icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
donna11
17. jún 2014

@mac1nka je to ovulacny a tehu to nie je..ak by bola ciarka rovnako silná al silnejšia mohlo by ísť o tehu.v tomto pripade nie.

cherryblossomgirl
18. jún 2014

@mac1nka toto je ovulacny, nie tehotensky test. Pepino mal vyrobnu chybu, omylom zabalili ovulacne testy namiesto tehotenskych. Stalo sa mi to iste. Mam aj vyjadrenie od vyrobcu. Tehotenske testy su modre, ovulacne zlte (Pepino)

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi ahoj, nie , dnes ešte netestujem, až od zajtra začnem. 😀

balada6
18. jún 2014

@mac1nka ak je to ovulacny, tak to nic neznamena, ale ak je to tehu test- mas tam jasne tehotenstvo...... len mi nesedí ta farba to je ovulacny???

jaja018
18. jún 2014

@mac1nka ak je to ovulacny tak urcite tehu nie si ( ovulacny moze ukazat aj tehu ale vtedy su obe ciarky rovnako silne dokonca ta testovacia je silnejsia ako kontrolna) ak je to tehu test tak tuhu by si mohla byt ale ak je to 21 dni po ovulke tak to je veeelmi slaba ciarka a preto sa mi to nezda.

piacere
18. jún 2014

@mac1nka ale toto vyzerá ako ovulačný Pepino, tie majú žlté "rúčky" a viem, že len nedávno bola vraj chybná séria testov, kde v krabičkách tehotenských testov Pepino boli ovulačné..... Ak máte lekáreň Dr. Max, tak odporúčam test Dr. Max 🙂 Je lacný, sú tam dva a je spoľahlivý... alebo Mamatest, ale ten je tuším "podpultový tovar"....

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi nakoniec som testla, veď to poznáš, keď máš testy doma. 😀 A nič, len duch, ale tých ja mávam často, takže zajtra skúsim zasa.

mac1nka
18. jún 2014

Ano je to test Pepino a bouzel ovulaci což jsem si nevšimla, dělala jsem si ho ráno, než jsem šla do práce, tak si dokážete představit tu rychlost a údiv z testu, pak jsem už jen v práci přemýšlela a koukala na test jestli si to náhodou nezamlouvám... Takže musím kupovat znova test a už ne od Pepina! Jinak jsem to tak počítala a ten den co se stala malinka ,,nehoda,, to bylo presne 13 dni po mem cyklu, jaka náhoda! Tak jdu kupovat další test a snad už ten správný.. 😩😉

katkasofi
18. jún 2014

@janaochi a duch silny??? ci taký na lupu? 🙂

sharlly
18. jún 2014

Tak baby nevydrzala som a takto vyzera dnesny ranny ☹ ale je to ina znacka, toto je pepino
@janaochi @katkasofi

katkasofi
18. jún 2014

@sharlly ja mam obednajsie testy silnejsie ako ranne....skus aj ty testnut teraz ak mas kupeny

sharlly
18. jún 2014

@katkasofi nemam doma, musim kupit. ale neviem ci vobec lebo uz tam neni ani ten duuusik co tam bol...tento je uuuuplne biely ako sneh

katkasofi
18. jún 2014

@sharlly ☹ a kolko dpo si?

sharlly
18. jún 2014

@katkasofi dnes by to malo byt 10 alebo 11 dpo ☹

kristinka28
18. jún 2014

vidite nieco ,alebo kanalik,,,

reva6
18. jún 2014

@kristinka28 daco tam je.....
kolky DC?

denuss
18. jún 2014

@kristinka28 vidim slabunku druhu, zdialky je to lepsie vidno, lebo najprv zblizka si vravim, ze vobec nic...aj ja som mala taku prvy den meskania, tebe uz meska?

nelca83
18. jún 2014

@kristinka28 kristinka zas sa to tam ruzovie...kolky dc/dpo? a aky test? drzim moc moc palce...

kristinka28
18. jún 2014

@denuss nie nemeska na druhy tyzden ma prist ,,

kristinka28
18. jún 2014

@nelca83 ano zase nieco a potom pride,mrcha,,nechce sa udrzat ☹ ...mrchu som mala poslednu 25.5 mala som stale pravidelnu a po tych duchov mi meskala,a prisla je to tak uz 2 mesiace,,,asi budem pocitat teraz cyklus 32,31,,ked mi to tak meskalo,,,testik neviem baby chack,,myslim ,,,sex som mala tak 31.5...potom 10.6.a 13.6 ,,neviem kedy je ovulka ☹

katkasofi
18. jún 2014

@sharlly veď kľudne ešte môže nabehnúť dušisko 🙂 nestresuj. A fakt sprav z obedňajšieho. Tie sú aspoň u mňa silnejšie ako ranné...

nelca83
18. jún 2014

@kristinka28 no okolo toho 10teho sa veru mohlo zadarit🙂hlavne ziadne stresy, este je stale velmi skoro🙂

kristinka28
18. jún 2014

@nelca83 ako si to vypocitala,,,,no ano viem necham tak len mi to nedalo kupit,,isla som mimo lekarne 😀 ,tak vies ze som potom kupila,,tie testy niejako im neverim,,,ale kazetovy nemaju ,,,,tak len cakat co bude ,,mozno raz to vyjde 🙂

nelca83
18. jún 2014

@kristinka28 URCITE to raz vyjde!🙂 ved len podla toho co si pisala vyssie, ak ste zarobili na malinke toho 10teho tak je to estelen 8dpo...nezabudni ma informovat dalsie dni/testiky prosim🙂

kristinka28
18. jún 2014

@nelca83 urcite dam vediet na druhy tyzden,,,ak sa nedostavy,,,dakujem

2213
18. jún 2014

Ahoj, tiez by som potrebovala poradit ci na tom teste niekto vidi druhu / . Raz ju vidim a potom si myslim ze si uz namyslam.. Test som si robila v den ocakavanej ms,ale zvyknem ju mat nepravidelnu. Dakujem

sharlly
18. jún 2014

@2213 ja ju tam vidim...ale neviem ci kanalik alebo bude silniet...treba pockat aspon 2 dni

2213
18. jún 2014

@sharlly tiez ju raz vidim a raz nie.. Tak skusim pockat. A keby som tehu o dva-tri dni by uz mala byt silnejsia vsak? 🙂

sharlly
18. jún 2014

@2213 ja myslim, ze ano ale zalezi kedy si mala ovu

katkasofi
18. jún 2014

Baby čo myslíte? Silnejú? Vrchná foto testy z rána a spodná foto z poobedia..