Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

problemy som nikdy nemala iba v aprily ,,,a v maji co mi meskala to nevidel mrchu bolo v aprily,,sak som zameniala lekara,,,,je stary no uvidim,ak bude spet meskat tak sa objednam
co si o tomto myslite?

Babule, kazda ma inu hladinu hcg a aj podla toho testy niektorym ukazu este pred ocakavanou ms a niektorym az po meskani. Pri prvom tehu mi test, taky uplne obycajny, ukazal uz tyzden pred ocakavanou ms krasne dve ciarky, potom ked sme opat planovali babo, tak som skusila testnut tak 5 dni pred ocakavanou a test krasne pozitivny, neverila som, ze hned na prvykrat, tak som testovala este dalsie dni a ciarocky silneli.....a v den ocakavanej ms dosla mrcha ☹ riadne silna a babarko odislo, malo to task byt....keby som vopred netestovala, ani by som netusila, ze som tehu....ani na cisteni som nebola.....a potom o dva mesiace opat dve ciarocky a teraz okolo mna stvornozkuje moja Sabinka....
Drzim vam prsteky, vsetkym 🙂