icon

Čo hovoríte na tento tehotenský test?

aniko2
28. feb 2021

Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

Čo hovoríte na tento tehotenský test?
lulinkw
Autor odpoveď zmazal
martinaju
12. mar 2021

@lulinkw aka to je značka?
Mne dr max neukazal aj ked krv pozitivna, digitalny pozitívny aj mamatest pozitívny. skoncilo to biochemickym tehotenstvom takže buď su tie testy jasnovidecke alebo su totálne nespoľahlivé (za mňa).
Testy rob z ranneho moču je to najistejšie

lulinkw
12. mar 2021

@martinaju ano je to dr max. To mi je ľúto..tak myslíš že si mám urobiť ráno a bude lepší výsledok? Ja som už z toho fakt jeleň prvý nie o tmavé tam bolo dnes iba jedna čiarka lenže ja stále niečo tam vidim asi si to len namyslam😞

martinaju
12. mar 2021

@lulinkw neviem je to na tebe, keď tam niečo vidiš tak kup iny test a skus ten. 🤷🏽‍♀️ Ak si mysliš, že je negatívny tak počkaj na ms a šup sa snažiť ďalej 🍀

christinka1
12. mar 2021

@lulinkw keď ti mešká 9 dní a testy máš takéto (negatívne) tak určite niesi tehotná... Myslím že už by ti ukázal dosť jasne aj druhú čiarku, takže si robíš len zbytočné nádeje

aniko2
autor
12. mar 2021

@lulinkw Ak niekto veľmi chce bábo tak je schopný vidieť tam aj kanálik , ktorý je takmer neviditeľný 😒.. Podľa mňa počkaj a keď ti nepríde tak si na 14.deň meškania správ ďalší kľudne i digitálny aby si nemusela loviť duchov. Ak nič tak choď k dotkorke.

lulinkw
Autor odpoveď zmazal
lulinkw
Autor odpoveď zmazal
christinka1
13. mar 2021

@lulinkw zbytočne sa tešíš a dávaš si fakt nádeje a kamoška chrobáka... Ako píšem po meškaní by si už mala isto test s dvomi viditeľnými // ja som deň pred MS mala už test takýto...

lulinkw
13. mar 2021

@christinka1 jej no krásny .mas pravdu. Len vieš mne sa ťažko chápe ta druha čiarka .ak by tam bola.jedna tak jasné viem.pochopit negativ ale keď vidím aj tu druhu tak trošku dúfam že to je pravda ..ale čo už no nový mesiac nova nádej

christinka1
13. mar 2021

@lulinkw neviem kde tam stále vidíš druhú čiarku 🧐🧐 skús zakrúžkovať

aniko2
autor
13. mar 2021

@lulinkw Podľa mňa zbytočne budeš takto testovať. Kúp si radšej digitálny, pri toľkom meškaní tí už vypíše na 100% + a týždne alebo - . A nemusíš potom riešiť či je alebo nie je tam čiarka a kto čo vidí/nevidí

lulinkw
13. mar 2021

@aniko2 máš pravdu jediná si ktorá sa vyjadrila pekne . Každý mi píše že negativne ano chápem to.ved nespadla som z ceresny .lenze vždy ma žena niejaky ten tusak no možno sa mýlim ale dám na teba skúsim ten digitalny a podľa toho sa uz zariadim...( ďakujem)

martinaju
13. mar 2021

@lulinkw veď od včerajšku ti tu radíme digi test a robiť ho ráno.

lulinkw
13. mar 2021

@martinaju po pravde ti poviem že som z toho už na nervy. Túžim po tom ako každá žena .skusim ráno si spraviť aby som vedela už ten zaver🤞

lulinkw
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
14. mar 2021

@lulinkw co je na tomto teste digitalne?🤔

martinaju
14. mar 2021

@lulinkw digitalny test je clearblue ukazuje - alebo + 1-2, 2-3,3+
Pripadne myslim, že ešte nejaká značka ma digi test a tam ti napise pragnancy alebo no pragnancy

lulinkw
14. mar 2021

@martinaju tento som zakúpila v sainsbury v obchode ( žijem v gb ) a mi.poradili že tento je sensitive že ukáže tehotenstvo aj skvor. Tak neviem no skúsim ten clear blue test

lulinkw
14. mar 2021

@babovka2321 no že keď je v krúžku plus tak je to positive 🙈 radšej si kúpim clear blue nech konečne už viem pravdu 🤦‍♀️😞

sense
14. mar 2021

@lulinkw test je negatívny a nie je digitalny

hanka555
14. mar 2021

@lulinkw ale aku pravdu hladas?? Ved test mas jasne negativny..naco potrebujes este digitalny,ktory ma dokonca nizsiu citlivost ako tie ktore si robila a vysli negativne..?

martinaju
14. mar 2021

@lulinkw podľa mňa už netestuj, zbytočne vyhodíš 8-9 eur do koša. Počkaj na ms a šup sa snažiť ďalej. Držím palce aby to ďalší cyklus vyšlo 🙏🏽🍀🤞🏽ale tento test čo si poslala je negatívny 😕

christinka1
15. mar 2021

@hanka555 nepísala to iba v tomto fóre,silou mocou potrebuje asi aby sme jej napísali že je pozitívny alebo čo... Viem že sa určite snaží hľadať duchov (nieje jediná) ale keď vidím že je negatívny po 9 dňoch meškania,tak určite sa tam nezjavi druhá.. a keďže nedokáže pochopiť že jednoducho není tehotná tak si to potrebuje utvrdiť v clear blue teste, čo vyhodí zbytočné peniaze

aniko2
autor
15. mar 2021

@lulinkw s priateľom to nechávame na náhodu a menštruácia mi meškala viac ako 20 dní až nakoniec vďaka duphastonu sa mi spustila. Mala som hormonálnu nerovnováhu😏 Ver mi, že na testoch som tiež videla čiarky , dokonca som už aj "príznaky" mala. Robí to psychika keď moc chceš alebo naopak sa moc bojíš. Nakoniec aj ja som uverila len digitálnemu testu a doktorke keď mi povedala,že mám hormonálne problémy 😏

lulinkw
15. mar 2021

@aniko2 aspoň si jediná ktorá chápe a neposudzuje hneď. Vieš vidím na tom teste že negatívny ale ten pocit priznaky sú oveľa silnejšie.a nakoniec po skonceni menstruacie už je tomu 3 dní sa mi objavilo na gatkach hnedé tak jak si to neviem vysvetliť už 🙈 možno si tu niektoré baby myslia že som sa pomiatla lenže nieje to tak

aniko2
autor
16. mar 2021

@lulinkw Podľa mňa buď choď k doktorke alebo to nechaj tak a "nerieš" , ak nemáš silné bolesti alebo krvácanie. Snažiť sa snažte a uvidíš či si už ostala alebo ostaneš tehu😊 držím palce

lulinkw
16. mar 2021

@aniko2 nie nemam bolesti ani krvácanie.. ďakujem 🙂

nomis35
11. apr 2021

@aniko2 Ahoj môžem sa teba spýtať na názor?

aniko2
autor
11. apr 2021

@nomis35 Ahoj, jasne 😊 na čo konkrétne? Len lebo nevidím pridanú fotku alebo tak 😊