Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@mac1nka toto je ovulacny, nie tehotensky test. Pepino mal vyrobnu chybu, omylom zabalili ovulacne testy namiesto tehotenskych. Stalo sa mi to iste. Mam aj vyjadrenie od vyrobcu. Tehotenske testy su modre, ovulacne zlte (Pepino)
@mac1nka ak je to ovulacny tak urcite tehu nie si ( ovulacny moze ukazat aj tehu ale vtedy su obe ciarky rovnako silne dokonca ta testovacia je silnejsia ako kontrolna) ak je to tehu test tak tuhu by si mohla byt ale ak je to 21 dni po ovulke tak to je veeelmi slaba ciarka a preto sa mi to nezda.
@mac1nka ale toto vyzerá ako ovulačný Pepino, tie majú žlté "rúčky" a viem, že len nedávno bola vraj chybná séria testov, kde v krabičkách tehotenských testov Pepino boli ovulačné..... Ak máte lekáreň Dr. Max, tak odporúčam test Dr. Max 🙂 Je lacný, sú tam dva a je spoľahlivý... alebo Mamatest, ale ten je tuším "podpultový tovar"....
Ano je to test Pepino a bouzel ovulaci což jsem si nevšimla, dělala jsem si ho ráno, než jsem šla do práce, tak si dokážete představit tu rychlost a údiv z testu, pak jsem už jen v práci přemýšlela a koukala na test jestli si to náhodou nezamlouvám... Takže musím kupovat znova test a už ne od Pepina! Jinak jsem to tak počítala a ten den co se stala malinka ,,nehoda,, to bylo presne 13 dni po mem cyklu, jaka náhoda! Tak jdu kupovat další test a snad už ten správný.. 😩😉
@kristinka28 daco tam je.....
kolky DC?
@kristinka28 vidim slabunku druhu, zdialky je to lepsie vidno, lebo najprv zblizka si vravim, ze vobec nic...aj ja som mala taku prvy den meskania, tebe uz meska?
@kristinka28 kristinka zas sa to tam ruzovie...kolky dc/dpo? a aky test? drzim moc moc palce...
@denuss nie nemeska na druhy tyzden ma prist ,,
@nelca83 ano zase nieco a potom pride,mrcha,,nechce sa udrzat ☹ ...mrchu som mala poslednu 25.5 mala som stale pravidelnu a po tych duchov mi meskala,a prisla je to tak uz 2 mesiace,,,asi budem pocitat teraz cyklus 32,31,,ked mi to tak meskalo,,,testik neviem baby chack,,myslim ,,,sex som mala tak 31.5...potom 10.6.a 13.6 ,,neviem kedy je ovulka ☹
@kristinka28 no okolo toho 10teho sa veru mohlo zadarit🙂hlavne ziadne stresy, este je stale velmi skoro🙂
@nelca83 ako si to vypocitala,,,,no ano viem necham tak len mi to nedalo kupit,,isla som mimo lekarne 😀 ,tak vies ze som potom kupila,,tie testy niejako im neverim,,,ale kazetovy nemaju ,,,,tak len cakat co bude ,,mozno raz to vyjde 🙂
@kristinka28 URCITE to raz vyjde!🙂 ved len podla toho co si pisala vyssie, ak ste zarobili na malinke toho 10teho tak je to estelen 8dpo...nezabudni ma informovat dalsie dni/testiky prosim🙂
@nelca83 urcite dam vediet na druhy tyzden,,,ak sa nedostavy,,,dakujem

@mac1nka je to ovulacny a tehu to nie je..ak by bola ciarka rovnako silná al silnejšia mohlo by ísť o tehu.v tomto pripade nie.