Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@lubka1983 Uvidime co ukaze tehu test meska mi to dva dni mozno je este skoro aby nieco ukazal 🙂
@shelly0056 no neviem ale ja mam kratke velmi kratke cykli a uz v stredu som mala viditelnu slabu ciarku na tehu a na ovu silnejsiu peknu original 28 den som mala vcera a tehu a ovu vyzeraju uzastne myslim ze zajtra uz bude tak silna ako ta testovacia ,takze ked mas takyto ovu tak tehu bude slabsí ale viditelny uvidis
@lubka1983 No sama som zvedava hursie bude aj na tehu nebude nic ☹
@kretacyprus060192 takze mas zltkovy vak.... 🙂 🙂 super,gratulujem...
@lubka1983 mas foto?
a ten napisane ze ovu dnes je robeny v stredu
@lubka1983 No ja by Ti blahozelala,,pretoze je to jasneeeee tehu 🙂)))
@marienka1703 dakujem.potom pridam ostatne😉
@lubka1983 tesím sa s Tebou,,,,doteraz su na test pre mna najkrasie dve ciarky🙂)))
@shelly0056 no ako? Testovala si?
@shelly0056 tak ako? už mám výsledok?
@shelly0056 chcela som napísať či máš výsledok? 😀
Ahojte babulky zajtra budem testovat a hned vam napisem.
@shelly0056 no tak cakame 2 ciarky drzim palce ako bazalna teplota
@shelly0056 iný test si neskúšala ? Aj mne tento dnes neukázal nič a na mamateste včera slabá druhá čiarocka
@bombonka neskusala lebo u nas su lekarne totalne na prd v tescu nic a v lekarni len jeden druh to je hrozne test je znacky dr max a nie je robeny rano ale pred chvilou
@shelly0056 a si si istá ,že ovu už bola ?
@shelly0056 no neviem nechapem tp aj minuly mesiac si mala takyto problem nemala?
@bombonka Ano 13 dc mi ukazal test dve rovnako silne ciarky vecer uz nie a ani na druhy den uz nie
@lubka1983 Ano mala
@shelly0056 skus ist ku doktorovi alebo pockaj este ale neviem dokedy.mala si niekedy problem s hormonmi?
@shelly0056 no je to zvlastne.. A minuly cyklus potm kedy mrcha dorazila? Ako sa citis? Mas nejake priznaky?
@shelly0056 dr max podla mna nie je zly test..mojej kamoske ukazoval negat skoro dva tyzdne meskania...este stale mozes byt tehu 🙂

@shelly0056 ved hovorim ze si tehotna 😉