icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
sharlly
17. jún 2014

@janaochi ja uz som z toho cela dopletena 😀 ovu bola zrejme 7.6. alebo 8.6. takze dnes by som mala byt 10dpo alebo 9 dpo...ale test je biely...vyssie som dala fotku dnesneho ranneho...takze z toho asi nic nebude..hrozne ma ale bolia krize

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi mne silneli aj v ten den este, ja som vzdy testovala na obed nikdy nie rano a potom aj vecer 🙂

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi ved aj ja som si tak povedala. teraz budem testovat kazdy den ci nahodou ciarka neslabne...🙂

janaochi
17. jún 2014

@sharlly no tak dobre počítaš, si 9, alebo 10DPO, test ti ešte nemusí nič ukázať, skús za dva dni. Aj m%na akurát kríže bolia, nič iné. No necháme sa prekvapiť a keď nič, aspoň si troška užijeme leto a presunieme sa do ďalšieho mesiaca so snažilkovaním. 😀 Idem pozrieť ten tvoj dnešný test.

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 hej? no skusim aj ja 🙂

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi 🙂 bude silniet neboj sa, ked uz digi je pozitivne 🙂

janaochi
17. jún 2014

@sharlly no nejaký mini tienik sa mi tam marí, ale ťažko povedať, musíš ďalej testovať.Držím palce.Zajtra tu hoď ďalší test, uvidíme, či bude nejaký rozdiel. Aj ja hodím, keď bude čo. 😒

sharlly
17. jún 2014

@janaochi chi zajtra nebudem testovat, budem az v sobotu rano ak dovtedy nepride ms. inak tien sa mi tam mari tiez ale asi si to iba namyslam 🙄

katkasofi
17. jún 2014

@sharlly ja by som do soboty nevydrzala, no ale ja som iny pacient 🙂

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 digi skusim vo stvrtok v den mrchy,,,, to dufam ze bude 2-3tt ako pri malom 🙂

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi ani ja nevydržím, tak načo sa budem znásilňovať? 😀
Ja testnem, hoci viem, že tam nič nebude.

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi kkso ja som vždy večer zaspávala s tým že nech už je ráno a ráno som hladala duchov 🙂

sharlly
17. jún 2014

@katkasofi tak co mam robit ked tam nevidim ani ducha...keby som aspon cosi videla tak robim testy kazdy den az do soboty 😀

katkasofi
17. jún 2014

@sharlly ale každý den je šanca že tam dakého konečne uvidiiiiiš🙂

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi Presne tak. Každý deň je šanca. 😀
To aké testíky máš na tej foto?

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi ja tiež tak hľadám duchov poctivo každý cyklus.

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi pepino 🙂

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi aj ja mám doma pepino. 😀
Inak moja dcérka sa tiež volá Sofia.

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi a je nezbednicka???? 🙂

elfi1
17. jún 2014

A ja ze preco v ziadnej DMke neviem zohnat tehu testy. Tam totiz maju tieto pepino. No uz viem,kde vsetky su 😀

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi strašne zlatá je, rozumná, šikovná.

janaochi
17. jún 2014

@elfi1 ahoj, aj ty sa snažíš? boli sme spolu v augustovkách. bohužiaľ to nedopadlo dobre. ☹

elfi1
17. jún 2014

@janaochi viem,viem obom nam to nedopadlo dobre.ja som dnes bola na preventivke u gyn. A vsetko je v uplnom poriadku,tak sa mozme zacat snazit.

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi určite po mamine 🙂 aj robíš ráno test?

mac1nka
17. jún 2014

Test je 21 dni po DPO a je dělaný v době MS... Posledních pár dní se mi občas točí hlava - nejen v práci, což se mi nikdy nestávalo. .. Prosím Vás názor. . Děkuji pa 🙂

kubus
17. jún 2014

@mac1nka vidím druhú čiarku:o))

cherryblossomgirl
17. jún 2014

@mac1nka to je ovulacny test? Pepino?

jk77
17. jún 2014

@mac1nka testovala si ovulacnym testom????

reva6
17. jún 2014

@mac1nka ale teoreticky ak jej vysiel ovulacny .. tak ... :D

mac1nka
17. jún 2014

Čapla jsem nejake testy které meli poslední cestou do práce v DM a druhy den ráno jsem hned jeden vyzkoušela, takže asi tak. . Hlavně je to neplanovane, tak nejsem na nic připravena( i co se týče testu). . Začínám se informovat předběžně. . 😀