Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@kristinka28 dakujem,moja ... 🙂 aj tebe drzim prsteky.... no ja sa uz vzdavam.... najblizsi test si spravim minimalne o mesiac 😀 strasne to psychicky unavuje ..... idem sa teraz venovat mužovi .... a nedomýšlať si zbytočne a potom byt smutna ...
@ivca88 viem ,ako sa citis nesi sama,,,,drzim nech budu cim skvor 2 ciarky 😉
Baby ... kecala som s maminou a ta mi povedala.. ako si kedysi ona testovala plodne dni - pomocou PH pásikov - su fakt lacné
Clanok s netu :Rozpoznajte ovuláciu
Odhalí ju:
- pošvový hlien
Je priesvitný ťahavý, pripomína vaječný bielok. Pochádza z krčka maternice, ktorý sa v čase plodných dní otvára, aby uľahčil cestu prípadným spermiám. Za normálnych okolností je PH prostredie pošvy kyslé, hlien je hustý, mierne zakalený, čo spermiám nepraje! Preto krčok maternice v období ovulácie vytvára hlien zásaditý, čím sa PH prostredie neutralizuje a tým uľahčuje priechodnosť spermií.
- zvýšená teplota
Ďalšou metódou je meranie bazálnej teploty. Telesná teplota počas ovulácie mierne stúpne. Pohybuje sa okolo 37,1 - 37,2 ºC. Meria sa pravidelne každé ráno(v pošve alebo konečníku), predtým ako sa vstane z postele. Presné hodnoty teplôt je potrebné si zaznamenať a odsledovať aspoň počas 3 menštruačných cyklov, ktoré by mali byť pravidelné.
Teda staci kupit PH testovacie pasiky ... a ak zbadate ze mate hlien - dat hp na pásik - ak je neutralny-- šup šup plodit 😀
100 ks pásikov cca 5-8 e
@ivca88 nechcem ta sklamat, ale bicikovce su zasadite....nemas istotku, ze je to cisty hlien...
@zvolsiinylogin tak bude sex kazdy den 😀 aj tak bude dobre 🙂
prepac ale nic tam nevidiet....skus o par dni...
Ja tiez nic nevidim, ale to je este skoro na dusika. 😉 SKUS neskor, drzim palce. 😉
@mamamonika hmmm ja ho na zivo vidim dost dobre len asi blby fotak v tablete 🙂 ale na tej druhej fotke spodnej sa mi zda ze ho vidno,no nic musim este vydrzat asi :(
@siska765 Mozno keby si to blizsie odfotila,vies co ja uz testom ani neverim pred mesiacom som mala dva dni pred menzesom krasneho ducha na dvoch roznych druhov testov aj den pred dostanim a normalne som dostala menzes. Takze ja odteraz testujem, az ked mi nepride. 😉 🙂 Tak skus o dva dni, ak to je duch mal by ti silniet. 😉
@kristinka28 ahoj, ako?
@zvolsiinylogin ahoj no po tom bielohnedom spineni prislo ruzove spinenie a nakoniec vcera mrcha ☹ ,,,je troska ina ako minuly mesiac ,ale je mrcha no nic ,,co uz som sklamana na plnej ciare
@kristinka28 ☹ ☹ vyzeralo to nadejne... ☹
@kristinka28 ja sa idem riadit trocha aj internetom, mam cyklus pravidelny, zadam si do vyhladavaca ovulacny a menstruacny kalendar,.... 😠
@zvolsiinylogin co uz necham tak uz dalej nemozem,,,koncim nemam sil po tolkych sklamaniach
@shelly0056 - na tehotenskom nic a ovulacny naznacuje, ze kazdu chvilu prebehne ovulacia. mozno zajtra budu ciarky rovnake. ten 13DC tomu aj nasvedcuje, ze si zhruba v strede.
Tak dufam ze sa nam to uz podari. Uz pomaly rok sa snazime s tale nic ☹ .
@shelly0056 keby ovulacny bol tehu a takto vysiel... 🙂
@shelly0056 ahoj no ako skusala 😉
@zvolsiinylogin Jej ani mi nehovor asi by som aj z koze vyskocila od radosti.

@ivca88 ahoj to mi je luto ,ze prisla,,,,telo si robi co chce ☹ ....ja este cakam zajtra a stredu ci pride,,,ale myslim ze ano ,,,ak pride teraz nechcam to uz ..drz sa