Čo hovoríte na tento tehotenský test?
Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

@hanka555 moja gynekologicka neni velmi ochotna musim najst inu alebo ineho v presove alebo vranove oni snad len pridu same a ked nie tak budem sa tesit babatku
@hanka555 ja vidim ducha :D neviem jak vy na viacerych takych mam..
@kvietok2021dt len toto mas zo vcera nie? Dnes uz by bola ciarka vyraznejsia
@kvietok2021dt tak už práveže nie je vidno nic 😔držím ti veľmi palčeky aby to vyšlo co najskôr ✊ hlavne sa nevzdávaj 🍀🍀
@kvietok2021dt tak ten je už úplne negatívny...zbytočne vyhodené peniaze...radšej riešiť zdravie ak vám meska menštruácia
Ahojte baby potrebujem poradím ci som v tom alebo nie ďakujem
@radicova12345 ja som mala takto a tehotná som nebola , dúfam , že ty tehotná si 😇
@simona1998 ďakujem ti za odpovet.. Si zlata. No pôjdem ešte kúpiť test pepino. A uvidíme. Potom dám foto
@radicova12345 ak si robila podla navodu ano si tehotna 🙂 pokial nie je premočeny nemá byt prečo falošne pozitívny. 🙂
@simona1998 U teba sa mohlo jednať aj o biochemické tehotenstvo.
@martinaju ďakujem no ani minúta neprešla a už bola ta druha čiarka.. Tak neviem ci to neklamu. Tie testy.
@martinaju nie nebolo, ďalšie testy boli negatívne 🙂 z toho istého mocu 🙂
Gratulujem 🙂
@martinaju tak ahojte. No robila som si teraz test. O 9:05 je to test pepino a je len jedna čiarka. Tak potom mama test klame??
@sissa_il ahoj moja. Niesom tehotná. Lebo robila som si teraz test ale iný. Pepino a je tam len jedna čiarka
@radicova12345 ahoj. Robila som si teraz test iný. A pepino a je len jedna čiarka. Tak neviem co si mam o tom myslieť
@radicova12345 skúsim ešte raz mama test.
@radicova12345 mamatest duchuje , pepina sú spoľahlivé testy 🙂 tak ver pepinu
@simona1998 vieš čo je zaujímavé. Ze v stredu som robila test mama a dneska bol pozitívny. A skúsila som to len náhodné. Lebo ma pichá pod bruchom.
@radicova12345 určite kupuj inu značku , mamatesty sú jedny z najviac duchujucich 🙂
@simona1998 všimla som si to.. Lebo veľa ženám ukazuje pozitívny. Ale není to tak. Duchuju ako vravíš
@radicova12345 mne mamatest nikdy neduchoval 🤷🏽♀️ Ukazoval presne aj biochemicke som z neho zistila (bola som aj na krvi) a aj keď som bola tehotna ukzal krasne. Samozrejme aj keď som nebola ukazal jednu čiarku.
Môže sa stať že je chybný kus ale určite nie na neviem kolkych kusoch. Ja som mamatestov mala pokupenych naozaj vela a osobne mi nikdy neduchoval (vzdy ukazal pravdu) akurat dve krabičky akoby mali menej farbiva ale to už išlo o porovnávačky.
Ja so po umelom čiže tam presne sledovali či bolo biochemicke alebo sa neuchytilo vôbec a aj tie testy mi vždy ukázali pravdu 🙂
@martinaju ďakujem ti za tvoju odpovet. Si žltá. Ale tak určite. Niesom tehotná keď pepino. Neukázal nič...
@martinaju ale tak za 5 dní mam dostať menzes.. Podľa kalendára možno to bude aj skvor
@martinaju a neviem ci sa oplatí zas kupovať test.. Keď pepino nič a mama test áno. Co mi ty radis. Neviem. Noo.
@radicova12345 tak keď máš ešte 5 dni do ma pepino nemusel zachytit nic. Mamatest je jeden z testov co ma najviac farbiva a teda aj prvy ukaze. A tu je to ze moze nastat biochemicke twhotenstvo ktore by si nezaregistrovala keby netestuješ. Po prve testuješ moc skoro alebo ti môže aj ms meškať a test je slabý to sa mohlo stať aj pani ktorá ti písala. Ja som po ivf testovala a testy mamatest som mala bledé po ivf som musela ist aj na krv a hcg bolo ale nizke a ms dorazila o par dni keď kleslo hcg. (Keby nie som po IVF tak si maximálne všimnem že mi meška ms ale keby som si robila už test po 2-3 dnoch meškania nič mi neukáže lebo hcg klesalo). Preto testuj aspoň v deň očakávanej ms prípadne na 2-3 deň keď bude ms meškať. Držím palce nech to dopadne ako si praješ. A skús test za 5-7 dní to budeš mať istotu.
@radicova12345 ak máš 5 dní do MS určite počkaj ešte zo 2-3dni à potom vyskúšaj test znova. Koľko DPo si? 8-9? To je dosť skoro
@sense ahoj. Áno 5 dní ešte mam do menzesu. Menzes mam dostať. 11. No neviem ci zas mam testovať... A kúpiť. Test pepino... Od styku. To bolo. 8 dní. Co som testovala

@kvietok2021dt to nebude tehu..mne takto v marci meskali 16dní ..dostala som injekciu agolutín a druhy mesiac som otehotnela....drzim ti palce..ked budu meskat este dalsi tyzden,skoc ns vyvolavacku