icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
kristinka28
19. máj 2014

@ivca88 ahoj to mi je luto ,ze prisla,,,,telo si robi co chce ☹ ....ja este cakam zajtra a stredu ci pride,,,ale myslim ze ano ,,,ak pride teraz nechcam to uz ..drz sa

ivca88
19. máj 2014

@kristinka28 dakujem,moja ... 🙂 aj tebe drzim prsteky.... no ja sa uz vzdavam.... najblizsi test si spravim minimalne o mesiac 😀 strasne to psychicky unavuje ..... idem sa teraz venovat mužovi .... a nedomýšlať si zbytočne a potom byt smutna ...

kristinka28
20. máj 2014

@ivca88 viem ,ako sa citis nesi sama,,,,drzim nech budu cim skvor 2 ciarky 😉

ivca88
20. máj 2014

Baby ... kecala som s maminou a ta mi povedala.. ako si kedysi ona testovala plodne dni - pomocou PH pásikov - su fakt lacné
Clanok s netu :Rozpoznajte ovuláciu
Odhalí ju:
- pošvový hlien
Je priesvitný ťahavý, pripomína vaječný bielok. Pochádza z krčka maternice, ktorý sa v čase plodných dní otvára, aby uľahčil cestu prípadným spermiám. Za normálnych okolností je PH prostredie pošvy kyslé, hlien je hustý, mierne zakalený, čo spermiám nepraje! Preto krčok maternice v období ovulácie vytvára hlien zásaditý, čím sa PH prostredie neutralizuje a tým uľahčuje priechodnosť spermií.
- zvýšená teplota
Ďalšou metódou je meranie bazálnej teploty. Telesná teplota počas ovulácie mierne stúpne. Pohybuje sa okolo 37,1 - 37,2 ºC. Meria sa pravidelne každé ráno(v pošve alebo konečníku), predtým ako sa vstane z postele. Presné hodnoty teplôt je potrebné si zaznamenať a odsledovať aspoň počas 3 menštruačných cyklov, ktoré by mali byť pravidelné.

http://najmama.aktuality.sk/clanok/222074/ovula...

ivca88
20. máj 2014

Teda staci kupit PH testovacie pasiky ... a ak zbadate ze mate hlien - dat hp na pásik - ak je neutralny-- šup šup plodit 😀

100 ks pásikov cca 5-8 e

zvolsiinylogin
20. máj 2014

@ivca88 nechcem ta sklamat, ale bicikovce su zasadite....nemas istotku, ze je to cisty hlien...

ivca88
20. máj 2014

@zvolsiinylogin tak bude sex kazdy den 😀 aj tak bude dobre 🙂

siska765
22. máj 2014

Ahojte co myslite?moze z toho nieco byt alebo len ryha na teste?som 9DPO

sense
22. máj 2014

prepac ale nic tam nevidiet....skus o par dni...

mamamonika
22. máj 2014

Ja tiez nic nevidim, ale to je este skoro na dusika. 😉 SKUS neskor, drzim palce. 😉

siska765
22. máj 2014

@mamamonika hmmm ja ho na zivo vidim dost dobre len asi blby fotak v tablete 🙂 ale na tej druhej fotke spodnej sa mi zda ze ho vidno,no nic musim este vydrzat asi :(

reva6
22. máj 2014

@siska765 ja ho tam tiez vidim-.....🙂

mamamonika
22. máj 2014

@siska765 Mozno keby si to blizsie odfotila,vies co ja uz testom ani neverim pred mesiacom som mala dva dni pred menzesom krasneho ducha na dvoch roznych druhov testov aj den pred dostanim a normalne som dostala menzes. Takze ja odteraz testujem, az ked mi nepride. 😉 🙂 Tak skus o dva dni, ak to je duch mal by ti silniet. 😉

melanka21
22. máj 2014

@siska765 ale vidiet to tam pekne len sa treba trosku dolava naklonit 🙂 o par dni bude silnejsia uvidis 🙂 drzim prsty 🙂

mm2008
22. máj 2014

@siska765 pozerám, ale žiaľ, ja nevidím nič . skús neskôr, možno je to ešte príliš skoro.

melanka21
22. máj 2014

@siska765 nastav si negativ a uvidis ze tam je 🙂

siska765
22. máj 2014

@melanka21 dakujem no toto je negativ.no nic skusim dalsi v sobotu ak bude tmavsi,tak super

melanka21
22. máj 2014

@siska765 aj tak je to tam vidiet 🙂

kristinka28
22. máj 2014

1 je o 13.00 2 je 17.50,,je nejaky rozdiel sice tie fotky som troska upravila moze tak uprava negativne skreslit falosne?

zvolsiinylogin
26. máj 2014

@kristinka28 ahoj, ako?

kristinka28
26. máj 2014

@zvolsiinylogin ahoj no po tom bielohnedom spineni prislo ruzove spinenie a nakoniec vcera mrcha ☹ ,,,je troska ina ako minuly mesiac ,ale je mrcha no nic ,,co uz som sklamana na plnej ciare

zvolsiinylogin
27. máj 2014

@kristinka28 ☹ ☹ vyzeralo to nadejne... ☹

zvolsiinylogin
27. máj 2014

@kristinka28 ja sa idem riadit trocha aj internetom, mam cyklus pravidelny, zadam si do vyhladavaca ovulacny a menstruacny kalendar,.... 😠

kristinka28
27. máj 2014

@zvolsiinylogin co uz necham tak uz dalej nemozem,,,koncim nemam sil po tolkych sklamaniach

shelly0056
27. máj 2014

Ahojte dievcata takto mi vysiel tehotensky test som 13dc keby sa mi tak nenafuklo brusko a nebola som stale taka unavena tak by som si ho ani nerobila ale skusila som a hned som robila aj ovulacny a ten vysiel takto Dakujem za vase nazory.

elfi1
27. máj 2014

@shelly0056 - na tehotenskom nic a ovulacny naznacuje, ze kazdu chvilu prebehne ovulacia. mozno zajtra budu ciarky rovnake. ten 13DC tomu aj nasvedcuje, ze si zhruba v strede.

shelly0056
27. máj 2014

Tak dufam ze sa nam to uz podari. Uz pomaly rok sa snazime s tale nic ☹ .

zvolsiinylogin
27. máj 2014

@shelly0056 keby ovulacny bol tehu a takto vysiel... 🙂

kristinka28
28. máj 2014

@shelly0056 ahoj no ako skusala 😉

shelly0056
28. máj 2014

@zvolsiinylogin Jej ani mi nehovor asi by som aj z koze vyskocila od radosti.