silne testy a ešte aj digi keď ukazuje že si 2-3t bývajú pri dvojičkách keď to je pred MS. Alebo posunutá ovulacia jedno alebo druhé. Daj potom vedet keď budeš u dr

autor
3. aug 2022

@luluska1234 iste ozvem sa, len najbližšie sa dostanem ku dr až začiatkom septembra pretože chcem ísť ku svojej. Teraz som ešte pracovné v zahraničí.
Hlavne aby bolo všetko v poriadku ❤️

miskamicha
3. aug 2022

No...bud bola ovulacia skor ..ovela skor v cykle a nie v strede 🙂 alebo viacplodove tehu. Daj vediet ako si dopadla🤣 ja cakam dvojcata a to nam.v cAR povedali ze asi nikdy bez pomoci iVF neotehotniem /pred ivf sa podarila dcerka/ a teraz toto🙈 xaciatkom septembra staci..naj medzi 8-9tt ak.nemas tazkosti
Drzim Vam palce

autor
3. aug 2022

Ťažko povedať toto je náš mesiac 🤣 uvidíme ja sa ozvem keď budem mať info od doktorky, 😁

luluska1234
3. aug 2022

Mne tiež začala posledná ms 7.7 a mám na tehu teste slabého ducha a digitálny robiť nejdem lebo to vyjde negativne ešte. Tiež som robila clearblue taký ako ty a tam mi vyšiel nepatrný duch takže toto bude podľa mňa viacplodove tehu 😍😍

zuzi0911
3. aug 2022

Gratulujem 🥰

autor
3. aug 2022

Ďakujem ❤️, neskutočne sa tomu teším. Teraz som zvedavá ako to dopadne ci bude jedno alebo dve 😊 ach to čakanie 😁

anazuz20
3. aug 2022

Gratulujem z celého srdiečka ♥️ nech všetko dobré dopadne

lenkadenisa
3. aug 2022

Blahoželám 🤰🏼 ❤️

autor
Autor odpoveď zmazal
tehotna40
4. aug 2022

Takto skoro digitalny 2-3 ,bud bola skoro ovulacia alebo su to dve babatka...Gratulujem, veľa zdravia! 😊

simbatko
5. aug 2022

Gratulujem 🙏 super 🙏❤️

autor
5. aug 2022

Dnes mi ukázal 3+ ❤️

miskamicha
5. aug 2022

Potom daj vediet ci nie su trojcatka🤣

autor
30. aug 2022

Jedno bábätko je ❤️