Čo hovoríte na tento tehotenský test?
Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

Dobrý deň prajem žienky zrobila som si tehotenský test včera večer som skončila na pohotovosti bolo mi zle na odpadnutie a tam mi dala len magnézium a vraveli nech si spravím tehotenský test..tak som si robila dnes ráno..s výsledok je taký to druhá palička je strašné ďaleko ale je tam vidieť čo myslíte ? Ešte som sa s takým niečím nestretla ...ináč tento mesiac som menzes mala dvoj dňový a slabší
@barbori1234 vies zakruzkovat, co povazujes za druhu palicku? Lebo ja tam ziadnu nevidim, iba zahyby testu
@barbori1234 no, to ciarka rozhodne nie je, to je uz mimo tej casti, kde sa ciarky objavuju a presne to vyzera len ako zahyb inej vrstvy testu.
A prečo mi to tak ukázalo ? Neviete mi povedať asi som zle spravila alebo čo ja viem
@barbori1234 iba hladas ciarky na zlom mieste. Zvyraznila som ti, kde sa konci cast, na ktorej sa zobrazuju ciarky. To dalej ta zaujimat nemusi vobec 🙂
Môže byť aj že som robila zle test
@barbori1234 a ako si ho teda robila? Preco myslis, ze si ho robila zle? Lebo meby si ho robila dobre, bol by podla teba pozitivny? Nic za tym nehladaj, jednoducho mas negativny test a to, ze ti bolo zle, moze mat 100000 inych pricin, akurat tehotenstvo to zrejme nebude 🙂 a ak mas stale pocit, ze ano, skus dalsi test.
@barbori1234 ja vidím náznak čiarky inde, tam kde má byť.Ale možno je to len premočený test.
@barbori1234 podľa mna je to zvyšok farbiva, keďže tam je “nahromadené” a odtiaľ postupuje zvyškom testu po namočení.
@ibrunova myslíte si že môže byť pozitívny?
@marpel aj ja si myslím že môže to byť len zvyšok farbiva..ale ukazuje to presne ako palička tak že fakt neviem na čom som čo si mám myslieť.. radšej si nerobím bludne nádeje
@barbori1234 rozhodne nie je pozitivny.
@dibarbora skúsim zajtra ráno ešte jeden
@barbori1234 Skôr nie ako áno. Kúp si ešte jeden test a pozri si návod a presne podľa neho ho urob.
@barbori1234 ahoj tak ako si dopadla?
@megy1112 porad mi prosim😍😍🥰
@kvietok2021dt no moja, ja som tiež zozaciatku mala takéto testy a teraz som v treťom mesiaci ❤ viem ze je to ťažké keď sa snažíte ale počkaj zopár dní a test zopakuj , držím silno palčeky ✊✊🍀🍀
@megy1112 dnesny 🥲🤞🏻 dnes zmeny nalad placem smejem sa divna som dnes cisto nervozna aj stastna a na wc kazdych 10 min
@kvietok2021dt totaaaal negatívny
@kvietok2021a o to viac keď je to ešte Toptest fialový...robí falošné čiarky ...sú to nespoľahlivé testy mne každý ukázal druhu slabú ciarku a nebola som teh.
@bublanina1 dakujem bublanina 🙏
@kvietok2021dt nabudúce sa podarí držím palce
@bublanina1 ďakujem 🥰🥰😘
@kvietok2021dt kolko si dpo?
@hanka555 tyzden dozadu som mala slaboruzovy vytok len na papiery toaletnom a strasne vlhko teraz este len 3 dni pocitujem take lepivo vlhko netusim kedy prebehla ovulka nemam pravidelny cyklus ale dnes mi meskaju 7 den , a stale som unavena