Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@dominikak Ta to ver ze neprííííííídeeeee,,,,,,tfuj tfuuuj tfuuuuj, drzte sa ,,nech JE vsetko v poriadku, ved toto su riadne kolajnice 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@dominikak isto nedojde,najblizsich 9 mesiacov 🙂
@kristinka28 tak nic nebude ☹ isla som sa pozriet po vyschnuti a nic nevidim,,,nabuduce si musim kupit lupu 😀
@kristinka28 ja tam na to prvom nejaký tienik vidím, urob z ranného.
@janaochi ahoj uz nemam ,,ale myslim ze je to zbytocne,,,po vyschnuti uz nic nevidim.,,, ☹ ..vcera co som robyla 2 dnes som pozerala a su dusiky ale to uz sa nepocita skoda ostava uz len cakat mrchu,,tebe drzim palce
Baby, skuste vydrzat a testovat az po kramoch..predidete sklamaniu a mozno o to viac sa potom budete tesit, ked to bude jednoznacne🙂
@melanka21 ahoj tak ,,,napr ja nieco mam na testikoch a potom mrcha meska a nakoniec ☹ pride mrcha som sklamana myslela som ze sa teraz uz konecne podarilo a nic,,, ☹
@kristinka28 @janaochi som sem iba náhodou nakukla, ale nechcem brať nádeje, ale ako sorry, ja tam nič nevidím... načo testujete pred MS? stačí v deň MS alebo až ked mešká. fakt. a tak trochu súhlasím aj s @matarka ... budem rada, ak nakoniec palice vyskočia obom, ale ešte počkajte.
@mm2008 vies kazda je ina niektorym ukaze pred mrchou,,,alebo po meskani mrchy,alebo po 2 tyz meskani,,,je to tak sme nedockave,,napr ja,,,uz je to 2roky a pol a nic ,,,tak je to normalne ze skusam,,,viem je to potom sklamanie ,,,a najhorsie je to ze ti nieco ukaze potom ti mrcha meska a nakonec pride
@kristinka28 chapem , ale bohuzial nie v kazdom pripade to plati . Je vela pripadov kedy zenanm ms meska testy su biele , vtedy by som to vzdala aj ja, ale ak ten test kazdym dnom alebo obden silnie tak nevidim dovod na smutok.
@kristinka28 este doodam, mne ak by tak dlho meskala mrcha tak urcite netestujem ale navstivim lekara, ktory na to dohliadne urcite lepsie ako test.
@melanka21 ano ak silnieje tak ano nadej je ,,ak su biele tak je to zbytocne mas pravdu,,lenze ja mam duchov ,,a nakoniec nic ,,uz sa mi neda tetsovat...stale nadej a potom sklamanie,,ja viem ze babo pride ak bude cas,,,
@matarka ano ano, tiez sa priklanam k gtomu, ze zeny ktore testuju kazdy den a vidia , ze ten test je proste biely alebo ako som pisala vyssie, ak ms meska navstivim radsej lekara , vtedy je zbytocne robit testy, niektore zeny su aj tehotne a na teste nic, ale to uz musia byt v rukach odbornika anie spoliehat sa na testy, no v takych pripadoch ako je
@janaochi ze viditelne testik silnie, to podla mna zbytocnost nieje... 🙂 kazdopadne kazdej snazilke drzime prsty 🙂
@melanka21 no vies ja som v zahranici a kym sa objednam tak cakam viac ako 1 mesiac a dovtedy mrcha pride 😀
@kristinka28 ak je duch kazdy den a nesilnie tak navstiv lekara bud nech mrchu spusti , alebo nech skontroluje sliznicu. Niekdy aj tie testy su nespolahlive a napriklad vieme tu viacere ktore testy dost duchuju, mozno su tie tvoje prave tie hnusoby :(
@kristinka28 a mavas cykli pravidelne??? neberies nejake lieky? co by mohlo testy ovplyvnovat?
@kristinka28 poznám to, prešla som týmto dlhým snažením takže viem o čom to je... ale ja som už po roku a pol povedala dosť, kašlem na to.. nech sa deje čo sa má a to už aj vek ma "tlačil" a bum vyšlo to vtedy, ked som už ani nedúfala. 🙂. Ale tentokrát tam ja naozaj nič ešte nevidím. ale ved som aj napísala, že vám zo ♥ želám palice silné 🙂 .
@melanka21 ano roky mala som pravidelne 28 dnove cykly ale v aprily mi zacaly testy kukazovat dusikov a bola som u lekara v den mrchy vravel ze vsetko je ok tak ako ma byt a ,ze mrchu nevidy,ale po 8 dnovom meskani mi mrcha prisla velmi bolestiva 2 dni,,potom uz slabsie a konec,,,v maji mi spet meskala dusik bol pekny viditelny ruzovy,,,ale nakoniec prisla ,,2 dni klasika ,3 den slabucko a konec ,,takze sa to rozhadzalo,,,za tie 2 mesiace mozno to bolo biochemicke a neudrzalo sa ,,mozno aj preto mam rozhadzany cyklus ,,teraz cakam na 24 ,25 .6....31 dnovy 32 cyklus
@kristinka28 tak to potom sa plodik nevie udrzat na taketo by ti mal jednoznacne lekar predpisa lieky na odrzanie, ak to nevidi na mrchu a mas problemi ako mas davno ti mal nieco nasadit. Co tak skusit zmenit lekara??

@luccki dakujem. 🙂 vidim ze ty uz si v pokrocilejsom stadiu tehotenstva. bude to vase prve?