Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@bupi1234 to by skor vedel moj chlap, ja viem len ze som si robila test po piatich dnoch meskania menstruacie,co sa mne nikdy nestava,som presna ako hodinky
@zvolsiinylogin a to nevadi ze jedna ciarka je ruzova,nie fialova?
@kretacyprus060192 ale kdeze moja...a uz netestuj, si tak v dobrom piatom tyzdni....
@zvolsiinylogin takze rovno ku lekarke?
@kretacyprus060192 treba ist k lekarke, urcite uz budes mat gestacny pekne vyvynuty a mozno aj zltkovy, pripadne mozes zo dva tyzdne pockat, a budes podla mna mat aj srdiecko...zalezi na teba ako sa rozhodnes, niektore zeny hovoria, ze nie je dobre v zaciatkoch a casto vyrusovat babetko....tak, mamina, drzte sa... 🙂
Bojim sa,ale som stastna 😀 nechapem co je to ten gestacny a zltkovy,nikdy som nebola tehotna 😀
@zvolsiinylogin Ahoj test som zahodila.Mrcha ale zatial neprisla.Dnes v praci sa mi tocila hlava a bolo mi celu noc na vracanie bola som rada ze idem rano domov a spat. Este pockam a uvidim.
Dievcata viem ze som uz otravna ale mrcha stale nikde a pred chvilou som len tak zo zvedavosti urobila ovulacny test viem ze ovulaciu mat nemozem uz mi to jeden den meska a viem ze sa tehotenstvo nezistuje ovulacnym testom ale bola som zvedava tehotensky uz bohuzial nemam.Neviete mi poradit?? Co si mam o to mysliet??? Pridam aj foto za vase nazory velmi pekne dakujem
Podľa mňa si,aj mne tak ukázal a bola som 🙂
@lenkastr Neviem co si mam mysliet je to ovulacia alebo tehotenstvo?? Keby mi nebolo tak zle na vracanie mam pocit ze kazdu chvilu pojdem zase vracat.
@shelly0056 no ten ovulacny, nemam skusenosti, ale co som citala 🙂 ...nadej stale zije. 🙂 ...mozno tehu testy ukazu neskor... 🙂
Baby ahojte. Poradte.dva dni dozadu som si robila test pepino a ostala na nom slabulinka ciarka ktoru lepsie vidno pri nakloneni.na druhy den som skysila women secret a je tam tiez ciarka tenka no vidno ju volne okom ajked je sslabunka.dnes treti pokus a zase slabulilinka ciarka.som 28 dc dnes a testy som robila poobede.myslite ze to budu len tie ryhy?
@shelly0056 ja mam presne takto testy tri dni po sebe a som z toho na nervy ; ( drzim palce nech to vyjde
@shelly0056 ja som poplietla testy a urobila si ovulacne a tie silneli stale a v čase menstruacie čiže ovulacia to nebola a kramy neprišli tak som šla po dvoch týždňoch k dokimu a bolo to tam 🙂 uvidíš,že aj ty si,ovulacne ukážu tehotenstvo skôr ako tehotenske,predsa ovulaciu nemáš 🙂 držím palce 🙂
Baby ako to je prosiim..
est mi vysiel 5 krat pozitivne a vcera som bola u lekara avsak na ultrazvuku nic nevidel..ze je to asi preto lebo je to este malicke prilis.je mozne ze niesom tehotna alebo to chce cas kedy sa to ukaze...som myslela ze ked to vie test ze je to pozitivne tak aj lekar to vidi
@shelly0056 ahoj.tak si urcite tehu.ovu ti tiez ukazu tehu....ked ti meska a urcite teraz nemas ovo tak je to jasne.ja mam take iste😉 uz aj tehu ,ale psssssteste skus tehu v pondelok
@zuzanaa2010 podla mna si isla skoro z krvi by ti zistil na na ultrazvuku este nic nevidno. mozno tak o tyzden dva. kolko ti meska?
No mne nemeska alebo ani neviem..mam to totalne nepravidelne preto sa mi aj tazko veri ze som tehotna 🙂 ale objednal ma za dva tyzdne.len mi povedal ze sliznica v maternici sa zvacsuje co je priznak a ze tie testy su takmer 100%...len nechapem ako som to mohla citit tak skoro uz asi po dvoch tyzdnoch.
@nivi
@zuzanaa2010 presne tak ako pise nivi,sla si hned ako ti vysiel poz.,test a na sono to este neni vidiet.
Tak ja vobec neviem ako to chodi,my sme neskusali ani nezistovali tak vobec neviem..preto som od vas vdacna za kazdu radu 🙂
@zvolsiinylogin dnes som bola u lekarky,robila mi ultrazvuk a bola tam malicka bublinka,co moze byt "baby" tak mam prist este raz 23.6. takze tehotenstvo nemam zatial potvrdene ale ani vylucene,cakam.....
@shelly0056 myslim, ze si mozes s kludom urobit tehu test a potom sa k nam pridaj do skupinky 😉 februarovky 2015 🙂
@bar12 No dva dni nazad som si robila tehu test vid foto trochu vysie a nic tam nie je aspon myslim a ovulacne toto nechapem tomu.
@shelly0056 to vobec nevadi, bazalka hovori za vsetko, ver mi 🙂 a ovu test ti ukaze skor ako tehu.. Hcg stupa obden, uz by mohol ukazat, ale niektorym aj dva tyzdne vychadzal negat.. Je to jasne neboj, ved mas este aj nevolnosti 🙂
@bar12 No skusim si ist pre test sama som zvedava ci uz na nom nieco bude ked nie neviem co potom urobit ci pockat alebo ist k dr???
@shelly0056 ale urob si ho rano, lebo posledny si si robila vecer, aj preto bol biely mozno.. Nechod este k dr, je skoro, pokial by nebol ochotny robit krvne testy, na sone este nic neuvidi!! Mne meska od pondelka a chystam sa az za 2 tyzdne.. Aby uz aj srdiecko bolo vidno
@shelly0056 a kup si test kde su v baleni dva 🙂

@christin3 uz ani ju cakat nemusis, dalsia gratulka v pôoradi... 🙂 🙂