Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@janaochi ja som mala ibahemato - tam zatial nic, cakame este na vysledky genetiky krvi. Endokrino som nestihla - idem zaciatkom maja, babatko bolo po gen.stranke zdrave a bolo to dievcatko, plazmy sa uz teraz vraj nebudu riesit, lebo som uz tehotna, asi to az po 1.trimestri. Iba na cytologii mi nasli bakt.infekciu krcka - to mi vraj tiez do 12.tt nebude riesit. Fraxiparine mam tiez preventivne, zatial najslabsi, uvidi sa podla vysledkov. Hematologicka mi povedala, ze castokrat nic nenajdu, ze v sucasnosti medicina nepozna vsetky procesy, ktore sa deju v tehotenstve a tak aj velakrat vlastne nic nezistia, lebo nie vzdy sa podari dostupnymi metodami odhalit skutocny problem. Preto su dobre tie heparinove injekcie, aspon ako prevencia a dufat, ze to je problem🙂
@lubka1983 ahoj dakujem pekne🙂 Zo srdca zelam, aby vam to tiez vyslo, vsetkym
Zenyy co poviete? Bola som u lekara ked mi meskali 5 dni, robil sono a nic nevidel, povedal ze ani ovu nebola pravdepodobne tak mi vzali krv a hcg bol 1.99 , takze nic, tehotenstvo vylucili. Nasadil mi duphaston aby mi prisli ale nic nezabralo tak ked som dnes rano musela ist zvracat, urobila som si preistotu test a tam toto! Co si o tom myslite??
@iwusia prosiiiim a ze niesi tehu? tak by videl aspon cistu alebo co,ja im vobec nerozumiem tym studovanym hlavam .Ved to je jasny pozi.test aj priznaky.kolko zien uz potratilo koli lekarom lebo sa nezaujimaju o stav pacientky jak maju,ordynuju podla nalad.Podla mna si tehu chod ihned k inemu kasli nan.ja by som to tak riesila. 😒
radšej ísť ešte k lekárovi,ja som to tak mala pri mimomater.tehu,nechcem strašiť dúfam,že bude všetko v poriadku
@iwusia ten lekar bol fakt od veci...inac dufiksa dava na udrzanie tehu...
@mnamko ahojki, kedze nemam skusenosti, aj som googlila o mimomaternicovom, zistila som, ze zo zaciatku je vsetko ako normalne tehu, meska menzes, aj testy su pozitiv.....moze mat tehu test kolajnice, alebo bude len duchovat? nevies mi poradit? inac v googli je, ze je to sprevadzane aj obcasnym krvacanim a bolestami....ako sa prejavuje mimomat.tehu? totiz ja som malamen.jeden den, testy mi aj po nej duchovali, u lekara som nebola, lebo sa bojim mimo.....teraz ocakavam dalsiu za dva dni... 😠
@ petra2226 - Nie je vôbec nič ani na jednom z tých testov. Testuješ úplne zbytočne ešte pred vynechaním menštruácie. Azda nechceš testovať každý mesiac bez akýchkoľvek príznakov tehotenstva?
@ iwusia - myslím si o tom, že by som veľmi vážne pouvažovala nad zmenou lekára.
ja tam vidim v oboch naznak ducha..
baby,lekar ozaj nemal este co vidiet. a ked aj krvne testy nic neukazovali, co mal povedat? nehovoriac o moznosti mimomaternicoveho (nic nechem privolavat) vychadzal z toho, co videl ... kamoske meskali, testy negativne, na sone nic,tak aj vyvolavacku dostala - a az potom sa potvrdilo tehotenstvo ... a maly si veselo beha.
@iwusia duphastn sa berie pred tehu na upravu cyklu a podporu otehotnenia a pocas tehotenstva na jeho udrzanie, takze ti to vobec nemusi uskodit, praveze pomoct. ja som ho tiez brala prvy trimester. lekara men len akmas vaznu pochybnost.. ale par dnove tehotenstvo este lekar nemoze na sone vidiet a hcg nic neukazalo - takze len vychadzal z faktov, co mal k dispozicii. to len my to tak prezivame a sme presvedcene, ze vieme vsetko najlepsie. ja som tiez volala hned po teste (pozitivny som mala az tyzden po vynechani) a sono mi nerobila - lebo ze este nebude nic vidno - len vzala krv. takze drz sa, zelam vsetko dobre.
Som po navsteva gynekologa, vsetko je v poriadku, uz nam bije srdiecko 🙂))). Kazdej z vas prajem tolko radosti! 🙂 🙂 🙂 🙂
@iwusia tesim sa s tebou!
@zvolsiinylogin ja som začala asi po mesiaci po potvrdenom tehu krvácať,a potom som dostala strašné bolesti praskol mi vajcovod
ahojte baby,tak meška mi to už 2dni,ale priznaky žiadne,ani len ako pred ms..čo myslite,možem byt tehotna aj tak?..test budem robit radsej az neskor 🙂
@mnamko a? riesila si to potom dajako? potvrdil ti to lekar? ja mam strach tam ist....tehu testy iba stale ducuhu, zajtra ju mam dostat, ale necitim , zeby mala prist...
mne to zistili,až som dostala bolesti,moja gynekologička to nezistila až v nemocnici
@zvolsiinylogin prepac ze sa tak opytam,ale ty si potratila? Lebo si pamatam ze sme boli spolu v termine porodu na september, no ako som potratila odisla som zo skupiny a teda neviem nic nove o babach. A teraz pozeram ze ne/cakas na mrchu, tak asi ano, ze? ☹
@iwusia vylucil tehu a nasadil dufpaston??? ved to sa dava na udrzanie tehu a nie na vyvolanie,,, ako podla testu jednoznacne tehu, a hcg asi len zacina stupat.. 🙂 blahozelam🙂 nedaj sa vystresovat lekarmi,,, mne toho nakecaliiiii habadeeeeeeeeeej
@petra2226 este skoro na testovanie🙂 testuj ked ti vynecháá mrska
@tamarka9 ano, 23.2.ma cistili....a ty kedy? uz cakam druhu mrchu....ty si po umelom, alebo si ta s niekym mylim?
baby, a ked tehu test vysla len ryha, bezfarebna, stalo sa vam to? vcera bola jedna, dnes dokonca dve, asi zly tehu test, vsak? boli obidva v jednom obale.... 😠
@zvolsiinylogin och to mi je luto ☹ mna cistili na valentina, mala som uz dve mrchy odvtedy, ale este som sa neodvazila zacat opat. Vy ste teda hned po prvej ms isli na to? Nie ja som nie po umelom, to bola nejaka ina z nas...a co to mas za znacku toho tehu testu? Je to divne ze ti takto ukazuje,asi bude lepsie kupit iny a skusit este raz zajtra rano- ja som mala pepino a tie boli super a su lacne hlavne. lebo pri nasej spotrebe by sme skrachovali na nich 😉
@tamarka9 bol to baby top test....taka ruzovo biela krabicka, tie dve ryhy akobyohranicovali tu cast, kde mala byt druha ciarka....inac toto minrobil casto kedysi rapiclear kazetovy....
@tamarka9 ano, mi sme isli po prvej na to....ale akosi sme sa nesnazili, len si uzivali bez ochrany...

@lubka1983 ja som už písala včera v snažilkách po MA, že redlola čaká bábetko, asi si prehliadla.