Čo hovoríte na tieto testy?
Baby robené včera večer kuknut a to prosím. Ďakujem za každé popretie.

mne by takisto nenapadlo robit si ich vecer, skus este raz, pre istotu. moze to byt klamlive.
Negativne
Negatívne koľko ti mešká?
Tak počkaj jeden dva dni a ak nepríde správ si z ranného moču. Držím palce
Ja tam vidim slabych duchov
No aj ja tam vidím slabé druhé čiarky
@krissstiina8 tak potom nie som sama že tam niečo vydim !😐
@gabulka19 skúste kúpiť digi clearblue
@krissstiina8 ale ženy píšu vraj musí byť ranný moc . Ak ho kúpim a spravím jeden poobede bol by problém?
@gabulka19 neviem , ja som si robila test clearblue v deň kedy mala prísť ms a bolo pekne vidieť +
@krissstiina8 oki ďakujem teda pôjdem do.mesta a kúpim.
Testy su negativne. To co sa zenam zda na druhej fotke ako ciarky, tak to ciarky nie su. Su to tie lemy ako su zlepene testy. Ciarka na dr maxoch nebyva tak daleko.
Negativne. Ak by si bola tehotna, pri meskajucej ms by ti testy ukazali 2 ciarky uz aj vecer. (Aspon ja som to tak mala).
@noami12 v ktorom ste týždni ? 🙂 ja aktuálne v 4+4tt 🥰
@krissstiina8 4+5tt 🙂 takže supeeeer
Testy su podla mna negativne a ak testujes uz po menstruacii a napriek tomu mas vysledky na testoch hentake, tak podla mna je velmi mala sanca, ze si tehotna. Testy vacsinou prveho slabeho ducha ukazuju na 12 den po oplodneni a ked uz mas mat menstruaciu a neskor, vacsinou uz ukazuju jasne ciarky, aj ked mozu byt slabsie, ale ziadnych duchov. Pravdepodobne ti len hapruje menstruacia. Este pockaj par dni a ked ti nenabehne menstruacia, zajdi za svojim gynekologom, ze kde je problem. Ak si naozaj tehotna, tak by to bolo dost prekvapujuce, daj potom vediet 🙂.
@gabulka19 ja na tej 2 fotke a prvom teste ciarku vidim.
@luciannka83 baby dnes robené mrcha neprišla stále kuk
@gabulka19 negativne
@veronikaszabova dúfam máš pravdu prosím kuk ešte toto

@gabulka19 testy sa odporúčajú robiť ráno, vtedy sú najvyššie hodnoty HCG.
Za mna negat