icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
martinella1
20. jún 2014

Babule, kazda ma inu hladinu hcg a aj podla toho testy niektorym ukazu este pred ocakavanou ms a niektorym az po meskani. Pri prvom tehu mi test, taky uplne obycajny, ukazal uz tyzden pred ocakavanou ms krasne dve ciarky, potom ked sme opat planovali babo, tak som skusila testnut tak 5 dni pred ocakavanou a test krasne pozitivny, neverila som, ze hned na prvykrat, tak som testovala este dalsie dni a ciarocky silneli.....a v den ocakavanej ms dosla mrcha ☹ riadne silna a babarko odislo, malo to task byt....keby som vopred netestovala, ani by som netusila, ze som tehu....ani na cisteni som nebola.....a potom o dva mesiace opat dve ciarocky a teraz okolo mna stvornozkuje moja Sabinka....

Drzim vam prsteky, vsetkym 🙂

janaochi
20. jún 2014

@mm2008 to je fotka iba pre tie baby, ktoré majú dobrý zrak. 😉

kristinka28
20. jún 2014

problemy som nikdy nemala iba v aprily ,,,a v maji co mi meskala to nevidel mrchu bolo v aprily,,sak som zameniala lekara,,,,je stary no uvidim,ak bude spet meskat tak sa objednam

katkasofi
20. jún 2014

@janaochi jezisssss, paráda 🙂 🙂 🙂

katkasofi
20. jún 2014

@bar12 mnoho bab ma na obed a poobede silnejšie testy ako ráno

sharlly
20. jún 2014

co si o tomto myslite?

sharlly
20. jún 2014
melanka21
20. jún 2014

@sharlly fuuu no cosi tam je a ktory dc? alebo dpo?

sharlly
20. jún 2014

@melanka21 no zajtra by mala prist ms...ja tam cosi vidim ale fakt neviem co si o tom mam mysliet....mala by som byt asi 12 dpo ale neviem to urcite

melanka21
20. jún 2014

@sharlly a co je to za test?

babulka15
20. jún 2014

@sharlly aj ja niečo vidím,tak nech len silnie

sharlly
20. jún 2014

@melanka21 pepino

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly dnes tuším samé duchovačky sú tu 🙂

sharlly
20. jún 2014

@katkasofi 🙂 od obeda to skumam co za ducha to tam je

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly
@melanka21
@janaochi ja som bola včera na krv, podľa ms 4+0 a Hcg 311 🙂 sliznica maternice 18mm 🙂

sharlly
20. jún 2014

@katkasofi velka gratulka! 🙂 nech pekne rastiete

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly trosku nie rovnomerný, ale každopádne tam je. Zajtra sprav dva. Ráno a na obed. Clearblue nemáš? Ja som mala v pondelok 1-2tt a včera v deň mrchy 2-3tt 🙂

sharlly
20. jún 2014

@katkasofi zajtra urobim rano. mam aj clearblue ale chcem ho urobit az ked si budem viac ista...ty si asi skor otehotnela..ja sa bojim, ze clearblue by este nic neukazal aj keby som bola tehu

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly ja som si clearblue robila na 10-11 dpo. Ak máš zajtra dostať tak už musí byť pozitívny! Keksík bol kedy? Vieš? Ja som testovala 10 dni po keksiku 🙂 🙂 🙂 a bolo 1-2tt

melanka21
20. jún 2014

@katkasofi pekne pekne moja, len tak daaaalej 🙂

melanka21
20. jún 2014

@sharlly och tieto dost duchuju snad v tvojom pripade bude len silniet :* drzim palceky, zajtra sa ozvy ako si na tom 🙂

melanka21
20. jún 2014

@sharlly ano tak ako pise katka ak mas den pred ms tak uz digi musi ukazat nejaky vysledok, ci uz negativny alebo pozitivny ja som ho tiez robila myslim asi 3 dni pred ms 🙂

sharlly
20. jún 2014

@katkasofi keksik bol 6.6. a 8.6. toho 8.6. mala byt aj ovu...myslis, ze mam ten clearblue urobit hned z ranneho ci radsej na obed? je to uz jedno?

sharlly
20. jún 2014

@melanka21 dakujem. tak ho zajtra teda skusim a uvidim 🙂

melanka21
20. jún 2014

@sharlly ja som ho robila z ranneho mocu ale ked chces pockaj aspon na obed 🙂 len nemozes pit vela vody 🙂

bar12
20. jún 2014

@katkasofi do menzesu podla mna nie, koncentracia je velmi nizka.. Potom je to uz skoro jedno..

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly ja som mala keksik iba 7.6 ráno. A len vtedy sa muselo zadariť. A 16 teho v pondelok ráno duch a na obed clearblue 1-2tt. A včera 19 teho v deň očakávanej ms už 2-3 tt

katkasofi
20. jún 2014

@bar12 ja som mala od pondelku všetky obedňajšie testy silnejšie ako ranné...

sharlly
20. jún 2014

@katkasofi fiiha to je inak rychly priebeh 😀

katkasofi
20. jún 2014

@sharlly ďakujem 🙂 síce neočakávane tehu, ale už ma prechádza šok. Bude tretí cisarak a mladší ešte nebude mat ani 2 ročky :(