Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@bar12 ja som jej poradila poistit si to od urciteho dna cyklu kazdy den, viem ze to neodporucaju ale my sme to tiez takto riesili a mali sme to iste, treba skusat, kedze mava divoke cykli a nevie mozno ani kedy je ovu, snad sa im ale postastilo no uvidime, drzime palusky urcite 🙂
ahoj babyy....zrovna do tejto skupiny som nepisala pred tym, ale potrebovala by som sa s nikym podelit o radost a trochu obavy. urobila som si pred chvilou test. Môžem byt asi 15 DPO a 4 dni do menstruacie. Som taka z toho mimo, ze musim sem dat fotku. co hovorite? mohlo to vyjst???? a este podotykam ze nikdy som nemala na teste ziadne ciarky a tych testov som si uz urobila zopar za zivot. 🙂
@bar12 dakujeem no som zvedava ci som ci nie . som rada ze je tu take forum, lebo som mala nutkanie to niekomu povedat. najplodnejsi den som mala cca 5 juna a o babo sme s pokusali, tak to by bolo uzasne. a ty uz mas babo na svete, alebo v ktorom mesiaci si? tak to si ma potesila ze si aj ty mala tak test. ja som si ho robila len tak zo srandy, ziadne priznaky nemam...manzel je prec, tak ze si urobim len tak 🙂 a som len kukala
@dominikak toto nie je duch na teste neboj 🙂 tehu je to urcite 🙂ale ak by si mala ovu 5ho, to uz by si bola v osmom tyzdni a mala by si tu ciarku uplne najtmavsiu aka by mohla byt...bolo to urcite nejskor 🙂 dr ti to potvrdi, len k nemu nechod moc skoro, lebo tam nebude nic vidiet...skus pockat este zo dva tyzdne a potom 🙂 ja mam 19mesacneho syna a teraz som v polovici siesteho tyzdna a dr mi povedala, ze mam prist az za dva tyzdne na sono 🙂
@bar12 tak zajtra si urcite urobim test a potom zase az v pondelok ak mi zajtra ukaze ciarky. inak aj ja mam trochu tlak v prsiach, ale nepripisovala som to nicomu..az teraz ked si uvedomujem. a pred par dnami na prechadzke ma pichalo v brusku. este som si robila srandu a manzelovi som hovorila, ze to sa uhniedzuje 🙂 tak mozno to tak bolo...hehe
@bar12 tak, ze sme si povedali ze a teraz nam nic uz nebrani tak toto je druhy mesiac od intenzivnejsieho snazenia. ale inak sme trochu pokusali asi od oktobra, ze sme sa nechranili, ale nebolo to vzdy cez plodne dni atd. ja som to chcela tak, ze aby to prislo tak samo, preto sme niekedy pokusali i ked este som mala nejake ine zdravotne veci pred sebou.
@dominikak GRATULUJEM 🙂)))))
@marienka1703 dakujeem 🙂 som zvedava ci je naozaj k comu...zajtra rano hned testujem. vidim, ze ty uz mas o dva a pol mesiaca termin. ako sa citis?
@dominikak TAK momentalne fajn,,,ani nepocitujem ze som v tom🙂 konecne si to uz len uziiiiivame🙂 neeboj rano budu taktiez dve ciarocky :D
@marienka1703 tak to ma tesi, ked pocujem ze si to takto niektore tehulky uzivaju. dufam ze aj ja tak budem mat. zatial nemam priznaky ziadne az na ten test. tak ale uvidime 🙂 a byvalo ti zle zo zaciatku?
@dominikak brutal do 12 ttyzdna,,ale oplatí sa to vydrzat🙂)))
@dominikak 4 dni pred? hmm, to mozno vypada na dvojky a mozno trojky 😀 ....cakam este infosku... 😀
@zvolsiinylogin fuha 🙂 ale tak asi nie, lebo nemame nikoho v rodine s dvojickami. dam urcite vediet. tiez som sa cudovala ze som mala ciarku par dni pred menstruaciou. budem stastna ak tam bude aspon jedno. 🙂
@dominikak vyzera to tak, ze budete traja....a naozaj tie ciarky mas dost intenzivne, necuduj sa, ak by boli dve 🙂 ja som mala asi take silne tyzden po meskajucej mrche...takze pekne silne este pred je super 🙂. Daj vediet, ako si dopadla
@martinella1
@zvolsiinylogin
@marienka1703
@bar12
ahojte baby, tak dnes som si urobila druhy test. chcela som digitalny, ale ten zrovna nemali v lekarni. tak som si spravila woman secret baby (10ml) a sú tam tiež dve ciarkyy. prikladam fotku. prva je zo vcera vecer (test pepino) a druha z dnes rano (nie uplne prvy ranny ) 🙂 menstruaciu cakam v nedelu (dufam ze nepride)

@shelly0056 digi skús. Ja som mala v pondelok na 11dc poobede 1-2tt a dnes v termíne mrchy 2-3tt. U mna aj v predošlom tehu fungovali tie týždne presne na deň!!!